5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve ervaringen met de aankoop van mijn huidige auto. De mensen denken mee in oplossingen en komen afspraken na. Kortom, in mijn ogen een zeer eerlijk bedrijf waar ik met plezier zal terugkomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle handelingen, makkelijk, duidelijk en klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al jaren klant voor onderhoud aan onze auto\'s. Ook hebben we al diverse \"nieuwe\" auto\'s bij Klumper Auto\'s aangeschaft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, eerlijk en no nonsens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geen gladde verkoper met mooie verhalen. Gewoon het is wat het is. Je weet wat je koopt

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima auto gekocht bij de Gebr. Klumper. Deden absoluut niet moeilijk twee kleine defecten na aanschaf te repareren. Erg klantvriedelijk en een mooie prijs voor de auto. Kortom de moeite waard om vanuit Gouda te komen voor de aanschaf van mijn auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn \"nieuwe\" auto opgehaald bij dit bedrijf. Voor mij de eerste keer dat ik hier kwam maar zeker niet de laatste keer. zeer vriendelijk personeel dat meedenkend en professioneel handelt. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto uitgezocht bij gebr klumper Vond er een mooie honda jazz Proefrit gemaakt en vond hem heerlijk rijden dus de koop werd gesloten Afspraak was zaterdagochtend klaar Op donderdag telefoon de honda was klaar mocht opgehaald worden yeahhh Alles perfect maar tot onze schrik bleek er na een half uur wat met de remleiding te zijn De honda werd door rob klumper opgehaald en kreeg bedrijfsauto te leen en de honda werd vrijdagochtend gelijk gerepareerd Tevens kregen we het aanbod dat mocht het ons alsnog niet lekker zitten de koop ongedaan werd gemaakt even goede vrienden Maar heb mn jazzy mooi gehouden rijdt echt heerlijk Super service van gebr klumper Daar kun je gerust een goede en betaalbare auto kopen Super behandeld super service en de koffie staat er klaar!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf! Vriendelijk, deskundig, betrouwbare adviezen, geen nonsens, keurige prijzen. Ik kom hier vanuit Deventer geregeld voor onderhoud en apk. Gedeelde voorliefde voor Amerikaanse auto\'s, dus altijd een leuk bezoek. Zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Twee weken geleden kochten wij een Ford Focus. Achteraf bleek er een lek in de radiateur te zitten (want wie controleert dat nou in dat warme weer), en ondanks dat er geen garantie op zat hebben de medewerkers van gebr Klumper de auto kosteloos gerepareerd. Ze dachten goed mee en leverden echt een topservice!!! Heel blij mee en echt een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn en goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Gebr. Klumper Auto`s kan ik ik elk opzicht allen maar bijzonder goed noemen. Auto voldeed exact aan de beschrijving vooraf. Prijs /Kwaliteit volkomen in orde. Klantvriendelijkheid was top door persoonlijke benadering en alle vragen konden snel en goed/deskundig beantwoord worden. Gemaakte afspraken werden snel en goed nagekomen. Samen gevat; Een bedrijf waar ik, bij gelegenheid, graag weer terug kom en wat ik zeker aanbevelen kan.

Top service!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaren geleden een wat oudere amerikaanse auto bij dit bedrijf gekocht. Eigenaar heeft dezelfde passie voor Amerikanen en ook hun monteur is een echte liefhebber. Ondanks dat ik niet direct in de buurt woon, heb ik mijn auto in onderhoud bij deze garage en tot volle tevredenheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk en net autobedrijf Bij aankoop auto goed geholpen en er was een gebrek aan de auto . Deze heeft het bedrijf gelijk verholpen Echt top goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Juni 2018 een occasion gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant bij dit garagebedrijf. Zeer tevreden over de benadering, service en niet in de laatste plaats de deskundigheid waarmee reparaties en onderhoud aan onze auto’s worden uitgevoerd. Kortom; zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Bij 2 gebreken aan de occasion hebben ze na aankoop de reparaties (versnellingsbak en schakelkavels) volledig voor hun rekening genomen. Omdat de afstand vrij groot was hebben ze in eerste instantie goed meegedacht over een alternatieve garage voor reparatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief! Ik kwam een tweedehands Citroen bekijken, werd hartelijk ontvangen (met koffie) en ik kreeg ruimschoots de tijd om de auto te inspecteren. Het was zelfs mogelijk de airco in het nabijgelegen Deventer te laten testen. Leuk bedrijf, prima service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

al een aantal jaar vaste klant bij dit bedrijf, zeer over te spreken! uitstekende service en eerlijk advies.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben onze huidige auto gekocht bij dit bedrijf! Service die je mag verwachten bij het kopen van een auto. Super geholpen door de meedenkende verkoper. Ik kom hier zeker terug!!!

Kapperallee 87

7211CC Eefde