Attente en vriendelijke bejegening

Een fijne ontvangst waar je in de loop der jaren aan went, Toch valt me dat steeds opnieuw op. Alle goeds voor de hele crew van Ben Een voorspoedig Nieuwjaar allemaal Bedankt Hans Harwig

Klantgerichte service

Gemoedelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Quite disappointed

I have paid upfront some money to reserve the car and I've come from 2200km to collect it. They probably know that in this case is really hard for me to change my mind so they didn't care about the car. I found it really dirty outside but mostly inside also the front bumper was scratched and I didn't know about that. I have tried to negotiate like €100 for that scratch but without any success. Overall this was a nice experience, people from there very communicative, they speak English on WhatsApp and very friendly.

gastvrij en oplossingsgericht meedenken

Je voelt je er altijd welkom. Duidelijke adviezen en medewerking t.a.v. maken afspraken. Fijne garage. Vertrouwd.

Al jaren zeer tevreden

Al er klachten zijn alt6ijd erg behulpzaam

Super goede en snelle service!

Ik kon m’n auto snel langsbrengen voor een service beurt en was blij verrast om te zien dat ze hem zelfs hadden uitgezogen. Dankjewel!

Bij Autobedrijf Ben van Tilburg word je als klant volledig ontzorgd

Mijn ervaringen van de afgelopen jaren met Autobedrijf Ben van Tilburg zijn uitstekend. De haal- en brengservice bij beurten is erg prettig. Men kent mij bovendien als klant (ik ben geen nummer) en denkt actief met me mee. Wat ik ook mooi vind om te zien is dat men er steeds naar streeft om net dat stapje extra te zetten in de dienstverlening.

Benadering, afspraken, beoordeling, uitvoering, en afwerking is(zijn)perf en zeer klant vriendelijk

Bovenstaande kernwoorden zeggen genoeg. Eén welgemeend advies: Probeer te voorkomen dat de werkplaatsdrukte en daarmee gepaard gaande stress wordt meegegeven aan de klant. Geef de indruk dat je alle tijd voor hem hebt. Nogmaals geen kritiek, maar vanwege vriendschapssfeer alleen maar goed bedoeld

Je krijgt kwaliteit en een zeer goed service..

Een oudere tweedehands auto gekocht, je verlaat de zaak met de ervaring van een splinternieuwe. Hier kom ik zeker terug!

Al jaren klant bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Uitstekende service, in al die jaren nog nooit klachten gehad. Wat voor mij heel belangrijk is, ze zijn eerlijk en komen afspraken na. Hoop nog jaren van de diensten gebruik te mogen maken.

Zeer goed en fijne regio garage

De ervaring is fantastisch voelt als welkom door iedereen die er werkt. Goede overleg Vakkennis bij monteurs van alle merken Ontspannen zweer Mooie verkoop auto’s Ook Zoekt Ben voor je een auto naar wens Ook nieuwe auto’s en bussen en campers geen probleem om aan te komen. Kom het zelf ervaren en laat je verrassen

Alleen jammer dat mijn navigatie de volgende dag melde vier lekkende banden? Moest weer een rit maken naar Marknesse. Het was een loze melding de navigatie was niet bijgesteld na het verwisselen van de winterbanden. Het was even schrikken omdat ik veel op de weg ben, Maar ja gelukkig verholpen.

Gewoon goed

Dienstverlening is prima, bejegening oké, informatie is helder, oplossing zoals ik die wilde, netjes een sms je en mocht een fiets lenen.

we zijn heel tevreden over de service

Vriendelijke medewerkers

Fijn bedrijf, goeie service, prettig en realistisch onderhandelen. Kan het iedereen aanraden.

Goed bedrijf en zeer goeie service!

Goed bedrijf met de juiste kennis in huis!

prima garage,vriendelijk personeel en natuurlijk lekkere koffie in de gezellige koffiehoek.

betrouwbaar,vriendelijk en altijd lekkere koffie in de gezellige koffiehoek.

okidoki

goede wijn behoeft geen krans

zoals altijd topservice, denken mee met de klant en ontzorgen

fijne omgeving, fijne mensen, denken mee. kortom toppers!!!!

Goede service, klantvriendelijk en kundig

Mijn ervaringen bij Autobedrijf Ben van Tilburg ziijn goed. Ze houden zich aan gemaakte afspraken en zijn betrouwbaar. Bij een laatste (grote) reparatie kreeg ik mijn auto zelfs van binnen en buiten schoon en gepoetst terug.

Prima !!!!

Heel plezierig!

Geweldige service

Als er iets is word er alles aan gedaan om het gelijk op te lossen. De haal en breng service tijdens de onderhoudsbeurten is geweldig. En er is tijdens het onderhoud altijd overleg met de klant. Voor ons geen andere garage meer! Zeer tevreden over autobedrijf Ben van Tilburg

duidelijk

goede service

Toppers

Was er voor een bobine en gelijk de winterbanden eronder ipv 2 weken later terug komen. Ondanks de drukte die ze ervaarde dachten ze wel met mij mee

Klantbehandeling is kundig en zeer vriendelijk.

Klantvriendelijke behandeling, en uitstekend vaktechnisch personeel. Een echte aanrader!!

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse