Geweldig vriendelijk en behulpzaam.
voor mij de eerste keer dat ik mijn auto bij jullie bracht voor een beurt. het is mij (zoals ik verwacht had) heel goed bevallen. werd prettig geholpen en kreeg een telefoontje toen het bleek dat er meer moest gebeuren als gedacht.
Prima bedrijf. Goede service en klantvriendelijk.Staat altijd voor mij klaar.
Top service! Kreeg met onze Audi een lekke band, kon de straat oversteken om daar te komen. Kwam meteen iemand buiten om hulp te bieden! Kreeg zonder problemen vervangend vervoer mee, er werd nog even telefonisch overlegd voor de geschikte band en de auto was dezelfde middag al weer klaar! Heel goed geholpen! Super service!
heel goed
Top service! Mijn auto startte niet, maar ik was zelf de hele dag niet thuis. In de avond is mijn auto door Ben en Folmer opgehaald, zodat hij de volgende dag gerepareerd kan worden. Heel erg blij mee!
Geweldige service, haal- en breng mogelijkheid met vervangend vervoer, zeer deskundig team met ervaring in het onderhoud van alle gangbare automerken. Uitstekende communicatie. Ben van Tilburg leeft voor z\'n bedrijf, geweldig om te zien.
Goede ervaringen mee. Ze weten wie je bent, geeft vertrouwd gevoel. Wordt serieus genomen. Vakmensen.
Dik tevreden.