Prettig geholpen, oplossingsricht en snelle service

Mijn eerste ervaring bij deze garage. Direct en kundig geholpen. Snelle service en meedenken in het probleem en eventuele kosten die er nog aan komen. Fijn zo weet ik wat ik binnenkort kan verwachten.

Klantvriendelijk en goede service

Ik woon sinds kort in Marknesse en wil mijn auto graag bij een plaatselijke dealer laten onderhouden. Ik heb de service en behandeling als zeer plezierig ervaren en blijf dan ook zeker bij van Tilburg voor het onderhoud van onze auto terugkomen.

zeer prettig en goed gevoel !

zie hierboven.

het was mijn eerste keer voor onderhoud van mijn camper bij ben van tilburg is zeer tevreden ze hebben er een klant bij.

goed behandeld,ook na een probleem

is nog niet volledig afgehandeld

Goede service en duidelijke communicatie

Prettig contact met duidelijke communicatie; ik kom weer terug!

Gewoon goed

Correct en goed behandeld

Gewoon top

heel goed

Lekkere koffie en een zeer goed team.

Goede hulp en service

Serieuze aanpak! Goede service! Top garage!

Mijn ervaring n.a.v. het laatste bezoek

Mijn partner had een afspraak gemaakt voor een apk keuring en heb de auto op tijd gebracht. Mijn partner gaf een briefje met of ze ook nog willen olie-verversen, toen werd mijn partner verteld dat ze dat niet konden doen, omdat er maar de helft van het personeel aanwezig was, want mijn partner verbaasde, en hem werd medegedeeld dat daar een nieuwe afspraak voor gemaakt moest worden. Ik vind dat een beetje een eigenaardige zaak, omdat er niet voldoende personeel is met er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden , alleen omdat er geen olie-ververst kan worden. De afspraak was duidelijk van te voren aangegeven, en men kon dat met het maken van de afspraak duidelijk inplannen. En als er niet voldoende personeel is mag daar volgens mijn inziens de klant niet de dupe van worden. De APK keuring is goed en snel verlopen, dat mag ook vermeld worden.

super

voelt als een warme famiie

Het mijn camper die voor een APK moest. Was even vergeten dat het veel langer duurt als je er op wacht

heb altijd vertrouwen in deze garage

altijd vriendelijke ontvangst met lekkere koffie,fijn personeel met duidelijke uitleg van de reparatie.

Prima bedrijf met een servicegerichte instelling

Onderhoud aan de auto vind niemand leuk. Maar als het goed wordt uitgevoerd geeft dat een veilig gevoel. Het begint met het gemak van het online inplannen van de afspraak. Bij het wegbrengen van de auto wordt het geplande onderhoud kort doorgesproken. Inspectie bevindingen worden telefonisch doorgesproken en afgehandeld. En het personeel is vriendelijk. Een prima garage om terug te komen.

Heel speciaal

Heel bijzonder

Zeer tevreden over de service.

Het stipt nakomen van gemaakte afspraken plus de email service hier van spreekt mij erg aan. Kundig en vriendelijk personeel.

te vreden

ik ben te vreden

Gewoon goed

Correct geholpen.

Vooruitziend service

Prima factuur viel wat tegen anders 5 sterren.

geweldige service

Vriendelijk personeel, geweldige service

Alles verliep zoals afgesproken

Vlotte service Goed overleg over te vervangen onderdelen

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse