Zeer vakkundig

Heerlijke garage met ouderwetse service zoals het hoort..... koop hier al 30 jaar mijn auto's met veel plezier.... nooit problemen gehad

Toppers!

Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten. Nette reparaties en eerlijke prijzen. Alleen maar lof!

Service gericht

Nette auto gekocht bij Gebroeders Klumper. Na bericht via autoscout werd er netjes contact met mij opgenomen. Gelijk afspraak ingepland om te komen kijken. Einde van de dag namen ze nog ruim de tijd. Na proefrit afgesloten met bak koffie (kan beter;-)). Plus en min punten opgenoemd. Werd goed naar geluisterd. Enige kritische punt was redelijke directe onderhandelingens methode. Voor wat je het onderhandeling kon noemen. Het was omdat de auto net binnen was meer take it or leave it. Na een dag er over nagedacht te hebben, contact opgenomen of er toch nog iets met prijs te doen was. Uiteindelijk voor beide partijen tot een goed eindresultaat gekomen. Auto werd netjes gepoetst en voorzien van kleine beurt. Top service.

Nuchter en zorgvuldig!

Ik ben heel aangenaam ontvangen. De communicatie was aangenaam, helder en eerlijk. Vragen waar nog geen antwoord op gegeven kon worden werden zorgvuldig behandeld. Bovendien een mooie auto voor een hele scherpe prijs!

Goed en leuk geholpen

Auto stond er mooi bij na een proefrit konden we hem meteen mee nemen

Een vakkundig en vriendelijk familiebedrijf!

De gebroeders Klumper hebben voor mij een hartstikke mooie Volvo gevonden, hierbij hebben ze mijn wensen goed onthouden en de communicatie verliep perfect. Na aanschaf van de auto zijn er nog diverse werkzaamheden uitgevoerd om er maar voor te zorgen dat de auto in goede staat werd afgeleverd. Al met al dus een topbedrijf waar de koffie altijd voor je klaar staat, net als de mensen die er werken!

Onverwachte koop

Toffe Subaru gekocht aldaar en goed geholpen. Had wel wat onderhoud nodig maar kan nu met een goed gevoel rondscheuren.

Prima contact gehad met deze jongens

Goed uitgelegd waar je aan toe bent met de aankoop. Auto stond er netjes bij.

Erg behulpzaam en erg blij met mijn aankoop!

Mooie Volvo c30 gekocht en goed onderhouden. Test rit gemaakt en dezelfde dag nog meegenomen naar huis. Erg goed geholpen door de verkoper. Betrouwbare garage! Kom hier graag nog eens terug.

Top geregeld en klantvriendelijk

De auto stond keurig gepoetst binnen te wachten op ons. Na een kop koffie en rondje gelopen een stuk gereden. Bij terugkomst besloten om de auto te kopen. Gelukkig konden we deze meteen meenemen, aangezien we er 2 uur voor moe(s)ten rijden. Alles keurig geregeld en er werd uitgebreid de tijd genomen.

Uitstekende dienstverlening !

Wij zijn enorm tevreden over Gebr.Klumper en zijn daar geholpen door Dylan. Dylan neemt ruim de tijd voor je, is duidelijk en eerlijk en heeft verstand van zaken. Wij hebben een auto gekocht en onze auto ingeruild. De afspraken die werden gemaakt zijn allemaal (meer dan) nagekomen. Dit bedrijf doet er echt alles aan om zoveel mogelijk service te geven!

Uitstekende, persoonlijke service.

Zorgvuldige levering van occasion. Uitstekende, persoonlijke dienstverlening.

zeer klantvriendelijk en makkelijk in de omgang

uiterst tevreden. eerlijke info en vriendelijke ontvangst. kortom top bedrijf zal er zeker weer terug komen

Vriendelijk, betrouwbaar en servicegericht bedrijf.

Auto op website van bedrijf gezien. Telefonisch contact opgenomen waarbij ik uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord werd gestaan. Vervolgens zonder problemen een proefrit wezen maken met de auto waarbij vriendelijk en professioneel uitleg werd gegeven. Vervolgens vroeg ik bedenktijd over de aanschaf van de auto. Besloten om de auto te kopen voor een redelijke prijs en deze te komen ophalen op een geplande dag. De afwikkeling zonder problemen en op een klantvriendelijke manier verlopen. Het is een uiterst vriendelijk en behulpzaam bedrijf en ik rijd naar volle tevredenheid rond in mijn daar aangeschafte auto.

Professionele verkoper.

Laagdrempelig, eerlijk en betrouwbaar komt de verkoper op mij over. Wel zou ik op zijn kantoor een even zo proffessioneel koffie apparaat zetten.

Goed geholpen, afspraken nagekomen

Het is de rit zeker waard, werd mij aan de telefoon verteld aangezien ik ruim anderhalf uur moest rijden voor een bezichtiging. Hier is niks aan gelogen, de auto is van te voren keurig omschreven op beschadigingen, staat van onderhoud, banden etc. Vrij gemakkelijk in gesprek gekomen en na een lichte onderhandeling met een tevreden gevoel weer naar Nieuwe Pekela. Een week later de auto opgehaald en als kers op de taart hebben ze kosteloos een nieuwe apk op de auto gedaan. Hier word ik nou vrolijk van! Ga zo door Gebroeders Klumper! Voor mijn volgende auto zal ik zeker weer bij jullie op de website kijken!

Niet luisteren naar een klant

Omdat we nogal ver weg wonen gebeld voor een auto. Uitgelegd onze situatie en dat we begin volgende week kwamen kijken omdat we zeer geïnteresseerd waren. Helaas niet naar ons geluisterd en auto voor onze komst verkocht. Heel erg jammer en niet netjes.

Goede service en correcte informatie

Ik heb hier 3 week geleden een Audi A4 uit 2005 gekocht. Eerste telefonisch contact gehad. Ik had wat vragen omtrent onderhoud en schade. Diegene die ik aan de telefoon had is meteen naar de auto gelopen, netjes verteld welke krassen, deukjes etc erop zaten. Ook het onderhouds boekje doorgenomen. Dag erop langs gegaan. Het verhaal wat mij vertelt was klopte precies, ook omtrent de krassen en deukjes. Niet mooier voor gedaan dan het was. Ik mocht de auto uitvoerig testen, en na een goede proefrit mocht ik ook nog op de brug de onderkant bekijken. Dit gaf een vertrouwde indruk, er werd niets verzwegen of achter gehouden. De auto zonder garantie gekocht. Een airco slang lekte iets op een vul nippel, hier had ik niets op uitgedaan tijdens de koop, gewoon niet over nagedacht. Na een week toch even gebeld omdat ik de airco niet vertrouwde. Hier ben ik, ondanks ik geen garantie had, netjes mee geholpen zonder dat er moeilijk over is gedaan. Gelukkig was het verholpen na het leeghalen en opnieuw bijvullen van de airco. Hier hoefde ik zelfs niet voor te betalen. Al met al een erg fijne omgang en goede service waar menig auto bedrijf een voorbeeld aan mag nemen!! Heb er helaas in mijn zoektocht laatste 2 maand een paar gehad die ronduit schandalig waren Gr joachim

Goede ervaring

Redelijk goede ervaring gehad Afhandeling duurde wat lang

Super bedrijf!

Vanmiddag kwam ik er achter dat mijn rechter (ring)stadsverlichting het niet deed. Naar de gebr. Klumper gereden en het bleek een draadbreuk te zijn die ter plekke werd gerepareerd. Toen ik om de rekening vroeg kreeg ik als antwoord: service. Waar maak je dat nog mee? Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf! Aanrader!

Deskundig betrouwbaar vriendelijk, Open voor onderhandeling

Nooit eerder zaken mee gedaan, maar volgens mij betrouwbaar en deskundig. Bovendien vriendelijk personeel.

Komen gemaakte afspraken na.

Had auto voor ''take away'' prijs gekocht en dan neem je de auto ook, in principe, zo mee. Na de proefrit en een onafhankelijke blik waren er toch wat aandachtspunten, niet onoverkomelijk overigens, deze punten werden voor afleverdatum netjes verholpen zonder meerprijs o.i.d. Benadering, afhandeling en informatie door personeel was realistisch, zakelijk, professioneel en vriendelijk.

Deskundig en Vriendelijk

Na een aantal zeer slechte ervaringen, heb ik toch weer een gok gewaagd met dit bedrijf. Het contact was vanaf het begin af aan positief en zakelijk zonder te veel standaard verkoop praatjes. Soms moet je gewoon je laten leiden door gevoel en dat zat goed. Ben super blij met mijn nieuwe aankoop en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Zeer positief

Al jaren trouwe klant, ze hebben een fijne manier van omgaan met klanten. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Ze zijn niet te beroerd om een stapje extra te zetten voor je.

Ze doen meer dan je kan verwachten!

Mijn auto moest vrij ingrijpend gerepareerd worden, ik kon er niet meer mee rijden - dat kwam heel slecht uit want we wilden net gaan kamperen. Ik mocht de vervangende auto een paar dagen lenen, zodat we toch op vakantie konden! En voor de rest, altijd vriendelijk en behulpzaam!

Kapperallee 87

7211CC Eefde