Goede en snelle service

Prima en vakbekwaam bedrijf met vriendelijk personeel.

Prima en vakbekwaam bedrijf met vriendelijk personeel. Niet de goedkoopste maar kwaliteit kost geld.

Prima service! Zeer vriendelijk in de contacten.

Sinds mei 2017, toen ik een andere auto besloot te kopen en geslaagd ben bij Pals en van Tilburg altijd correct geholpen en onderhoud aan de KIA naar wens.

prima garage niks mis mee ga door zo

had mijn lamp van de auto kapot gebelt kon gelijk terecht

Correct en zeer behulpzaam

Het was een erg lastige storing, maar ze hebben het erg goed opgelost. We zijn daar super tevreden over en ook over de tussentijdse telefoontjes om ons op de hoogte te brengen van de stand van zaken. Niets dan lof.

Prima bedrijf

Ik word altijd tot volle tevredenheid geholpen

Prima correcte garage. Geweldig

Prima monters. Lage prijs.

Geen klachten

Goede ervaring met correcte behandeling

service en betrouwbaarheid, en er staan voor zijn klant topbedrijf

fijne en prettige ervaring, goede sfeer, bereid ver te gaan voor de klant. en ze doen wat ze zeggen. topbedrijf

Geen gladde praatjes/mooie pakken dealer maar eerlijke handel!

Zeer klant- en servicegericht bedrijf die wars zijn van bling-bling, mooie pakken of zogenaamde slimme verkoop-praat. En dat verkoopt zichzelf, zonder dat daar opsmuk voor nodig is. De afstand van onze woonplaats tot deze vestiging is net te groot om de door ons aangeschafte auto ook bij dit bedrijf te laten onderhouden. Maar voor de mentaliteit en service zou ik aanbevelen om er een straatje voor om te rijden.

Deskundig, vriendelijk.

Enkele jaren met mijn BMW voor onderhoud in Marknesse. Bevalt mij heel goed.

Helemaal TOP.

Super TOP.

Prima service!

Prima service!

Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig

Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, communicatief

Kwaliteit, Profesioneel, Vriendelijk, Betrouwbaar

Prima service, goed en professioneel geholpen.

Zakelijk en correct

Ik krijg daar een prettige zakelijke behandeling . Er wordt meegedacht over de verrichte reparatie . Was is het beste voor mijn auto en wat is het beste voor mijn portemonnee ?

Allemaal prima verlopen.

Correct geholpen. Vooraf gebeld over de reparatie.

geweldig

je belt met een probleem, kan direct langskomen, er wordt direct gekeken (auto op de burg), tussentijds krijg je koffie / praatje met verkoop, analyse is gesteld - leenauto staat al klaar en hup kan zo weer verder. Een zeer goede service. Probleemstelling wordt altijd netjes gebeld, afgestemd en akkoord gevraagd. Wist nu niet de kosten - schrok wel een beetje van 610,-, maar hier had ik zelf ook naar kunnen vragen. Dat doet niets af aan de service!

Probleemoplossend en soepeltjes meegedacht bij schade aan mijn auto.

Vlak voor de jaarwissel is mijn achterruit door vuurwerk gesneuveld. Mijn Kia Picanto had ik nog geen week in bezit. Carglass verving het raam (verzekeringskwestie), maar kon niet de kapotte ruitenwisser fiksen. Na een telefoontje kon ik in Marknesse langs komen. Mijn probleem werd creatief en snel gefikst. Een. kwartier later was ik weer op weg naar huis. Met achterruitenwisser....

Voor zover ik kan zien is de kleine beurt goe verlopen.

Goede ervaring. Het geheel duurde wat langer dan de afgesproken tijd van 1 uur. Dat kwam omdat er een onderdeeltje moest worden opgehaald. Geen probleem. En de bodem van mijn auto vertoonde knaagstrepen. Deze zijn getecktileerd.

Goed meedenken voor komende seizoen

In de zomer reed een collega met me mee en stelde vast dat mijn banden zoomden, ik moest er wat minder lucht indoen (3 ato). Ik heb er niets aan gedaan en met de omruil van de winterbanden kreeg ik van mijn garage Autobedrijf Pals & van Tilburg te horen dat mijn zomerbanden ongelijk waren afgesleten, ze lieten ook duidelijk zien wat het geval was. Dezelfde week kon er nog worden uitgelijnd rijd ik bijna onhoorbaar op mijn winterbanden rond met mijn Kia Niro in EV mode. Goede snelle service van mijn betrouwbare garage.

Goed gedaan jongens!

Alles volgens afspraak afgehandeld. Daarnaast zinvolle adviezen voor de periode naar de volgende APK

gewoon goed.

goede service ben er blij mee

Uitstekend qua service, onderhoud en contact

Prima bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan!

Oosteinde 12

8316 BL Marknesse