Goed vriendelijk bedrijf

Goed bedrijf, vriendelijk personeel bellen altijd eerst als er kosten aankomen, ze denken als klant met jou mee. We komen hier al jaren, alleen met de zomercheck vorige week zijn ze vergeten de ruitenwisservloeistof na te kijken hopen dat de rest wel goed nagekeken is :)

Niks te klagen, goede service

Goede voorlichting en prima hulp, zelf ,'s avonds laat nog (Duncan)

Tevreden met de aankoop van de Toyota Yaris Hybride

Rijd voortreffelijk!

Prima uitleg en begeleiding

Prima uitleg en begeleiding

Bij binnenkomst ziet het er TOP en netjes uit, je wordt ook netjes ontvangen en geholpen. Ook bij het afhandelen van inruil tot aankoop was erg netjes. Tijdens het afhalen van de auto werd je een leuk kadootje aangeboden, nogmaals bedankt. Alleen nog niet meegemaakt als er eventueel een storing of problemen ontstaan, we hopen van niet, maar we zullen zien. Alleen een klein min puntje is dat wij vernomen hadden dat de auto gepoetst wordt via een extern poetsbedrijf, dit had iets wat beter gemogen. Verder is het zeker een aanrader.

Werd erg fijn geholpen

De ontvangst was hartelijk. Het voorstel duidelijk. Nick komt zijn beloftes na. Prima zaken gedaan!

Auto netjes afgeleverd

Dat ik goed en netjes ben geholpen.

Duidelijke communicatie en goed onderhoud waarbij details niet worden vergeten.

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, alles is netjes afgehandeld met oog voor details.

Topbedrijf

Prettig zaken doen

Super service, vriendelijk personeel En zeer vakkundig

Vakkundig

prima geregeld

De haal en breng service die de Lease aangeeft, word niet gehandhaafd. dat is wel jammer.

Kon niet beter

Aardige medewerkers. Persoonlijke aandacht.

Zaterdag 24 juni voor eerst bij Van Leussen Raalte geweest, uur later mooie Toyota c-hr 2021 gekocht. Vanaf 1e contact tot 7 juli leveringsdatum, alles perfect geregeld. Mvgr. K Reintsema.

Vlot, deskundig en klantgericht.

Op vrijdagavond met pech stil komen te staan. De auto is door de ANWB rond 22:00 uur afgesleept naar Van Leussen Ommen. Zaterdagochtend om 11:00 uur was de auto klaar! Topgarage.

Zeer goed geholpen

Toch nog een goede oplossing gevonden door Bas en ik ben er blij mee

Goed, keurig en netjes behandeld.

Goede service / wel druk

Het onderhoud kon niet meteen ingepland worden, omdat het druk was. Daarentegen was het gedane onderhoud van goede kwaliteit en de prijs viel ook reuze mee.

Echt geweldig!

Men heeft echt alle tijd voor je! Je voelt je echt een gewaardeerde klant!

Duur en lang

Oké maar dure reparatie. Ik ben de auto 9 dagen kwijt geweest. Uiteindelijk net te laat bij de APK aangemeld waardoor het nog een dag extra langer duurde..

Alles zoals beloofd

En bovendien was mijn auto gewassen en gestofzuigd. Aardige mensen, goede service.

Ik heb zeven jaar ervaring

zeer professionals en zeer goede service

Keurig geholpen auto netjes afgeleverd

Maximale flexibiliteit!

In verband met een trip naar het buitenland wilde ik een APK-check op de kortst mogelijke termijn. Dat lukte meteen de volgende ochtend. Chapeau!

Goed bedrijf

Netjes geholpen vriendelijk behulpzaam

Goede en prettige vakmensen

Prima onderhoud volgens afspraak.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.