Zeer goede rijschool. Professionele. Mensen die verstand hebben van wat ze doen.
Goede begeleiding tijdens het lessen.
Goed heb alles in een keer gehaald. Was wel pittig maar duidelijk
Dit is een netjes en goed bedrijf met goede en vrolijke werknemers... Met plezier mijn rijbewijs gehaald
Hele goede en leuke tijd gehad bij deze rijschool.
gezellige sfeer, prima begeleiding en klantgericht. een hele dikke aanrader
Prettige sfeer, leuke instructeurs
Ik heb kwalitatief goede motorrijlessen gehad van een goede instructeur. Daarnaast ook hele leuke lessen. Heel gemoedelijke en gezellige mensen, goede service, gemakkelijk contact leggen en ook voldoende flexibel. Zeer tevreden en denk met veel plezier terug aan mijn rijlessen.
Goed goeie lessen gehad. Alles werd goed uitgelegd
Prettige sfeer tussen instructeur en leerling. er wordt uitgebreid de tijd genomen en als je iets niet snapt word het rustig nog maals uitgelegd
Door goed rekening te houden met mij als persoon hebben de instructeurs ervoor gezorgd dat ik op een plezierige manier mijn resultaten behaald heb
Een bedrijf met passie ,goed overzicht planning, goede instructeurs,
Goede rijschool. Goed opgeleide instructeurs. Ze laten je pas examen doen wanneer je er echt aan toe bent en geven eerlijk advies.
Vlissingenstraat 45 A
9403 BB Assen
Koops Novl opleidingen staat meer dan 65 jaar klaar om diverse opleidingen te verzorgen voor Verkeer ,Transport, Logistiek en Veiligheid. Ons team van deskundigen zorgen ervoor dat U op een zo ontspannen manier uw opleiding kan afronden. Ons wagenpark is up to date. Wij zijn in Assen , Groningen en Uithuizermeeden actief. Als partner van transportopleider.nl staan we garant voor een landelijke dekking als het om opleiden en trainen gaat.