Correct gedaan volgens afspraak.

Na telefonisch overleg een afspraak gemaakt voor het inbouwen van een Berlock systeem in onze camper. Dit kon gelukkig op korte termijn ingepland worden. Op 2 april einde dag konden wij de camper brengen en de andere dag konden wij hem rond 12 uur weer ophalen, na enige uitleg gingen wij met onze camper weer op huis aan met een goed en veilig gevoel.

Goed advies, rustig de tijd nemen en alle vragen mogen stellen

Ik heb voor het eerst een caravan gekocht. Ik heb voor de koop bij Sjoerd alle tijd gekregen om te kijken, vragen te stellen, na te denken. Toen ik tot de koop over ging, hoefde de caravan niet onmiddellijk opgehaald en betaald te worden, kon ik eerst op mijn gemak de stalling en de verzekering regelen. Ook de aanvullende werkzaamheden zijn goed verricht. Bij het ophalen reed één van de monteurs een rondje mee om de spiegels te stellen en eventuele aanwijzingen te geven bij het rijden. Ik ben erg tevreden.

Gewoon normaal Fantastisch!!

Echt, wat een machtig mooi bedrijf! Super goed geholpen en advies gekregen, uiteindelijk een machtig mooie camper gekocht die perfect werd afgeleverd! Echt service hoog in het vaandel en liefdevol personeel, dat vindt je bijna nergens meer maar wel bij Frans Stokman in Heerhugowaard. Groetjes André en Louise Doorn

fantastische service

Stokman is bereikbaar, vriendelijk en bereid om te helpen wanneer nodig.

Erg vriendelijk en behulpzaam. Vrij makkelijk om mee te praten en ze geven goed advies.

Niet erg blij erg jammer

De vraag was het gas en de apparaten nakijken en vervolgen kom je er achter op de eerste camperplaays dat alle gasslangen nog niet aangesloten zijn Dan vraag je je af wat er wel is gedaan Geen goede beurd Stokman

Snelle service

Altijd netjes en correct geholpen fijn personeel

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Maakte van de aflevering een feestelijk moment.

We zijn super geholpen met het kopen van onze camper.

We kunnen altijd terecht met onze vragen en alles wordt op een rustige manier uitgelegd.

Weer super service bij Frans Stokman

Caravan is weer tiptop in orde gemaakt

Fijne medewerkers en goede uitleg. Heb vertrouwen in de repetitie en keurig, voelt goed. Alleen geen stikker of bewijs van de keuring , jammer. Hopelijk sturen ze deze nog toe.

Supper

Waterkraan deed het niet in camper. Wilde camper brengen, starte hij niet. Werd netjes thuis opgehaald. Na een uur weer ophalen. Alles super in orde.

Prima service op 1 ding na

Prima service en afhandeling van garantie, echter heel jammer dat ze het niet wilde combineren met een APK keuring, nu moet ik daar apart weer wat voor regelen.

Altijd attent

Net dat stapje extra aandacht en attent zijn voor de klant , geeft dat je je bij stokman welkom voelt. Maar ook alles strak en opgeruimd doet het goed bij ons.

Uitstekende service

Wij zijn weer uitstekend geholpen. Vriendelijke competente medewerkers en een super service !

Fantastisch garantiepunten verhelpen

Zojuist onze Caravelair caravan opgehaald, er zijn diverse garantiepunten verholpen waaronder de koelkast. Een hele grote dikke vette pluim voor de monteur (Frans?) die alles geweldig verholpen heeft!!! Frans Stokman mag heel blij zijn met zulke monteurs, klasse!

Een bedrijf met zorg voor hun klanten

Al ruim 6 jaar vaste klant. Service van Hooge kwaliteit en vakkundig medewerkers.

Zeer goed geholpen.

Goed advies, duidelijke uitleg en afspraken. Er wordt goed met je meegedacht en denken oplossingsgericht bij specifieke wensen.

Super geholpen van A tot Z

Vanaf de kampeer beurs tot uiteindelijk aankoop zijn we super geholpen. En begeleid. Vanaf dag 1 hadden vertrouwen. Bedankt!

Vriendelijke inlevende verkoper

Verkoper heeft tijd voor je, denkt mee en geeft min en plus punten aan. Bedrijft oogt professioneel met een groot en divers aanbod.

Heel fijn bedrijf

Je wordt prima geholpen door vriendelijke mensen die vaak bekwaam zijn

Goede service, vakbekwaam, vriendelijk - staan voor je klaar -

Ik heb begin februari een camper gekocht, adviseur Mitch Blokdijk heeft mijn advies gegeven en ik ben blij dat ik hem ben tegengekomen--> Hij is vakbekwaam, weet waar hij over praat en geeft de juiste adviezen, tijdens mijn reis in Denemarken stond hij ook voor mij klaar voor mijn vragen / telefoontjes die ik had. De camper die ik heb bevalt heel erg goed en ik ben zo blij dat ik deze bij Frans Stokman heb gehaald, ik raad dit bedrijf iedereen aan die op zoek is naar een camper.

Vriendelijk, afspraken kloppen.

Wij zijn 2 keer heel vriendelijk ontvangen, op afspraak. Onze camper was bij ophalen slordig gepoetst, koffie en hagelslag lagen nog in bovenkastjes. Dit kan echt beter. Verder zijn kachel, kraan en afvoerputjes nog niet getest ivm winterseizoen. Wij kijken uit naar onze eerste camper ervaringen vanaf maart.

Geweldig geholpen

Prettig contact, ook omdat er overleg was toen mijn nieuwe luifel niet op het bestaande bevestiging paste. (Meer kosten)

Uitstekende service

In december onze camper gehaald. Helaas wat kleine probleempjes maar alles wordt keurig opgelost. Dus blij met de service!

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.