Meer dan uitstekend bedrijf. Tot nog toe alleen maar goeie ervaringen ondanks of juist dankzij de kleinschaligheid.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf
De service en vriendelijkheid is TOP!!!
Altijd vriendelijk en op tijd, afspraak is afspraak. Sinds wij de KIA hebben bij het bedrijf geweest en ik blijf er ook.
Prima service, met aandacht voor de klant
Kundig en zeer klantgericht bedrijf. Ik kan me geen autobedrijf herinneren die service zo hoog in het vaandel heeft staan. En als het een keer wat anders loopt lossen ze het in overleg prima met je op. Ik heb 3 auto\'s en allemaal hier in onderhoud. Top bedrijf
Al jaren lang laten we al onze prive en zakelijke auto\'s hier onderhouden. Niet alleen wij zelf, maar ook onze beide zoons. Alles wordt piekfijn uitgezocht, wanneer men het niet meteen weet. Mankementen die zelfs door de merkdealer niet verholpen konden worden, omdat men het niet wist, werden bij Pals onmiddellijk juist gediagnosticeerd en verholpen; zeer deskundig. Uitstapjes omdat de merkdealer \'om de hoek zit\' zijn derhalve snel teruggedraaid: we gaan gewoon weer naar Pals terug. Zeer goed overleg/communicatie, zodat het altijd weer perfect geregeld wordt. Menig autobedrijf kan hier nog een voorbeeld aan nemen. ( en we zien er een hoop... beroepsmatig) Menen die elders meerdere slechte ervaringen hebben opgelopen -en iedereen kan fouten maken- sturen we door naar Pals. Tot wederzijdse tevredenheid.
Deskundig en hulpvaardig. Zeer vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling en uitstekende communicatie. Ik beveel Autobedrijf Pals en van Tilburg zeker aan bij andere mensen!
Gewoon top