We zijn prima geholpen.

Aandacht en tijd voor onze vragen. Goede hulp bij het zoeken naar het gewenste.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, goede uitleg wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn.

Zeer professioneel en kundige medewerkers en men weet waar men over praat. Ook de manier van ontvangst en gesprek waren geruststellend eventuele vragen werden beantwoord op een kundige manier.

Vriendelijk en deskundig geholpen Ga zo door

zeer goede ervaring met dit bedrijf

Zeer vriendelijk en attente verkoper vanaf het eerste bezoek tot aan de aankoop van onze toyota yaris cross goed en prettig de boel afgehandeld We reden met een goed gevoel met onze nieuwe wagen de showroom uit

Nette ontvangst. Duidelijke afspraken en alle rust en tijd voor een goede uitleg.

Je voelt je als klant welkom en er wordt rustig de tijd genomen om je alles goed uit te leggen.

Goede service!

Super goed

Goeie garage word altijd goed geholpen

We hadden aflevering anders verwacht.

Ik heb 5 dec onze nieuwe yaris cross gehaald in Zwolle. Goede uitleg gehad, rest ook goed afgehandeld. Maar bij overdracht werd ik verrast met een zakje pepernoten van de wibra 't.w.v €1.50. Zolang ik auto's heb gekocht heb ik dit nog nooit beleeft. Normaal lever je toch af met een bos bloemen voor vrouwlief!!! Tis toch niet niks wat je koopt. A.Smit. Delfzijl

Geweldig.

We zijn heel goed geholpen door de verkopers. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Vragen werden goed beantwoord met verdere uitleg indien nodig. Super tevreden!

Persoonlijk contact zeer behulpzaam.

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Fijn bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

Goede service en vooral zeer deskundige info gehad

Top bedrijf

Heel goed service

Goeie service en kundig personeel

Fijne verkoper die ruim de tijd voor je neemt en meedenkt met de vragen die je hebt.

Prettige ervaring en professioneel personeel

Positieve ervaring met de aankoop van een occasion Toyota Corolla, goed geholpen door de verkoper (Erik Stokvis) bij binnenkomst van de auto tot aan de aankoop en uitleg van alle opties. Aftersales ook prima tot nu toe, inclusief haal en breng service. Wellicht kan de uitstraling/beleving in de showroom wel iets beter.

Prettige professionrel

Goed ontvangen, uitgebreid mogelijkheden voor proefrijden. Goede inruilwaarde

Klopt met wat van te voren is gezegd.

Positief

Prima.

Ervaring is prima!! Hoop dat het zo mag blijven, dan zijn wij blij!

Zeer tevreden.

Reparatie; vakwerk! Medewerk(st)ers; klantvriendelijk. Prijs; ja, kwaliteit heeft z'n prijs.

positief

Begeleiding van Sam Barter heel goed. er is discussie over de kilometerstand van de Yaris en ik heb dringend verzocht zoals vaak gebruikelijk 12 Maanden BOVAG garantie. verder alles OK

Correct geholpen, beloftes waargemaakt, goede service

Zie boven

Mijn ervaring met van Leusden is goed.

Ik ben correct en fijn geholpen bij het inruilen van mijn auto.

Correct en snel geholpen

Er werd een snelle conclusie getrokken en het euvel werd snel verholpen. Met een bakje koffie was de wachttijd snel voorbij.

Ddc

Dbq

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.