fijn bedrijf wat er voor de klant is

klant gericht vriendelijk en ter zake kundig

Bij dit bedrijf voel je klant en geen nummer!

Erg vriendelijk personeel die de tijd nemen om je te helpen. onze zoekopdracht werd binnen paar weken geregeld.

Netjes en snel geholpen

Auto snel gemaakt en een mooie leenauto waar je gebruik van kan maken ,zelfs zo leuk dat ik er net 1 heb gekocht

Uitstekende service en goede sfeer

Zie boven

Geweldig bedrijf

M'n auto wederom gekocht bij Ben. Leuk bedrijf waar je beslist geen nummer bent.

Prima ophaalservice

Auto wordt ‘s morgens opgehaald en eind van de middag weer terug gebracht! Top service!

Eerlijk, direct en duidelijk

Goede ervaring met de aankoop van onze Kia Niro, goed bod en duidelijke informatie.

Zeer klantvriendelijk en duidelijk

prima service

Ik heb twee auto's bij van Tilburg in onderhoud en dat bevalt mij prima. Auto's worden gehaal en (schoon) gebracht. rekening ligt erin en je wordt keurig te woord gestaan door de monteur. Als dit niet bevalt, wat zal je dan wel bevallen?

uitstekende service

ik heb mijn auto nu voor de derde keer naar Ben van Tilburg gebracht en deze garage bevalt mijn uitstekend vakbekwame en professionele mensen kreeg een eerlijke prijs vooraf top .

Onderhoud en APK weer prima geregeld

Auto thuis weer opgehaald en teruggebracht. Onderhoud en problematiek opgelost. Helaas dit keer even keer terug omdat een technisch probleem nog niet afdoende klaar was. Maar ook dit werd zonder mankeren en snel opgelost. Heel fijn die lokale klantvriendelijk service.

Prima service en correcte dienstverlening

Prima service en vriendelijke afstemming

uitstekend bedrijf met de juiste mensen

hulp vaardig , klant gericht en deskundig

Probleem verholpen!

Laagdrempelig bedrijf met uitstekende service en kennis van zaken van de diverse automerken.

Wij zijn al jaren klant bij Ben van Tilburg. Dit bedrijf onderscheidt zich onder andere in het uitstekende klantcontact, de service en goede kwaliteit op alle gebied. Hier kennen ze gelukkig nog de klant bij naam en niet in de computer via het kenteken/merk van de auto!

Vakkundig en betrouwbaar.

Distributie riem van Camper laten vervangen. Alles geheel volgens afspraak. Prima garage waar ik graag mijn vrienden naar verwijs.

Zeer tevreden zoals altijd.

Alles verloopt volgens afspraak.

Zoals inmiddels gewend een prettige persoonsgerichte ontvangst en bejegening

Attent, deskundig adequaat

Goede verzorgong en aandacht voor de auto

Aardig, flexibel en dienstverlenend

Prima geregeld, teruggekoppeld volgens afspraak.

Erg te vreden

Kon niet beter

Goede Service Prettige verkoper.

Ik heb mijn Kia ceed bij Ben van Tilburg gekocht. Prettige verkoper die mee wil denken en de auto op en top wil afleveren. Bij het ophalen reageerde een deel van de navigatie niet. Er werd meteen naar gekeken en ze hebben het netjes opgelost.

Zeer goede service en duidelijke uitleg wat betreft de reparaties die nodig waren voor de apk keuring.

Vriendelijk personeel

Altijd staat het personeel voor de klant klaar. Een ster minder omdat ik door de corona het kopje koffie miste.

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse