Gewoon goed

Ze helpen je heel goed... En helpen mee in oplossingen denken en daar na te handelen... Ze geven heel goed les zowel theorie en praktijk complimenten naar de instructeurs en naar de mensen die bij de administratie zitten met jullie steun ... Ik raad deze rijschool zeker aan!

Mooie ervaring en goed docenten

Het was zeer leerzaam

Ze hebben geduld met je en leggen alles duidelijk en rustig uit

Hele fijne rijschool met mensen die meedenken

Fijne duidelijke lessen , de instructeurs nemen de tijd voor je en passen de lessen erop aan

In een woord geweldig

Ik heb de meest positieve ervaring ooit gehad bij koops. Een ontzettend leuke sfeer zowel in als buiten de les. En zeer ervaren instructeurs die je onwijs goed klaarstomen voor het examen.

Goede duidelijke lessen en heel vriendelijk..

Vriendelijke mensen en duidelijke lessen...

Top!

Uitstekende voorbereiding op het VCA examen door een deskundige opleider.

Gezelligheid en Duidelijkheid

Super duidelijk, Super gezellig, Super instructeur, en alles lekker op je eigen tempo, zodat je het beste uit je zelf naar voren kan brengen.

Geweldige ervaring door een goede planning en ervaren instructeurs!

In 2 weken tijd mijn c rijbewijs met code 95 kunnen halen door een goeie planner die dit mogelijk kon maken. Daarnaast heb ik lessen gehad van 3 verschillende instructeurs die mij enorm goed hebben begeleid.

alles was goed behalve de theorie op de pc is niet goed

Bij sommige vragen die goed waren gaf hij aan dat ze fout waren. En de overzicht van je pagina mag wel wat overzichtelijker want staan veel dingen op terwijl je maar èèn onderwerp hoeft te doen. ook dat je elke keer een mailtje moet sturen als je verder wilt is heel lastig.

Fijne opleiding gehad

Alles in 1x gehaald door de kennis en kundigheid van Wiebe. Ontzettend bedankt voor de lessen!

Als je wilt slagen moet je bij Koops zijn!

Uitstekende instructeurs voor zowel de theorie als de praktijk. Instructeurs en administratief personeel zijn bijzonder vriendelijk en betrokken.

Geweldig!

Zeer kundige, betrouwbare rijschool. Van de theorie tot de praktijklessen, alles was altijd super geregeld.

Een goede cursus die ook echt over heftrucks gaat.

Deze cursus ging helemaal over heftrucks met de bij behorende praktijk ordeningen. Ik bleek de enige cursist te wezen waardoor ik de volledige aandacht kreeg. Die luxe heb je niet altijd. En daarbij samen met de instructeur heb ik een leerzame opleiding gehad.

Zeer fijne rijschool om je opleiding te doen.

De instructeurs zijn zeer fijne mensen om je opleiding van te krijgen. Lekker rustig en zeker duidelijk. Ook de communicatie is allemaal zeer duidelijk en professioneel. Kortom, deze rijschool is zeker aan te raden voor je opleiding /rijbewijs.

Zeer vakkundig

Heb mijn rijbewijs D mogen halen bij Koops in Assen. Zowel de theorielessen als de praktijklessen worden gegeven door hele vakkundige personen. Daarnaast heerst daar ook een prettige en ontspannen sfeer en zijn ze uiterst vriendelijk in het contact. Kortom een hele goede rijschool waar ik voor het halen van eventuele andere rijbewijzen zeker weer heen zal gaan. Met vriendelijke groet, Eltjo Sijtsema

Uitstekende rijschool met een goede sfeer!

Kundige instructeurs, voor het verzorgen van mijn rijopleiding, rijbewijs C!

gedegen uitleg en er is alle tijd voor genomen

Door deze praktijk ervaring heb ik er veel van opgestoken,

Top rijschool

Hier míjn CE gehaald dankzij goede begeleiding

Geweldige rijschool, met gepassioneerde mensen.

Goede communicatie, een uitstekende rij instructeur. Erg blij met de keuze voor deze rijschool. Makkelijk lessen inplannen en goed contact met de rijschool. Rij instructeur heeft erg veel passie voor de motor en kan hier goed en duidelijk over vertellen. Altijd erg leuk om weer een lesje te volgen bij Wiebe en veel te leren. Alle examens daarom ook makkelijk doorstaan.

Goede rijopleiding

Maandag 23-09-2019 eindelijk mijn rijexamen gehaald na een lange tijd lessen. Ik heb altijd met veel plezier bij Lambert in de lesauto gezeten. Ik heb veel van hem geleerd. Ook de theorieavonden vond ik erg leerzaam. Het personeel was altijd vriendelijk en vol humor. Ik heb leuke tijd gehad bij Koops en nu zelfstandig de weg op

Uitstekend geregeld

Ik ben zeer tevreden over de herhaling cursus. Het was uitstekend geregeld

Boven verwachting

In korte tijd op een plezierige manier mijn D rijbewijs en code 95 gehaald. Alle onderdelen waren goed verzorgt en op de praktijk gericht. Geen overbodige drukte en gedoe, lekker direct, soms confronterend, maar uiteindelijk heel verhelderend en resultaat gericht. Een prettige ervaring waar ik met genoegen aan terug kan denken.

Goede en leuke instructeurs

Ik heb veel geleerd voor de D rijbewijs, tijdens de theoriedagen van Henk. Het was altijd met een zeer plezierige sfeer. Voor de praktijk zijn Joop en Lammert streng maar ook zeer leuke en gezellige instructeurs waar ik ook veel van heb geleerd. Er was altijd tijd voor humor, ook als het even niet helemaal goed ging. Ik ben zeer tevreden over Koops. Dank jullie allemaal voor de fijne tijd ook al ben ik heel blij dat ik het rijbewijs heb gehaald en van jullie af ben 😂😂

leuke, leerzame en gezellige opleiding

Goede opleiding gehad en alles in 1x behaald

Vlissingenstraat 45 A

9403 BB Assen

592372098

Over Koops Novl opleidingen

Koops Novl opleidingen staat meer dan 65 jaar klaar om diverse opleidingen te verzorgen voor Verkeer ,Transport, Logistiek en Veiligheid. Ons team van deskundigen zorgen ervoor dat U op een zo ontspannen manier uw opleiding kan afronden. Ons wagenpark is up to date. Wij zijn in Assen , Groningen en Uithuizermeeden actief. Als partner van transportopleider.nl staan we garant voor een landelijke dekking als het om opleiden en trainen gaat.