goede nette service

correcte nette behandeling.

Klant gericht

Zeer prettig behulpzaam terwijl ik onaangekondigd langs kwam

Goede betrouwbare service

Al jaren lang een goede relatie met de garage. Zijn goed op de hoogte van wat ik belangrijk vind aan een auto en denken goed mee in het vinden van de juiste oplossing m.b.t. auto's en onderhoud

Laagdrempelig, goede, service, goede sfeer, altijd tijd voor een kopje koffie!

Ik kom al een aantal jaren bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Wij hebben 3 auto's van 3 verschillende merken in onderhoud bij autobedrijf Ben van Tilburg. Zij zijn thuis in alle automerken, mede omdat zij werken volgens de formule van Bosch Carservice. Eigenaar Ben, maar ook al zijn personeelsleden, onderscheiden zich in positieve zin van veel andere garagebedrijven door hun bereidheid om de klant goed te woord te staan en goede uitleg te geven met betrekking tot datgene wat speelt bij hun auto of camper. Bij Ben mag ik altijd graag even snel een kop koffie drinken en weer even bijpraten op momenten wanneer er even snel iets aan 1 van onze auto's moet gebeuren. Fijn bedrijf, dat ik iedereen aan beveel.

Positief

Goede service, duidelijke omschrijving van wat er aan de hand was en wat er aan wordt gedaan.

mijn ervaring met jullie is geweldig goed

Ik vroeg hoe duur al seizoen banden kosten toen kreeg ik te horen dat mijn banden nog lang niet af waren en het veel duurder was en dat het nog niet nodig was. Verder was en is de service prima. met de vr gr van de heer en mevrouw van der lijn

prettige ontvangst , snelle en goede afhandeling

staat hier al boven

Super, service en alles top geregeld.

Niet anders dan Super tevreden. Altijd duidelijke afspraken en je auto wordt netjes gewassen en gestofzogen.Niet voor niks al jaren een tevreden klant.

Goede afspraken en duidelijke informatie

prima telefonische info als blijkt dat er extra reparatie(s) nodig zijn en een adequate inschatting van de extra kosten. En uiteraard al jaren prima onderhoud en zelfs een gewassen auto na een beurt. ;-)

Betrouwbaar en klantgericht

Goed advies en overleg.

super super super goed

29 april een verzoek gedaan om een Venga bj 2013 voor mij te zoeken. Na 11 jaar Pregio en 10 jaat Carens was het tijd voor weer iets kleiner. Op 30 april al een bericht dat er een mooie gevonden was. Deze is voor mij gechecked en na nog wat verbeteringen (remblokken en interieurfilter) was auto gereed om op te halen (had em dan alleen nog maar op foto gezien). En was werkelijk nog een prachtige wagen. Hij zag er nog als nieuw uit, reed prima en voldeed aan al m'n wensen. Dus al met al een zeer geslaagde zoekopdracht. Autobedrijf Ben van Tilburg, heel erg bedankt voor de snelle en goede service

uitstekend

betrouwbaar en wordt er goed geholpen, kom er graag!!

Duidelijke afspraken

Snelle service

Perfect!

Perfect!

Heel prettig! En hele goede service.

Mijn auto is dit jaar weer voor de apk keuring en deze keer een grote beurt bij Autobedrijf Ben van Tilburg geweest. Zeer netjes geholpen en mijn auto kan er weer een jaartje tegenaan! Top service!

Prima en goede service

Altijd dode overleg . Alleen op de nota stond vulling ruitensproeier maar die hadden we net gevuld .

Correcte afhandeling van de opdracht.

Bandenwisseling naar zomerbanden. Kon er even op wachten bij de koffiemachine.

Altijd vriendelijk en kundig geholpen

alles is goed

ging allemal goed

Prima gargage

Ik zou ieder willen aanraden deze garage te nemen Op veelzijdig gebied een top locatie voor de auto en een gerustigheid om je auto aan deze expert over te dragen .

Nette ophaaldienst , voordelige tarief en de auto wordt weer netjes teruggebracht

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse