Bij de medewerkers van Koops heb ik altijd een hartelijke ontvangst gehad. Er is altijd ruimte voor humor en een gezellig praatje. Wat betreft de opleiding ben ik zowel bij de theorie als praktijk vakkundig geholpen. Er is veel aandacht en ruimte voor vragen. Bij de praktijklessen heb ik ontzettend veel tips en hulp gehad om ervoor te zorgen dat ik goed was voorbereid voor het examen. Er wordt naar een oplossing gezocht en goed meegedacht als het er op aan komt. In het algemeen heb ik mijn hele traject een positieve ervaring gehad en was het bijna elke keer een feestje om naar Koops te gaan.
Ik heb bij dit bedrijf mijn opleiding tot buschauffeur doorlopen.. Wat een warm bedrijf met hele lieve en leuke mensen, maar nog belangrijker: ze weten waar ze het over hebben en doen alles met passie.. Ik zou iedereen 100% daarheen willen sturen voor het behalen van het rijbewijs dat men wil halen.. Ik wil iedereen van Loops bedanken voor de mooie tijd en de juiste educatie om mij het rijbewijs te laten halen.
kundig, weten waar ze mee bezig zijn.
Zeer prettig contact met 3 instructeurs en administratief personeel gehad. Echt een allround bedrijf, waarin zeer diverse opleidingen worden gegeven. Hun voertuigenpark staat er altijd netjes verzorgd bij, evenals hun manier van lesgeven. Het was een prettige ervaring om hier mijn C rijbewijs te hebben behaald. Mijn C-E ga ik hier ook later doen, eerst weer even sparen 😏. Mijn investering was het dubbel en dwars waard. Kom hier graag weer terug!
goede ervaring
Goed, behulpzaam en duidelijk
Prima ervaring met Koops, al jaren. Klant vriendelijk, meedenkend vooral professioneel en kundig. Een aanrader.
Netjes, en zeer vriendelijk
Erg leerzaam en een goede zweer
Ervaren en rustige instructeurs. Geven duidelijke instructies, goede opbouwende feedback en oefenen de punten waar je wat meer moeite hebt goed met je. Uitstekende rijschool.
Fantastisch bedrijf met fijne medewerkers.
Super leuk bedrijf, aardige mensen
veel ervaring
Vlissingenstraat 45 A
9403 BB Assen
Koops Novl opleidingen staat meer dan 65 jaar klaar om diverse opleidingen te verzorgen voor Verkeer ,Transport, Logistiek en Veiligheid. Ons team van deskundigen zorgen ervoor dat U op een zo ontspannen manier uw opleiding kan afronden. Ons wagenpark is up to date. Wij zijn in Assen , Groningen en Uithuizermeeden actief. Als partner van transportopleider.nl staan we garant voor een landelijke dekking als het om opleiden en trainen gaat.