Ondanks dat ons campertje al aardig op leeftijd is wordt hij met evenveel respect en zorg behandeld als een nieuwe. Bedankt weer, en tot volgend jaar!

Prima service !

Mooi bedrijf. Alles prima voor elkaar, uitstekende service en vriendelijk personeel. Lekkere koffie !

goede service

je word altijd vriendelijk ondvangen en goed geholpen

Professioneel, gewoon uitstekend

Professioneel geholpen zowel in de werkplaats als aan de balie

Fijn bedrijf in ons eigen dorp.

Onze Dethleffs camper hebben we nu 3 weken. Prettige en vakkundige verkoper. Rest van het personeel ook zeer vriendelijk en behulpzaam. En waarom ergens in het Oosten van het land een camper met een wazige achtergrond kopen?

Zeer klantvriendelijk

Vlak voor mijn vakantie had ik stroomuitval bij mijn caravan. Hoewel men eigenlijk geen tijd had, ben ik toch meteen geholpen. Top hoor

Prettig bedrijf. Doen wat ze zeggen. Prettige ontvangst.

Mooie locatie. Leuke medewerkers.

Verkoper Sjoerd nam alle tijd om de caravan tijdens aflevering uit te leggen.

Ook tijdens de verkoop was er geen dwang. Sjoerd kan goed inschatten hoe die met zijn klanten om moet gaan. Ook de bemiddeling met de stalling werd een voorzet gegeven. Kortom wij hadden een zeer positieve menselijke ervaring met Sjoerd.

Na afgelopen jaren slechte ervaring te hebben ondervonden met een andere caravan dealer, werden we bij Frans Stokman heel klantvriendelijk en goed geholpen en wordt alles snel geregeld. Geweldig !!

Top bedrijf, top service!

Wij kunnen geen bedrijf opnoemen waar je deze service krijgt. Hier is nog aandacht voor de mens achter de klant.

Heel fijn personeel. Fantastische service

De werkplaats is heel prettig en servicegericht. En we zijn fantastisch geholpen met t kopen van onze Caravan, door Sjoerd. Heel goed alles uitgelegd en doorgenomen. Mevrouw Jannie zorgde voor de randvoorwaarden en maakte dat we ons direct prettig voelden. Menselijke maat , goed bedrijf!

Super vriendelijk mensen

Je wordt gewoon netjes en vriendelijk behandeld Top

Er werd goed meegedacht

Deskundig geholpen Goede informatie

Klient gerichte organisatie, met veel empatisch vermogen.

Komen hun afspraken na. Zijn tevreden als de klant blij en tevreden is.

Zeer goed en behulpzaam personeel

Mijn ervaring is dat de monteur (s) heel gemotiveerd zijn en kundig en heel behulpzaam ook heel vriendelijk en geduldig!! Toppers!!

uitstekend

Snel geholpen en meedenken

Echte professionals

Vriendelijk personeel dat meedenkt over niet te kostbare oplossingen en ter zake kundig is.

Netjes alles afgehandeld.

goede service leuke mensen je word goed geholpen

nogmaals goede service en lekker koffie

Super service! Staan altijd voor je klaar

Kraan ging stuk op vakantie, bij thuiskomst gelijk gerepareerd!

Fantastisch

Heel goeie service. Wordt naar ons geluistert en meegedacht. Top

Prima geholpen

Kwam met een vraag maar dit werd meteen op gelost door werkplaats

Ik kom hier graag vanwege de klantvriendelijkheid

Geweldig! zeer vriendelijke ontvangst, vlotte service! Bij Stokman caravans hebben ze oog voor hun klanten

Vriendelijk goede service

Apk reparatie garagedeur Storing kachel .

Ze streven naar perfectie

Zeer klantgericht en uitstekende service

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.