De auto wordt voor een beurt gehaald en de volgende dag weer netjes thuis afgeleverd, terwijl er een leen auto wordt achter gelaten.
Super!
TOPSERVICE!!
Heel tevreden, goede service en hoge klantvriendelijkheid
Goede service en kwaliteit, snel een afspraak te maken, vriendelijk en kundig personeel.
Erg fijne medewerkers en altijd goede service!
Zeer goed geholpen. In eerste instantie een afspraak gemaakt op 26 april 2019. maat het bleek dat de APK geldig was tot 2 juli 2019, daarom de afspraak verzet naar 6 mei 2019. nu kom de APK keuring gelijk worden meegenomen
Prettige communicatie en duidelijke uitleg. Netjes op de hoogte gebracht van de stand van zaken inzake de werkzaamheden die moeten gebeuren aan mijn auto!
Mijn ervaring is super, boven verwachting. Dit blijkt ook uit het feit dat ik nog steeds naar hen toe ga ondanks dat het a, geen KIA dealer meer is en B, dat wij in onze plaats ook een prima dealer hebben, Enting.
Net en correct bedrijf. Alles is bespreekbaar
Prettig contact, erg klantgericht. Goede prestaties voor goede prijs.
Super tevreden over deze garage met hun moderne uitrusting en zeer deskundig personeel.