Prima service en vriendelijk personeel

We zijn aan onze tweede camper bezig van Frans Stokman de eerste camper was een weinsberg pepper. Besteld in januari maar door leverings achterstand bij weinsberg duurde dat heel lang .DatFrans ons aanbood ons drie weken geheel kosteloos een camper mee te geven. Vier weken na onze vakantie kwam onze eigen camper die hebben drie jaar gehad en zijn toen overgestapt op de weinsberg caracore met lage bedden wat ons prima bevalt we komen zelf vlakbij Zoetermeer vandaan en gaan nog steeds voor de keuring en de beurten van de camper naar Frans Stokman Met vriendelijke groeten Hennie van den Bulk

Vriendelijk, duidelijk, en technisch kundig

De algehele indruk van het bedrijf is prima. Door de kleinschaligheid is het contact prima, communicatie duidelijk, uitvoering technisch in orde met goede nazorg. Afspraak is afspraak, en die duidelijkheid is erg plezierig. Ik raad Stokman aan iedereen aan.

Bearlock, APK en grote beurt naar tevredenheid uitgevoerd

Wij hebben onze camper (16 jaar oude Ford Transit, merk TEC) nu twee keer bij Stokman gebracht. We waren na aanschaf juli 2023 op zoek naar een bedrijf dat zowel de motor als de camper zou kunnen onderhouden. De service ervaren wij als bijzonder vriendelijk en professioneel. Dit geeft een heel vertrouwd gevoel. Onze camper is in goede handen bij Stokman en we komen zeker terug.

Snel en goed.

Stond op de camping met een dooie accu. Met startkabels weer aan de praat gekregen en meteen door naar Stokman waar ik snel werd geholpen en er direct een nieuwe accu werd geplaatst.

warm gevoel

zeer klantvriendelijk

Heel goed

Top personeel

Alle probleempjes feilloos opgelost

Fijne goede service

Wij zijn uitstekend geholpen na de storing van de omvormer en het verhogen van de MTM.

Prima ontvangen en netjes behandeld

Prima gegaan en Caravan zeer netjes opgeleverd.

Prima service bij Stokman

Hulpvaardig en meedenken

Er waren kleine dingen die wij misten maar meedenken en er was een oplossing, naar tevredenheid van ons.

Afspraak is afspraak

Keurig en correct

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

De fa. Stokman heeft service hoog in het vaandel. Garantiedingen worden uitgevoerd zonder er om gevraagd te hebben. Prachtig bedrijf waar je nog gezien wordt als klant. Persoonlijke benadering zonder opdringerig te worden. Wij komen er graag.

Geweldig bedrijf, perfecte service bij Frans Stokman.

Ver van onze woonplaats Sliedrecht, maar voor 100% goed gemaakt door een duidelijk en eerlijk verkoopconcept. Een echt familiebedrijf dat voor al zijn klanten gaat. Goede voorlichting bij de keuze en aankoop van een caravan, gevolgd door een eerlijke deal en een prima aflevering.

Alles is prima geregeld toen we onze buscamper hebben gekocht. En toen we hem kwamen ophalen kregen we een uitgebreide uitleg.

Positief over de service en klant gerichtheid.

Caravan gekocht. Zeer vriendelijk geholpen met uitgebreide uitleg bij de oplever van de caravan. Na het eerste gebruik ontdekte we een gebrek aan de caravan. 1 belletje was voldoende om maximale service te krijgen alles is meer dan perfect Opgelost. Nog maal dank hier voor. Met vriendelijke groet, Arjan

Goed geholpen, betrouwbaar.

Camper gekocht. Goed geholpen, duidelijk, vriendelijk en vakkundig.

Wat een fijn bedrijf

Voor de Reperatie van onze camper er geweest zo mee denkend en als ze iets tegen komen bellen ze gelijk voor overleg. Maken zeker tijd voor je klaar je ben hier een klant en geen nummer. Zeer fijn bedrijf.

Goede service.

Goede service, behulpzaam en meedenkende medewerkers!

Goede service beurt en advies.

Mijn caravan kwam voor een service beurt. Die is netjes en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Absoluut super

De service, communicatie, uitvoeren van werkzaamheden, ronduit zeer tevreden. Ga zo door!!!! Ruud Freriks

Snel vriendelijk en super deskundig

Diesel in watertank maar Stokman heeft mijn fout direct hersteld. Dit dus tussen hun andere werk door. Hulde.

Goeie service en goed advies

Caravan gekocht vorig jaar december. Door het weer lichte schade opgelopen. Word goed meegedacht om schade te verhelpen en goede service. Ook voor advies en vragen goed bereikbaar en goede uitleg dat je weer opweg kan.

Deskundig, meedenkend en attent!

Een hele fijne ervaring bij de aankoop van onze caravan! Tijdens de beurs in Utrecht afgelopen winter de knoop doorgehakt en de caravan besteld. Nog een aantal keer naar de showroom geweest om te kijken en daarbij steeds prettig contact. Bij aflevering stond er een leuke attentie op ons te wachten naar aanleiding van ons gesprek afgelopen winter. Heel leuk dat dit onthouden is tijdens deze drukke beursdagen. De klant is echt nog klant bij Stokman

goede servers prima

Goed bedrijf

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Caravans en Campers

Frans Stokman BV. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.