Super dealer

Vriendelijke personeel met ervaring. Ik ben blij dat ik toevallig daar langs ging.

Fijne garage goede sevice

Mijn ervaring is dat ze alles uit de kan halen om een probleem op te lossen fijn personeel

Aankoop van de auto een positieve ervaring.

Ik ben fijn geholpen bij het kopen van deze auto .

Het beste bedrijf

Ik ben samen met Van Leussen al negen jaar en altijd alles is prima,maar mijn lieveling vestiging is toyota van leussen in dalfsen best of de best.

Klantvriendelijk en goed bedrijf

Werd vriendelijk geholpen met aankoop auto. Vragen werden beantwoord. Verkoper nam de tijd om dingen door te nemen. Toyota staat bekend als een goed bedrijf en 10 jaar garantie.

Mijn ervaring was prima

Mijn ervaring met de aankoop was prima, goede communicatie, goede service en vriendelijk personeel

Geweldig geholpen

Super goed geholpen, prima service

Perfect geholpen

We zijn super goed geholpen door Tobias. Hij dacht goed mee. We kwamen voor een witte C-HR, maar uiteindelijk na 3 proefritten verder is het een hele andere C-HR geworden. Super blij met onze nieuwe auto:). Toyota Ommen, zeker een garage om aan te bevelen.

Ales klopte

Perfecte service en uitleg gehad zowel in offerte stadium als bij de aflevering.

Wspaniały salon Toyoty

Kupiłem tu drugą Toyotę gorąco polecam wspaniała obsługa i życzliwi ludzie.

• Poleciłbyś nas? Tak

Contact gekregen met Tim we hadden intresse ineen Rav4 verschillende opties bekeken. Toen zagen we een auto in ander filiaal die we graag wouden, test rit gemaakt onze wensen aan gegeven en Tim heeft alles geregeld. Kortom volle lof voor hem begripvol respectvol en nu super trots op onze auto

top

Het is al 18 jaar mijn garage en heb bewust gekozen voor deze garage om een andere auto aan te schaffen, weliswaar van hetzelfde merk. We zijn super geholpen, professioneel, kon direct een proefrit maken. Na overleg auto gekocht en is binnen 2 weken afgeleverd. Vorige auto moest helaas opgehaald worden, omdat ik een lampje binnen had laten branden en dus accu leeg. Nog nooit gebeurd!! Tevreden over de service! Verzekering omzetten naar Toyota is iets ingewikkelder en loopt nog. verder alles ok.

Fijne ervaring

Zuinige auto rijd lekker ontspannen . Heb een goede keus gemaakt.

Het is de derde keer/derde auto ook in een jaar dat ik van "van Leussen" van de vestiging Raalte Toyota aangeschaft heb. Met ale drie autos zoveel veilige kilometers gemaakt zonder een issue. Prijs en kwaliteits verhouding zo goed en de service is ook zeer klantvriendelijk en compliment waardig, Niet zomaar leg ik dan meer dan 1000km om vanuit het zuiden van het land te komen mijn autos te aanschaffen bij "van Leussen". Het is een privilege om klant te zijn van uw autobedrijf. Met meest compliment en waardering S.O

Eerlijk volk

Ze staan altijd voor je klaar. En voor ze je auto gaan repareren, zeggen of bellen ze altijd wat er aangedaan moet worden. Ze doen niet zomaar wat. Dat noem ik echt klantvriendelijkheid. Super goed.

prima maar met een tekortkoming in de uitleg.

Ik stel achteraf vast dat er geen uitleg is geweest over de beveiliging condities van de Rav 4. Toyota vraagt een klasse drie beveiliging, maar Volvo vraagt een klasse 3 + een extra beveiliging. Rav 4 was in 2024 de meest gestolen auto! Dan snap ik de Volvo verzekering heel goed, Als de verzekeringsvoorwaarden bij aankoop waren uitgelegd dan had ik de keuze om direct de extra beveiliging te laten monteren. Nu moet ik dat achteraf nog regelen. Natuurlijk is het niet leuk om bij de aankoop dit te moeten vermelden. Je wilt graag een auto verkopen en het niet hebben over de vele gestolen Rav 4 auto s. Maar waarom eigenlijk niet?, Toyota Nederland vermeldt het zelf al op zijn website! Het hoort dus een standaard mededeling te zijn aan iedere klant die een RAV 4 wil kopen.

Uitstekend.

Super ontvangst en behandeling door de verkoper.

Prima en snel geholpen

Al jaren zoals gewoonlijk , prima geholpen.

Zeer tevreden, eerlijk.

Doen wat ze moeten doen......

Ik ben zeer tevreden met mijn recente auto-aankoop. Erg goed geholpen door Bas Veneman. Hij nam de tijd, was heel duidelijk en transparant tijdens het aankoopproces; er waren geen onverwachte kosten en alles werd duidelijk uitgelegd. Erg blij met mijn nieuwe 2e hands Lexus UX.

Grandioos

We hadden al ervaring met dit type auto ,dus was het niet veel verschil

Snel en vakkundig geholpen

Veel keus, goed en deskundig geholpen

Top bedrijf met persoonlijke benadering.

Da auto afgeleverd zoals besproken,goede uitleg en persoonlijke benadering.

Wordt goed op de hoogte gehouden.

Netjes vriendelijk

Heb een goede indruk van het bedrijf. Goede service ben goed begeleid om mijn nieuwe auto te kopen .

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!