Toyota dealer met kennis en vriendelijkheid

Top verkoper, heel prettig geholpen, ben heel blij met deze aankoop en dan vooral op de vriendelijke manier, natuurlijk is de Toyota Corolla fantastisch, geweldig om in deze hybride te rijden.

Fijn geholpen ,voelt heel gemoedelijk

Zeer tevreden fijne auto

Heb goede ervaring met de ze verkoper Sam

Goede ervaring. Ik kan geen enkel minpuntje bedenken.

Ik ben zeer prettig en vakkundig geholpen door verkoopadviseur Tim Jansen/Raalte bij de aankoop van mijn Toyota Aygo. Tim was mijn steun en toeverlaat gedurende het gehele traject. Top! Nogmaals bedankt Tim!

Betrouwbare garage waar de klant nog koning is !

Vandaag onze gekochte auto opgehaald in Raalte . Het hele traject,vanaf het eerste bezoek aan de garage tot de koop en aflevering, werd prima begeleid door verkoper Tim Jansen. Geen vraag was te veel en hij nam alle tijd om deze te beantwoorden. Mocht je denken aan de aankoop van een auto, vergeet dan niet om deze garage te bezoeken.

Top zaak

Mooie zaak en bekwaam personeel

Val keussen, vertrouwd adres

Ik kwam er voor een winterbeurt voor mijn auto. Verliep perfect, gastvrije ontvangst, vlotte check op vitale onderdelen. Ik voel mij bij Van Leussen als klant gezien.

Absolute tevredenheid over pre- en after sales.

Goede vriendelijke benaderring en tot op heden afspraak is afspraak.

keurig geholpen op de afgesproken tijd

Onze eerste beurt met de nieuwe auto bij Van Leussen, prima geregeld allemaal.

Geweldig geholpen door autobedrijf van Leussen

Ik had een kapotte voorlamp van mijn Ford CMax. Zeer snel werd er een lamp besteld en na een paar uur was deze al gemonteerd en kon ik weer veilig de weg op.

Wij werden heel snel en erg vriendelijk geholpen

Prima behandeling van onze Honda.

Vasthouden dit niveau

Zoals ik gewend ben: goed

goeie service

word netjes en goed behandeld

Allemaal prima met 1 minpuntje

Het hele traject van koop en aflevering was prima, alleen bleek bij aflevering dat de batterij van PHEV helemaal leeg was. Dus kon alleen op benzine vertrekken.

geen opmerkingen

geen opmerkingen

Gewoon een eerlijk en prettig bedrijf.

Iedere keer opnieuw ervaar ik de vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers als bijzonder.

Is goed.i

Dit is onze 3e Tyota die is aangexhaft bij van Leussen ook al moeten wij er ruim 150 km voor rijden is de moeite waard. Zijn vriendelijk en gast vrij een geven hoge inruil terug op andere atut.

Een zeer plezierige en adequate begeleiding van keuzeproces tot en met de aankoop.

Ook na de aankoop was de aflevering zeer zorgvuldig en plezierig.

Alles naar wens verlopen.

Alles naar wens verlopen.

Uitstekende service

Ze hebben mij uitstekend geholpen en begeleid in de overstap van een schakelauto naar een automaat.

mijn storing is prima verholpen

We zijn prima geholpen.

Aandacht en tijd voor onze vragen. Goede hulp bij het zoeken naar het gewenste.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, goede uitleg wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn.

Zeer professioneel en kundige medewerkers en men weet waar men over praat. Ook de manier van ontvangst en gesprek waren geruststellend eventuele vragen werden beantwoord op een kundige manier.

Vriendelijk en deskundig geholpen Ga zo door

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Van Leussen is sinds 1976, al bijna 50 jaar een vertrouwd familiebedrijf en officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus, Ford en Microlino. U vindt ons in de regio Overijssel en Gelderland in Zwolle, Zutphen, Raalte, Ommen, Dalfsen, Deventer en Apeldoorn. U bent van harte welkom!