prima Vakmensen !!

Echt Vakleu

Prima geholpen.

Met lekke bsnd bij garage aangekomen en half uur later met gerepareerde band weer vertrokken.

vlotte afhandeling

Prima werk geleverd en voelde me serieus genomen

Erg fijn geholpen door bas legde alles goed uit.

Meedenken in service

Er gingen wat dingen mis… maar ze deden hun best alles toch zo spoedig mogelijk te laten verlopen

Fijn team dat mee denkt over de beste keuze!

Het is een mooie verzorgde garage. Wij zijn bijzonder prettig geholpen en goed geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Toyota nadat we 30 jaar Volvo hebben gereden.

topgarage

komen altijd hun afspraken na mochten er duurdere kosten moeten worden gemaakt er wordt altijd gebeld. personeel erg vriendelijk aanrader ;-) ook als je geen toyota hebt ben je van harte welkom

Het contact verliep plezierig

Volgens afspraak Netjes Vriendelijk

Ik werd goed geholpen

Ik had een elektrische storing, alles werkt weer naar behoren

Goed geholpen en fijn behandeld door Sam en ook door Rob

Prettig persoonlijk en professioneel contact

Zeer vriendelijke ontvangst met koffie, zoals ik die ook jaren geleden bij Van Leussen heb ervaren bij een vorige aankoop. Daarnaast prima service en adequate vlotte informatie. Aardige bijkomstigheid: een cadeautje van Van Leussen in de vorm van een fles wijn na aankoop en levering van de auto; kennelijk een traditie, want ook bij mijn vorige aankoop jaren geleden, kreeg ik een fles wijn.

Klantvriendelijk

Goed geholpen door Erik Zeer klantvriendelijk en goede service gekregen.

Geweldig.

Ik ben prima geholpen.

Prima 1e ervaring met van Leussen. Alles conform afspraak!

Alles goed geregeld. Prima ontvangst. Duidelijke uitleg. Met een glimlach de showroom uit.

Top goede service

Heel goed geleverd op tijd en duidelijk uitgelegd

Snel, correct en goed bereikbaar.

lijkt allemaal prima

Heb de auto nog geen week. Nog weinig ervaring mee opgedaan.

UITSTEKEND

Na in 2023 een Toyota C-hr te hebben gekocht bij van Leussen in Raalte te hebben gekocht nu gekozen voor een Aygo X als extra auto en ook nu weer uitstekend geholpen door Tim Jansen. Heel prettig geholpen en wij komen zeker terug.

Gewoon eerlijk, betrouwbaar en goed.

afspraak makkelijk online gemaakt. vriendelijk personeel Doen wat ze moeten doen en waar ze goed in zijn ....

Verkoop ging redelijk, ophalen ging prima

De verkoper waar ik uiteindelijk de auto van gekocht heb, heeft mij geen koffie aangeboden, zelfs niet toen ik hem er op attendeerde. Erg jammer, het moet namelijk niet uitmaken of je nou een auto van € 1000,- of € 40.000 koopt. Toen ik de auto ophaalde ging het perfect!

Super service, auto werd voor de proefrit thuisgebracht en daarna na tevredenheid afgeleverd.

Nog nooit hebben wij het meegemaakt dat een auto voor een proefrit thuis werd ageleverd. Fijne ervaring en ook de aflevering werd alle tijd voor genomen en de auto was zoals beloofd tip top in orde.

Fijne zaak, goede behulpzame werkplaats. Voor zowel prive als zakelijk

Fijne verkopers, en werkplaats denkt mee. Bij reparaties en kleine dingetjes eerlijk en goed advies.

Uitstekende service

Zeer goede informatie bij aankoop

Goed voor elkaar

Goed voor elkaar

Vriendelijke verkopers Komen hun afspraken na

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.