We zijn bij deze garage geweest want we wren opzoek naar een opel zafira. rond 6 oktober kunnen we de auto halen. Meneer van tilburg houd ons goed op de hoogte wat er aan de auto gaat gebeuren, We hadden dit nog nooit eerder meegemaakt dus een pluspunt. Wee hebben er ook het volste vertrouwen in dat het allemaal netjes gemaakt gaat worden tot zover chapeau
Te gekke garage, snel , netjes en accuraat
Ze zijn allen goed in hun vak. Erg persoonlijk en je wordt niet als nummer gezien. Communicatie helder, service altijd goed. Echt het gevoel van “klant is koning”. Ze helpen je graag en adviseren waar nodig. Super bedrijf en ik hoop nog jaren bij hen langs te komen voor zowel onderhoud als nieuwe auto’s.
De ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend.
Snel en plezierig
Prima service!
Eerste keer voor onderhoud geweest om reden goede adviezen van derden.
ik rijd al 12 jaar Kia en naar tevredenheid
Heb er nog niet mee gereden maar neem aan de alles nog op zijn plaats zit. De service is goed auto word gehaald en weer thuis gebracht.
Zeer klantvriendelijk
Zeer plezierig. Doen wat ze beloven. Heel behulpzaam.