Bij van Leussen zit je goed

Ik herhaal:........

Al jaren klant bij Lexus Zwolle. Daar gekomen vanwege de sfeer en de klantvriendelijkheid als ook de deskundigheid van de medewerkers zowel op verkoop als techniek, onderhoud e.d. Derde auto inmiddels en ook nu weer erg tevreden. Een zeer aan te bevelen autobedrijf dat ik vaak ook doe.

Zoals ik gewend ben bij dit bedrijf: voortreffelijk, kan niet beter.

Bijzonder vriendelijke bejegening. Uitgebreide info. Goede financiële afhandeling.

Een hele fijne auto

Een hele goede service, goed contact met de verkoper

Onderhoud van mijn auto volgens afspraak en tevens mijn navigatie systeem toegevoegd. Met een duidelijke uitleg.

Zonder problemen

Goed door mijn schoonzoon geregeld, wees er zuinig op, een aanwinst in jullie team

Ben zeer tevreden.

Auto is netjes afgeleverd, en vriendelijk personeel

Goede ervaring bij aankoop en inruil

Prettige luisterende verkoper, gelukkig geen prototype auto verkoper. Service achteraf prettig, ruitenwissers bleken aan vervanging toe te zijn. Op een prettige wijze opgelost. Verder de eerste keer bij Toyota. Ik ben benieuwd naar het vervolg. Van plan om ook onderhoud hier te gaan laten doen.

Goed gevoel bij de garage

Aankoop auto, prima verlopen.

Prima geregeld!!

Gemakkelijk om een afspraak te maken. Prima service

Prima en vertrouwd.

Ook deze keer prettig geholpen. APK en kleine beurt aan onze Ford C Max netjes afgewikkeld. Tot de volgende keer.

Naar tevredenheid.

Prettige verkoper. Goede afspraken.

prettig, informatief, ter zake

Wij kwamen ons alleen maar oriënteren op een nieuwe auto, en verlieten het pand met een aankoop. Misschien wat snel, maar we werden prettig, informatief en ter zake geholpen, kregen een goed bod voor de oude auto en waarom zou je dan nog verder zoeken.

Een degelijke en keurige garage

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden, monteurs goed benaderbaar.

super geholpen

perfect

De bandenwisselklus snel en vakkundug uitgevoerd, inclusief vervanging van kapotte door nieuwe band.

Zie boven

zoals we gewent vlot en correct

klein oliedrupje. wij in paniek nergens voor nodig, ook wij zweten wel eens de caddillac dus ook even mooi schoon en droog gemaakt ter plaatse. gewoon super

Uitstekend geholpen door Bas Veneman

Uitstekend geholpen door Bas Veneman.

Zoals de afgelopen 40 jaar ook al, weer zeer tevreden.

In de afgelopen 40 jaar zelf 12, en voor vrouw en kinderen nog 6 auto's hier gekocht en laten onderhouden. Dat spreekt voor zich denk ik. Als er negatieve ervaringen waren geweest, dan had ik het niet zolang bij één bedrijf gehouden.

Word hier netjes en goed geholpen

De prijs die we hadden afgesproken was ook precies de prijs die we moesten betalen. Nette behandeling en goede uitleg wat ze gaan doen.

correct duidelijk en netjes !

Snelle reactie en duidelijke prijsafspraken en vriendelijk.

kennis en goede service

Een goed advies (oude auto) en daarna een actieve informatie en voor mij een kwalitatieve goede "nieuwe" auto.

We zijn goed behandeld

Onze vragen werden keurig beantwoord

Prima voor elkaar

Netjes geholpen en uitleg gekregen. En nog een lekker flesje wijn erbij gekregen.

Aandacht ,geduldig uitleggen, steeds terugbellen, een band met jou als klant willen hebben.

Een bedrijf dat in lange termijn denkt. Dat een band op wil bouwen met jou als klant. Daarin investeren zij door je echte aandacht te geven en de tijd te nemen ,goed te luisteren naar jou ,goede uitleg te geven over de auto die je wenst en steeds netjes terug te bellen als dat nodig is.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.