Behulpzaam, meedenkend en betrouwbaar!!

Zeer toegankelijk bedrijf, denken goed mee. Maken het niet mooier dan het is... Geven een realistisch beeld van de auto. Een prettig familie bedrijf met een vriendelijk en kundig team. Altijd behulpzaam, je ziet dat ze allemaal met passie werken. Heb al een aantal auto's gekocht bij klumper auto's en altijd in onderhoud bij ze, dat bevalt me zeer goed! Ik ben blij met dit bedrijf:-)

Fijne garage, sympathieke medewerkers, goede auto's, uitstekende service....

Occasion (Saab 9-5) bij gebr. Klumper gekocht; op verzoek werd ook de APK vernieuwd; kleine werkzaamheden voor de APK werden duidelijk gecommuniceerd. Bij het ophalen zag de auto er spic en span uit. Erg goede ervaring.....

Nette en eerlijke garage

Ik heb hier kort geleden een Alfa Romeo Giulietta gekocht. Binnen een paar dagen duidelijke en vertrouwde afspraken mee gemaakt. Aan het eind van de week kon ik de Alfa al ophalen. Geen garanties maar bij onduidelijkheden of problemen kan je altijd bij ze terecht. Eerlijke en nette heren die alleen bij een goed gevoel een auto willen verkopen.

Meer dan tevreden!

Een prachtig aanbod en enorm vriendelijk en deskundig personeel! Ga zo door!

Enthousiast team, bereidwillig richting klant.

Prettig, ongedwongen.

Fantastische vaklui !!!

Je wordt keurig geholpen !! Top garage !

Prima geholpen met nieuwe auto

We werden prima geholpen met een nieuwe auto, de service was eerlijk en er waren geen problemen.

Duidelijk, oprecht en klantgericht

Zeer tevreden met Gebr. Klumper Auto's, voldeed helemaal aan verwachtingen bij het kopen van een auto.

Vriendelijk en ter zake

Bij dit bedrijf heb ik twee auto's gekocht. Het zijn beide prachtige auto's voor een goede prijs. Helaas zaten er bij beide auto's wel wat verborgen gebreken. Klumper doet er echter alles aan om deze gebreken zo snel mogelijk te herstellen. De service is goed en altijd vriendelijk en vol begrip. Ondanks de tegenslagen zou ik dit bedrijf nog steeds aanraden.

Goed geholpen

Ik heb mijn nieuwe auto nu een week. Prijs en kwaliteit is goed in verhouding. Goed geholpen en meteen mijn oude auto kunnen achterlaten. Alles meteen kunnen regelen. Vriendelijk en fijn geholpen

Vriendelijk personeel

We hebben bij Klumper een andere auto gekocht. Hier zijn we heel tevreden mee en we zijn heel netjes en correct geholpen.

Top garage

Super geholpen mooie nette opel ampera gekocht.

Vriendelijke open houding

Goede informatie, vriendelijke bejegening

Goed opgelost

Auto gekocht zonder garantie. Na 3 dagen bleek de radiateur lek te zijn. Dit hebben ze netjes afgehandeld.

Fijne, prettige sfeer waar je professioneel geholpen wordt.

Vooraf een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. Dat was handig. We werden netjes en professioneel te woord gestaan, alle vragen werden vriendelijk beantwoord. Er was een rustige sfeer, prettig om zo een mooie auto te kunnen kopen, in ons geval een mooie, blauwe BWM. Het papierwerk werd goed doorgenomen. U kunt hier met een gerust hart een auto kopen.

Top bedrijf

Goude mensen, voelt als een vertrouwd bedrijf aan. Een echte aanrader. We hebben daar onze oude auto omgeruild voor een mooie exemplaar, waar we nu van genieten.

Top bedrijf

Betrouwbaar, vriendelijk, goede service.

Fijne service en niet opdringerig.

De verkoper gaf eerlijk antwoord op de vragen en liet ook echt de keus aan jezelf. Wij zijn zeer tevreden!

medewerker was beleeft en vriendelijk.

Goeie service en nazorg

Leuke auto gekocht. En wanneer ik belde vanwege de code van de radio, werd er gelijk moeite gedaan en kreeg ik de code snel.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Netjes geholpen. Concurreerde prijzen, aankoopkeuring ter plekke kunnen laten uitvoeren. Opleverniveau interieur kan netter.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring als klant:Vriendelijke mensen,mijn vragen worden eerlijk beantwoordt. Zijn niet opdringerig,geen verkoop praatjes,eerlijke uitleg. Ze hebben me zelfs aangeboden om me op het station op te halen als ik de auto komt halen top service. Bedankt gebr. Klumper

Top Service: Klantgericht en vriendelijk

Prettig ontvangst, bij aankomst stond de auto al klaar, mooie auto. Jessie heeft ons geholpen. Na inspectie van de auto hebben we een proefrit gemaakt, auto in prima conditie. Vervolgens naar het kantoor waar Jessie ons hielp met de afhandeling van de koop (zeer gastvrij). Als extra service werd de auto nog gecheckt en werd de auto nog getankt. Klaar om naar huis te rijden: Jessie en Gebroeders Klumper hartelijk bedankt !!!

Plezierig en vertrouwenwekkend bedrijf

Het eerste contact direct gaf al gelijk vertrouwen. Prettige sfeer. Rustige sympathiek bedrijf. Alleen jammer voor ons dat het bedrijf ver weg van mijn woonplaats is. Een eerlijk bedrijf. Heeft ook oog voor de koper. Alles goed geregeld voor onze aankoop.

Voor mij een goed bedrijf.

Heb afgelopen week een redelijk nette Opel Corsa daar gekocht voor een redelijke prijs. De auto heb ik gekocht zonder garantie en de APK was bijna verlopen. Maar ik had voldoende mensenkennis om de verkoper te vertrouwen en besloot ik de auto zo mee te nemen. Thuis aangekomen heb ik de auto naar mijn eigen garage gebracht waar ik altijd met mijn auto in onderhoud ben voor een APK en grote beurt. De auto was de volgende dag klaar gekeurd en al. Geen gebreken voor de APK,wel wat achterstallig onderhoud van diverse beurten. Maar alles is opgelost en ik ben zeer tevreden over de auto en de verkoper.

Kapperallee 87

7211CC Eefde