Goede service en heel betrouwbaar.

Goede service en betrouwbaar bedrijf. Leuke omgang met het personeel.

Geweldig!,!,

Geweldige service en een goede, gemoedelijke uitstraling!

fantastisch

Ik stond met 2 lekke banden geparkeerd in Emmeloord. 1 telefoontje en alles werd opgelost. De sleutel werd opgehaald en de auto werd dezelfde dag nog thuis gebracht. Bedankt!

Klantvriendelijk

Je weet waar je aan toe bent.

naar wens

Keurig afgewerkt

Altijd klantvriendelijk

Goed deskundig team en zijn er voor de klant

Wanneer je ook komt, wat je vraag ook is, ze staan altijd voor je klaar met een deskundig advies en passende oplossing. Leen auto, of fiets alles is mogelijk. Het mooie aanbod van occasions maakt het wachten een stuk aangenamer bij een kort bezoek. Goed toegankelijk pand, mooi verzorgd. Vriendelijk personeel. Enthousiaste verkoper die goed meedenkt. Kortom zeker de moeite waard om eens te kijken voor een nieuwe (2e hands) auto!

Goed geholpen

Ik wordt altijd heel netjes geholpen en heel vriendelijk

Warm en kundig ontvangst

Een vertrouwd adres vol kundige vakmensen, bij wie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Goede service wat klanten bindt...

super

vriendelijk en goede service

Zoals altijd prima service en bejegening

Zie boven

Top service,vriendelijke en vakkundige mensen Top garage

Altijd super goed! Altijd vrolijk! Altijd meedenkende team!

Geweldig bedrijf met oog voor de klant EN de auto

Sinds 1 jaar klant geworden met gebruikte auto, en tot nog toe perfect geholpen. Plezierig team, de onderlinge sfeer is uitstekend en dat voel je als klant. En goede koffie, en, in deze tijd belangrijk, men houdt zich keurig aan alle Coronaregels, hulde voor dit bedrijf

Goed en klant vriendelijk.

Goede ervaring.

De mens achter de auto is meer dan de auto .

Prettige persoonlijke benadering en dan ook nog een vakkundige controle over de auto is wel 5 punten waard . Ik geef 4 punten omdat 5 punten voor de leraar is .

Beoordeling in sterren en voorgaande zin zeggen volgens mij voldoende. Ik heb overigens een ander emailadres: [email protected]

Zeer goed en snel.

Goede communicatie !

Attent en doen wat je zegt

Prima service, fijn gemotiveerde mensen.

perfect, snel, klantvriendelijk en lekkere koffie

prima snel adequaat en prima ruimte om even te wachten

grandioos

ze denken met de klant mee zodat we geen tweede keer hoeven langs te komen!

Netjes en adequaat en snel geholpen

Mijn auto werd heel netjes en schoon afgeleverd. Er werd mij verteld wat er aan de hand was met de auto en infiltreren dat wilde repareren. Jullie komen je afspraak na en daar hou ik van

Vriendelijk ontvangen en geholpen

Ondanks dat er in eerste instantie problemen waren bij het uploaden van navigatiesysteem van mijn sportage, is de nodige aandacht gegeven aan een oplossing en dat was uiteindelijk wel gelukt.

Top Service

Perfecte info verstrekking Correcte afhandeling Snel en betrouwbaar

prima bedrijf ga zo door op deze weg

ga zo verder

Oosteinde 12