Al jaren kom ik voor onderhoud, APK en aanschaf andere auto bij Rob en Ruud. Nooit is iets te veel en er wordt altijd gekeken of en hoe ze de onkosten zo laag mogelijk kunnen houden. Deze keer fijn geholpen door Dylan, de zoon van Rob die inmiddels ook in de zaak zit. Nooit het gevoel dat je een kat in de zak koopt!
Net familiebedrijf met een uiteenlopende grote voorraadcollectie. Goede, oplossingsgerichte service. Bedrijf denkt mee met de klant.
Al enige tijd waren wij op zoek naar een Volvo 240. Via autoscout24 bij Gebr. Klumper auto’s terecht gekomen. Daar stond een Volvo 240 met weinig kilometers voor een goede prijs. Het eerste telefonische contact met Jesse was gelijk goed. De ontvangst bij de garage was ook goed geregeld. De auto zag er van binnen keurig uit, van buiten had hij wel wat plekjes, maar dat mag ook voor de prijs en bij een oudere auto . Op 26 januari hebben we deze Volvo 240, na een proefritje dan ook gekocht. De mankementjes die wij tijdens het proefritje constateerden waren bij de aflevering keurig verholpen. Omdat het een occassion was, werd de auto zonder garantie gekocht, wat kan je tenslotte gebeuren met een onverwoestbare Volvo. Na twee dagen wilde de Volvo echter niet meer aanslaan, ook niet met de hulp van de ANWB. Wat nu? Eén telefoontje was echter voldoende. Na het verhaal uitgelegd te hebben, werden we zonder problemen direct geholpen. Binnen een halve dag was de storing gevonden en opgelost. Bleek dat de krukassensor defect. Sindsdien is het elke dag starten en lopen. We zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst, maar ook zeker met de service van Gebr. Klumper auto’s.
Een erg prettig bedrijf! Oprecht en erg betrouwbaar! Bedankt voor de goede service
de eerste keer dat we hier een auto hebben gekocht en zijn erg tevreden.
Het is een heel goed en klantvriendelijk bedrijf en ze hebben altijd goede service.
Fijne ervaring met dit bedrijf en zeker met Dylan, de eigenaar. Zagen op zondag een advertentie voor een mooie auto. Contact gezocht via Facebook met de vraag of ze oudejaarsdag open waren. Snel en uitgebreide reactie ontvangen. Auto stond erbij zoals beschreven. Konden uitgebreide proefrit maken. Daarna wat punten besproken die niet helemaal in orde waren. Geen enkel probleem om die te laten herstellen voordat we de auto overnamen. Geen ingewikkelde of vervelende onderhandelingen maar direct prima prijs en nog een mooi bedrag voor een oude Twingo ontvangen. Auto zomer garantie maar er werd direct aangegeven dat we zeker contact moesten zoeken als er iets mis zou zijn. Na enkele weken opende de kofferbak niet meer. Auto mocht bij ons in de buurt naar een garage en klumper heeft het netjes met hen afgehandeld. Zeer prettige ervaring op alle vlakken met dit bedrijf.
Netjes en vriendelijk ontvangen.
Een prettig bedrijf, ik kom er al jaren. Ik heb er diverse auto\'s gekocht. Ik heb er nooit een miskoop gedaan. Wanneer er toch iets mankeert wordt het correct afgehandeld. De service die geboden wordt is bovengemiddeld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en, niet onbelangrijk, deskundig. Kortom een eerlijk bedrijf dat ik iedereen kan aanraden.
Altijd goede service en staan altijd voor mij klaar. Goedkoop en kundig!
ik werd prettig en goed behandeld,menssen waren netjes en aardig,niks op aan temerken.
Hele vriendelijke mensen, prettige ontvangst , super service . Net het extra puntje op de I zetten, zo wil je gewoon geholpen worden bij een garagebedrijf en of verkoop. Kortom een echte aanrader
We werden keurig geholpen. En zijn erg tevreden.
Vriendelijke, betrouwbare verkoper. Adequate en vlotte afhandeling van de verkoop.
Heerlijk nuchter en recht toe recht aan bedrijf. De dorpsgarage bij uitstek. Proefrit maken na sluitingstijd was geen probleem. Er werd ruim tijd voor mij uitgetrokken. Mij werd vooraf duidelijk verteld wat er nog aan de auto gedaan moest worden en wie dat voor zijn rekening neemt. Eerlijke prijs voor de inruilauto besproken en de onderhandeling was een feestje om te doen. Ik kreeg het gevoel dat men alles wilde doen om mij een prettige ervaring te geven. Bij aflevering was alles goed geregeld. Zelfs nieuwe ruitenwissers gemonteerd omdat de oude wat rumoerig waren vonden ze. De vooraf bekende gebreken waren keurig opgelost. Nu rijden we met veel plezier en vertrouwen in een mooie auto. Gebroeders Klumper, bedankt voor de medewerking aan dit kerstcadeau.
Prima. Vriendelijk
Super netjes en klantvriendelijk bedrijf. Alles keurig geregeld daar. Zeker een aanrader!
Bought a used car from Klumper auto, last month. The customer service was great and friendly. The car was well inspected and as described in the advertisement. Anything we asked was carefully examined and answered.