Zeer vriendelijk

Vriendelijk en betrouwbaar

Altijd vriendelijk en correct

Inmiddels al 40 jaar klant en altijd prima service ontvangen

Goed bedrijf, uitstekende service.

Een goed bedrijf welke goed de wensen van zijn klant insschat waarna een goed advies wordt gegeven.

Zeer goede begeleiding bij aankoop van een camper.

Er werd alle tijd genomen bij de aan koop van een camper. Tevens bij de aflevering een goede uitleg. Naderhand een klein probleem met de airco, die snel werd opgelost. Al met al, zeer tevreden over Frans Stokman BV. Met name Daniëlle en de werkplaats medewerkers.

Prima bedrijf

Heel duidelijk met alles onderhoud verkoop en garantie

Fantastisch bedrijf, fijne oprechte medewerkers.

Afspraak is afspraak. Staan voor zowel product als klant. Op deze manier onderscheid je jezelf echt van de rest. Wij zijn vanaf 1e moment oprecht tevreden.

In ontspannen sfeer zeer goed geholpen door Mitch en alle medewerkers.

Goedemorgen, Tot op heden heel goed geholpen door het bedrijf Stokman. Mitch en zijn medewerkers is niets te veel. En alles gaat heel ontspannen, Dat is toch iets wat je al minder vind overal is het bijna gejaagd vandaag de dag. Dat vonden wij een plus punt. En natuurlijk de service. Janny en Adriaan Bakker.

Goede aflevering. Prima geholpen toen ik een fout maakte om de sleutels in de caravan had laten liggen zodat ik er niet meer bijkon.

Goed bedrijf vriendelijke mensen

Ik heb hier 2 keer een camper gekocht en ben altijd vriendelijk en deskundig geholpen.ook bij de aflevering word er voldoende tijd genomen voor de uitleg. Als ik de camper op kom halen dan is hij altijd keurig schoon van binnen en van buiten. Dat schoonmaken en de uitleg heb ik bij andere bedrijven toch wel slechter meegemaakt . Al met al een top bedrijf

Sjoerd is een top verkoper.

Wat een aardige en toch commerciële man. Wij zijn zo goed geholpen. Niets dan lof!

Betrouwbaar en vriendelijk

Vanaf ons eerste bezoek voelden we ons er op ons gemak. Midden in de zomer toch nog een camper kunnen huren. Vanwege de goede ervaringen met ontvangst, halen, uitleg en brengen, zijn we later voor een caravan gaan kijken. Gebruikt, perfect in orde gemaakt en met een strik afgeleverd.

Uitstekend!

Mitch, de verkoper, is een zeer vakbekwaam persoon met veel geduld. Heeft ons prima geholpen van A tot Z bij de aanschaf van onze Knaus Camper,

Prima!

Vriendelijk en vakkundig

Goede communicatie en meedenken.

Fijn bedrijf, prima service

Wat een fijn bedrijf. De service is perfect. Vakkundig en heel vriendelijk personeel.

duidelijke, directe, vakkundige behandeling klachten.

Wij kunnen altijd direct bij Stokman terecht en zijn blij met de persoonlijke aandacht.

vriendelijke en professionele service

ik heb hele goede ervaringen en daarom rijd ik vanuit Rotterdam voor reparaties en onderhoud naar Heerhugowaard.

Van de vriendelijke vrouwen bij de receptie tot het oplossen van het probleem niets dan lof, zo'n klantvriendelijkheid maak je niet vaak meer mee.

Prima contact, er is snel en goed afspraken te maken. Behulpzaam en het gevraagde wordt goed uitgevoerd.

Goede service vwb reparatie, te weinig informatie bij aankoop camper

We kochten een camper voor ruim € 80000,—. Deze is geschikt voor 4 personen. Leuk, dan kunnen onze kinderen hem ook gebruiken. Gewicht camper 2985. Wat bleek: gewicht camper 3500, zonder bagage of wat dan ook, wel incl 2 personen. Sorry, als we geweten hadden dat het gewicht door de luifel e.d. zo hoog zou zijn hadden wij deze camper NIET gekocht. We kunnen eigenlijk niets meenemen, want we zitten al aan het maximale gewicht. We hebben heel lang moeten wachten tot de aflevering van de camper, echt een aantal maanden, na 1 rit hadden we lekkage, wat bleek: het luik boven de cabine lekte als een gieter, volgens de garage door achterstallig onderhoud, er zaten eikeltjes tussen de rubbers, achteraf was men in de garage vergeten om voor de aflevering die luiken schoon te maken, dat werd ook toegegeven. Vriendelijke mensen, ook in de werkplaats, ze willen je echt helpen, maar de informatie over het gewicht klopte niet, hoe hij afgeleverd werd ook niet echt. Dat is echt jammer, we hebben zelf een camping en geven dit wel mee aan mensen die overwegen om een camper te kopen, let op het gewicht!

Vriendelijk en deskundig personeel

Als boven

Gewoon goed

Tijdens onze zoektocht naar een caravan kwamen we bij de firma Stokman terecht en werden daar allerhartelijks ontvangen, na een zeer relaxed gesprek een mooie deal kunnen sluiten.

Fantastische service

Steeds weer staan de medewerkers je positief te woord

service prima

Ik heb 2023 een nieuwe caravan gekocht en ik had de mover 3 keer gebruikt en hij maakte een raar geluid. Ik moest toch heen voor de vochtcontrole en de garage heeft gelijk de motor vernieuwd , grote klasse. Ook zijn het zeer aardige mensen

Super goed geholpen en vriendelijk personeel

Super goed geholpen en vriendelijk personeel

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.