Nog even wennen

Gaat goed, maar zoals gesteld aan diverse veranderingen moeten wij nog even wennen.

Enorm goed geholpen!

Vorige maand mijn eerste auto gekocht bij Van Leussen Zwolle. Zeer goed geholpen, ik ben erg blij met mijn aankoop!

Fantastisch geholpen

Vroeg in de ochtend gebeld: startproblemen met m’n Lexus RC, kon meteen langskomen, storing verholpen (startaccu), geen kosten, garantie dekt de schade. Voortaan is de Lexus hier in onderhoud!!

Makkelijk eenvoudig en gewoon goed

Offerte gevraagd optijd antwoordt en netjes En het mooie dat je naar 22 jaar de klant herkent wordt.

Mooie occasion van 10 jaar oud!

Per toeval kwamen we langs Autobedrijf van Leussen in Ommen. WE waren op zoek naar een kleine occasion als 2e auto. Toevallig was een paar dagen daarvoor een Toyota Aygo ingeruild en bleek precies wat wij zochten. Afgelopen zaterdag hebben we deze opgehaald, bleek eruit te zien als nieuw, mooi gepoetst, nieuwe banden en doppen en een startkabel is voor de aflevering onder service vervangen. We zijn heel netjes en correct geholpen alsof we een nieuwe auto hadden gekocht! Heel blij en tevreden met deze occasion en de manier waarop we zijn geholpen. Complimenten!

Uitstekende service

Prettige communicatie, duidelijke afspraak, op tijd klaar, keurige factuur.

Duidelijk,ongecompliceerd,persoonlijk en vriendelijk zonder onnodige praatjes.

Twee keer een auto hier gekocht;eerste keer op goed geluk (en de reputatie van Lexus),tweede keer omdat de eerste keer zo goed was bevallen hier en de concullega's dit niet konden overtreffen (....ook financiëel niet). Verkopers nemen de tijd voor de verkoop (da's tenslotte hun werk) maar ook voor ff een praatje, advies of uitleg (da's ook hun werk maar dat weten veel (auto)verkopers volgens mij niet)..... Waarom geen volle vijf sterren? Omdat bij de uitvoering van de Red Carpet Service welles wat misging.

Super bedrijf!

Een heel fijn bedrijf heb goede hulp & uitleg gehad van Tobias!

Stonden direct voor me klaar

Onderweg bleken remlichten niet te werken. Binnengereden voor controle, lampjes kapot...eenvoudig deze vervangen na eerst andere klant heel correct te hebben geholpen. Een kopje koffie en klaar weer.

geweldig

prettig ontvangen en alles stond gereed

Goede service, zeer fijn geholpen!

Dit bedrijf staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Bij de aankoop was het mogelijk om te spreken over de aankoopprijs en werd goede service aangeboden welke is afgestemd om mijn wensen als klant. Het belang om een goede relatie met klanten te bouwen en behouden is hierbij belangrijk ervaarde ik. Ik denk een eerlijke en fijne garage. Wij houden onze auto hier zeker in onderhoud.

Slechte onderhouds afleverbeurt

Sierstrip zit niet goed, remschijven behoorlijk versleten ondanks de dure afleverbeurt, verlichting van de raamschskelaars werken niet, beschadiging op de velgen zijn niet bijgewerkt

Geweldige prijs-kwaliteit + fijne mensen

Gewoonweg top.

Top service!

Top service, wat ze beloven doen ze ook!!

Bij van Leussen ben ik goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van mijn auto. De auto rijdt als een zonnetje!

Goed advies en begeleiding bij de kooo!!!

Goede ontvangst en advies en uitkeg

Goede hulp gehad. Er wordt goed naar je geluisterd

Een goed contact gehad met de verkoper(s).

vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk en vlot,en ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn inruil auto.

Klantvriendelijkheid en n deskundig

Service prima en geen overbodige handelingen/reparatie bij onderhoud.

super

super

Zoals verwacht, goed !

Geen klachten

fijne garage

Betrouwbaar bedrijf

Excellente Garage van Toyota. Uitstekende service

Autobedrijf Van Leussen Toyota zou ik iedereen van harte aanbevelen. Wij zijn uitstekend geholpen tijdens de koop van onze nieuwe Corolla occasionan. Omdat onze oude auto tijdens een ongeval Total loss waren we op korte termijn op zoek naar wat anders. Dit is uitstekend verlopen en we kregen zelfs vervangend vervoer mee totdat onze nieuwe auto gereed was. Ook de verkoopmedewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Samen een nieuwe verzekering bij Toyota afgesloten en tijdens de vele bezoekjes om van de nieuwe aankoop te genieten hebben we ons zeer welkom gevoeld. Bij het monteren van de trekhaak werden we zelfs uitgenodigd door de monteur om even mee te kijken omdat we toevalligerwijs in de winkel waren. Ook het onderhoud gaan we met veel vertrouwen tegemoet bij deze garage. Kortom: voor iedereen aan te bevelen. Wij zijn heel blij met deze garage.

TOP!!!

Even een lampje vervangen.... geen probleem direct geholpen en weer op pad

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.