Auto rijdt zoals aangegeven. De service was uitmuntend, de mensen zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
Nadat we eerder dit jaar al een auto hadden gekocht bij garage Klumper ( zie eerdere recensie) waren we toe aan een andere "tweede" auto. Ik kon met al mijn vragen/ wensen bij ze terecht, op dat moment hadden hun niet de auto die ik zocht maar samen hebben we een mooie auto uitgezocht. Jammer genoeg was het niet bij hun zelf, maar zelfs dat was voor hun geen probleem. Tijdens het maken van de proefrit telefonisch contact gehad met Dylan, en besloten om de auto te kopen. Er bleek toch een klein mankement te zijn aan het raam, maar ook dat was geen probleem! Zelfs bij een auto die niet van hun zelf was werd er meteen een onderdeel besteld, en ik kon hem de volgende dag weer ophalen. Super service!! Dus bij dezen wederom, Bedankt voor al jullie tijd, energie, klantvriendelijkheid, enthousiasme en expertise . Jacquelin Oostervink
Prima geholpen en eerlijke prijzen.
Bij Dylan en team een in topconditie BMW X1 20i SDrive High Exectutive aangeschaft. Na lang speuren op internet troffen wij de X1 aan die voldeed aanonze gewenste specificaties. Vanuit Amsterdam naar Eefde gereden, proefrit gemaakt en aansluitend de deal ook maar rond gemaakt. 'Man om, woord om woord' is hoe hier zaken gedaan worden. 3 weken later de auto opgehaald. Hoe goed de service was blijkt uit het volgende. Het weekend er op reden we terug vanuit Noordwijk naar Amsterdam en ineens viel het vermogen weg, rook uit uit de uitlaat! Direct de snelweg verlaten. De auto vervolgens niet meer aan de praat gekregen. Enorm balen! Wegenwachtwacht erbij, kapotte injector/ verstuiver. Kan gebeuren. Toevallig stonden we bij een bedrijf waar de auto op het terrein mochten laten staan. Direct gebeld met Klumper. Zij hebben de volgende ochtend onze BMW met een trailer opgehaald en de reparatie binnen 7 dagen uitgevoerd. Grote klasse!
Na een debacle met een auto die gekocht was bij een ander garagebedrijf, heeft garage Klumper ons vanaf het begin bijgestaan in ons proces om toch nog via advocaten iets terug te krijgen omtrent deze miskoop. Naderhand waren wij erg terughoudend geworden omtrent het kopen van een andere auto, maar omdat wij zo'n goed gevoel hebben gekregen bij garage Klumper hebben wij bij hen weer een andere auto aangeschaft. Na een proefrit, en een fijn gesprek, een mooie auto uitgezocht, ze hebben alles in orde gemaakt en toen er toch een klein mankement was, hebben zij deze meteen gerepareerd. Ik heb nog nooit een garage bedrijf meegemaakt die zoveel energie en tijd aan hun klanten besteedt! Voor ons een dikke 10. Bedankt, Dylan, Jesse, Peter en "vaders" voor al jullie steun en geduld.
15.3.22 afgelopen zaterdag een subaru forester gekocht, prima auto op gas, goed geadviseerd en goede service door Dylan en ga met plezier en een goed gevoel de weg op met een auto geleverd door Klumper autos David
Prettig geholpen en en alles goed geregeld
De menselijke benadering en klantvriendelijke behandeling worden door ons als een groot pluspunt ervaren.
Super vriendelijk en eerlijke mensen.
Na mijn aankoop werden de goede reviews van anderen bevestigd. Nu heerlijk genieten van mijn nieuwe auto. De heren van Gebr. Klumper Auto's nogmaals dank voor de geweldige service!
Klantvriendelijk, denken mee. Goede prijs- kwaliteitverhouding
Afspraak is afspraak woord is woord
Auto voor mijn dochter daar gekocht. Is een top auto zonder mankementen. Communicatie is vriendelijk en duidelijk. Zeker een aanrader,deze autodealer.
Laatst een 2e hands Renault Megane bij de Gebr. Klumper gekocht. Werd netjes en duidelijk te woord gestaan en na een testrit heb ik besloten om deze te kopen. Na 2 dagen in de auto gereden te hebben (die prima bevalt) kwam ik erachter dat de cd speler het niet deed. Dit gemeld en ik kon de auto naar Eefde brengen en kreeg een leen auto terug. Uiteindelijk hebben ze de autoradio vervangen en de kosten voor deze autoradio hebben we gedeeld, wat ik erg netjes vond. Verder hebben ze geen kosten gerekend voor het plaatsen van de autoradio. Kortom ik ben nu 3 weken verder en nog steeds erg tevreden. Greetz, Axel
Vroeger toen ik nog in Nederland woonde, ging ik meestal naar de gebroeders Klumper voor onderhoud van mijn auto. In eerste instantie aan de Coenensparkstraat, later aan de Kapperallee. Ik kan mij nog goed herrinneren dat ik mijn tweede autootje, uiteraard bij hun gekocht, in elkaar had gereden toen ik op een Zondag terug kwam vanuit mijn werk...... Ergens begin jaren 90.... De berger kwam deze ophalen in Ermelo, en ja hoor, we konden toen gewoon op Zondag bij de garage toen nog aan de Coenensparkstraat terecht..... Met zelfs nog een kop koffie voor de berger...... Of terwijl, een geweldige service !. Uiteraard ging er ook weleens wat mis....Maar over het algemeen heb ik een uitstekende ervaring met garage Gebroeders Klumper.
nvt
Goede service leuke bediening. Goed product. Goede prijsverhouding . Kortom goed bedrijf.
Ik kon zelfs na sluitingstijd nog terecht. Na een fijn gesprek met de verkoper een proefrit gemaakt in de BMW. Een aantal punten besproken die naar voren kwamen tijdens de proefrit. (daar is immers de proefrit voor). Deze zijn keurig verholpen. Vanochtend was de aflevering, ook dit verliep zeer aangenaam! Gebr. Klumper Auto's, ga zo door!
Prettige en eerlijke manier van te woord staan. De mannen van Gebr. Klumper Auto's nemen de tijd en het voelt heel natuurlijk. Dankjewel voor de goeie service al bijna 12 jaar!
Je wordt vriendelijk te woord gestaan ongeacht voor wat voor een auto je komt kijken. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn nieuwe auto!
Ik heb helaas een niet zo goede ervaring gehad na de aanschaf van een KIA Picanto uiteindelijk zijn we er gelukkig wel uitgekomen. Mijn advies is denk gewoon 2x na als je een internet meeneem prijs betaald voor een auto persoonlijk zou ik dit nooit meer doen.
Originele beoordeling
Ik begrijp niet na het lezen van de reviews dat er geen slechte ervaringen zijn onbegrijpelijk. Wij hebben een auto willen aankopen en hebben een ruime aflevertijd geaccepteerd voor een auto die in principe meeneem was. We hebben als eis gesteld een werkende airco volgens hun was het een kwestie van bijvullen.Na 2 weken bericht van hun dat het niet alleen vullen betrof maar een kapotte pomp deze was inmiddels besteld volgens hun.Een week later gebeld hoe de status was?Ja ik zou de auto binnen 5 dagen kunnen ophalen maar 2 dagen voor de tijd telefoon dat de pomp er toch niet was en het een hele bijzondere betrof en deze in backorder stond ik heb daarna zelf eens wat grossiers gebeld allemaal konden ze deze bijzondere pomp gewoon de volgende dag leveren. Wederom gebeld met hun en kreeg te horen ja maar die zijn te duur?Ik heb helemaal geen bedragen genoemd?Vervolgens zat het me niet lekker allemaal en heb ik de Bovag gebeld wat nu te doen want het zat me allemaal niet lekker Bovag zei dat hun in gebreke waren en dat ik in principe ook het vertrouwen in hun was verloren en hiermee kostenloos de koop kon annuleren.Maar na bellen met firma Klumper kreeg ik nog even te horen dat ik gewoon de auto kon ophalen met een kapotte airco en dat de temperatuur maar 14 graden betrof dus ik deze niet nodig had?Waarom stelde ik dan bijna 4 weken geleden een eis aan een werkende airco?Ik heb ze hierna in gebreke gesteld nadat ik nogmaals advies had gevraagd aan de Bovag en nu laat de firma Klumper dus zijn ware gezicht zien volgens hun ben ik in gebreke en moet nu 15% van de aanschafwaarde gaan voldoen volgens hun want ze beroepen zich op de Bovag.Maar volgens die zelfde algemene voorwaarden heb ik dus in Artikel 6 en 7 recht de koop kostenloos te ontbinden. Dus aub wees alert bij deze mensen ik geloof daarom al die positieve reviews hier niet.
Open, eerlijk en meedenkend. Dus snel en met een goed gevoel een meer dan prima deal.. jammer dat we voor onderhoud te ver weg wonen. Wel een nieuw adres erbij voor toekomstige nieuwe auto (over 4 jaar)
Betrouwbaar
Een goede en eerlijke verkoop
Het was niet de eerste keer dat we bij Klumper een auto gekocht hebben. Tot de laatste dag was de vorige auto een ontzettend fijne auto gebleken. Na veel zoeken toch Klumper weer opgezocht en vanuit Capelle aan den IJssel weer naar Eefde gereden en wederom een ronduit prima deal gesloten en deze Lexus gaat ons de komende tijd weer vele prettige kilometers bezorgen. Prima service, uiterst vriendelijke medewerkers en een weer een fantastische klantvriendelijke ervaring rijker. Vooral de schik die we toch met elkaar daar weer hebben gehad. We zijn met deze auto weer in onze sas en daarvoor graag een woord van dank voor de medewerkers. In het bijzonder Jessie die zich in dit verhaal als een professionele verkoper en raadgever heeft weten te profileren. Nogmaals dank en veel succes verder.