Prima service , vriendelijke mensen, alles is erop gericht om de beste service te verlenen.
Zeer prettig en klantvriendelijk
plezierig, deskundig ,behulpzaam, correct.
Vriendelijke behulpzame mensen, je voelt je gezien en gehoord
Top bedrijf!
Mijn Kia bij deze garage in onderhoud
Beste toekomstige klanten, Dit bedrijf verdient een grote pluim. Afgelopen maart heb ik hier een occasion gekocht. Helaas op een vervelend moment pech gekregen onderweg in Frankrijk. Aangezien de garantie nog tot september liep een mail gestuurd naar dit bedrijf. Ik werd heel snel terug gebeld, het was een prijzige reparatie, een stuk duurder dan waarvoor ze het zelf konden doen. Maar omdat ik eigenlijk niet verder kon rijden de reparatie in zuid Frankrijk uit laten voeren. Er werd meegedacht, de vraag was de factuur aan hen te mailen en het bedrag wat we hadden afgesproken ter vergoeding (die overigens meer dan schappelijk was) werd al na 1 dag(!) aan mij overgemaakt... Echt een hele goede ervaring dus op een ongelukkig moment. Ik kan daarom, in combinatie met de fijne onderhandelingen en afspraken die gemaakt zijn tijdens de koop en de super afhandeling nu, dit bedrijf van harte aanbevelen. No nonsense, eerlijk, transparant en ze doen wat ze zeggen en denken met de klant mee. Jullie doen de titel een van de beste bedrijven van Nederland zeker eer aan. Ga zo door. Vr. Gr Michiel Schreijnders.
prima de apk samen met een grote beurt geregeld.