Professionele vakmensen, ongedwongen sfeer!

In juni 2020 begonnen en in maart 2021 geslaagd. Had nog veel sneller gekund als er niet twee lockdowns van in totaal 5 maanden tussen had gezeten. Theorie was interessant en praktijk was erg leuk. Team Koops bedankt!!

• Deskundigheid/vakmanschap

Fijne instructeur, duidelijke tips en aanwijzingen

Van Groningen naar Assen

Uiteindelijk bewust gekozen voor een kleinere rijschool, Koops heeft een persoonlijke en gedegen aanpak, met zeer bekwame instructeurs.

• Deskundigheid/vakmanschap

Rijbewijzen CE en D behaald.

Prima begeleiding in de lessen en voorbereiding op het examen. Beide keren in 1 keer geslaagd. Fijne sfeer!

• Deskundigheid/vakmanschap

Erg vriendelijk en erg veel geduld.

ik was erg blij dat ik hier mijn lessen heb gevolgd, er word rekening gehouden met de dingen die je niet kan en het word dan ook rustig opgebouwd. Ook zijn ze erg vriendelijk.

• Deskundigheid/vakmanschap

Uitermate Nette service en mensen met verstand van zaken!

Zeer net bedrijf met veel ervaring binnen de opleiding tot een B rijbewijs. Tot dermaten de Lange procedure door het coronavirus. Toch een goede service kunnen krijgen en toch binnen bepaalde termijn mijn rijbewijs kunnen behalen. Ik ben hun hulp hier voor heel dankbaar. Nogmaals een goede plek om je eventuele eerste of 2 of 3 rijbewijs te behalen!. Zeker een aanrader Met groet Brian

Super fijne instructeur!

Goede rijschool! Ik had een hele fijne en goed instructeur. Mijn E rijbewijs in 4 uurtjes les en 1 examen gehaald. Helemaal blij! Bedankt voor de goede service en de fijne lessen.

In 1 dag rijbewijs E achter B gehaald

1 dag oefenen, Richard was een goede instructeur, nam tijd voor je en gaf duidelijke instructies. Wel veel informatie die naar je toekomt, maar dat is logisch met een dagopleiding. Zeker een aanrader. Enige ervaring met een karretje rijden is wel gewenst.

• Deskundigheid/vakmanschap

Een hele leuke en leerzame dag gehad!

Goed ontvangen door Karin met een lekkere kop koffie. Vervolgens een leuke en leerzame dag met Wim gehad in Assen. Bedankt Karin & Wim Groet Erwin

erg tevreden over Koops

Ik ben erg tevreden over Koops, de begeleiding en eigenlijk alles was erg goed! Zeker aan te raden.

• Deskundigheid/vakmanschap

Goed spontaan en leuke zweer

Genoten!!

Ervaring in 1 zin... Nee 1 woord ! Genoten!. Enorm naar mijn zin gehad. Fijn en duidelijk contact met de rijschool , zelfs in de corona crisis zeer duidelijk over afspraken. Examens in 1 keer gehaald door de duidelijkheid van de instructeurs. En goed om mijn werk heen mijn lessen kunnen plannen. Door direct contact met de planning te hebben. Enorm prettig !!! ( Zolang je maar optijd aangeeft natuurlijk)

• Deskundigheid/vakmanschap

De theorie was een hele klus, praktijk inspannend!

3 theorieboeken doorwerken, 2 theorie examens, anderhalve dag praktijk; een flinke klus. Maar met plezier gedaan!

• Deskundigheid/vakmanschap

Prima cursus. Vriendelijk klant gericht personeel.

• Deskundigheid/vakmanschap

Professionele opleiding, waarbij je goede begeleiding krijgt!

Er wordt alles aangedaan om je zo goed mogelijk te begeleiden! Fijne rij-instructeurs met veel ervaring en zij zien goed wat je nodig hebt! Ik heb veel geleerd en heb er met plezier motorrijlessen gehad.

Goede rijschool

Professionele, door de wol geverfde instructeur gehad. Fijne rijlessen met goede feedback. Ook het inplannen liep soepel en vlot.

Betrouwbaar, simpel, duidelijk

Bezorging van de leesmateriaal was te lang.

Gemoedelijk en duidelijk

Helemaal top alles word goed uitgelegd en super zweer

Heb hier met veel plezier aan deelgenomen goede leermeester goede uitleg en zeker een luisterend oor doordat was het voor mij een appeltje eitje echt top

Fantastisch en zeer duidelijk.

Altijd al trouwe klant van Koops geweest en zonder twijfel gelijk geslaagd. Nemen de tijd en leren u de correcte handelingen.

Fijne individuele rijles

Erg fijne ervaring gehad met rijles, leuke manier van lesgeven. Individueel les. Jammer dat er vaak maar 1 les per week gepland kon worden.

Uitstekend en prettig!

Uitstekend en prettig!

Fijne praktijklessen

Vakbekwame respectvolle instructeurs. Met geduld en humor.

Enthousiast rustig en begripvol rijles geven.

Mijn opa was zelf altijd rij instructeur en Hield graag van een grapje. Toen ik binnen kwam bij koops voelde ik gelijk een klik en een fijne zweer. Koops is echt een aanrader

professionele organisatie waarbij de klant centraal staat

Meerdere theorie/praktijk cursussen m.b.t. code95 bij Koops Novl gevolgd. Allemaal waren ze prima te volgen en goed van opzet/structuur , zowel de theorie / praktijklessen en de e-learning die thuis gevolgd moest worden,

Vlissingenstraat 45 A

9403 BB Assen

592372098

Over Koops Novl opleidingen

Koops Novl opleidingen staat meer dan 65 jaar klaar om diverse opleidingen te verzorgen voor Verkeer ,Transport, Logistiek en Veiligheid. Ons team van deskundigen zorgen ervoor dat U op een zo ontspannen manier uw opleiding kan afronden. Ons wagenpark is up to date. Wij zijn in Assen , Groningen en Uithuizermeeden actief. Als partner van transportopleider.nl staan we garant voor een landelijke dekking als het om opleiden en trainen gaat.