Service en klantvriendelijkheid staan, als van ouds, hoog in het vaandel.

We hadden twijfel tussen Aygo en Yaris. Goed gesprek gehad met verkoper Gerrit Jansen. Voor en nadelen afgewogen. Uiteindelijk besloten toch voor hybride Yaris te gaan met 4 seizoenen banden. De inruilprijs voor onze Yaris van 2016 was in onze ogen redelijk. Minpuntje was de levertijd. Volgens Gerrit kon het wel 2023 worden….. We waren dan ook verrast toen we half november onze nieuwe auto al konden ophalen. Alles was geregeld, inclusief de Toyota verzekering. Na een uitvoerige uitleg, zijn we thuis verder op onderzoek uitgegaan in de handleiding. En de ontdekkingstocht duurt voort…..!

kan niet anders zeggen de behulpzaamheid en vriendelijkheid was top.

Deskundig en aan afspraken houden, dat sprak me aan.

Eerlijk en keurig.

Wij hadden een (overigens nog uitstekend rijdende ford c-Max diesel met 285000 km op de teller) ter inruil aangeboden, maar de verkoper( dhr. Rob Koggel) adviseerde ons met de auto door te rijden, omdat hij er bij inruil veel minder voor kon geven, dan dat de auto daadwerkelijk waard was. Wij waren het dieselpesten een beetje zat en hebben de auto via de handel toch nog redelijk kunnen verkopen. Een drie jaar oude ford kuga teruggekocht, die aan al onze wensen voldoet. Keurige en al weer zeer vriendelijke aflevering en tot nu toe totaal geen klachten over de auto of over het garagebedrijf.

Goede en nette aflevering

We konden de auto op het afgesproken moment ophalen, deze stond netjes klaar gemaakt op ons te wachten. Verder vlotte en nette uitleg.

Voortreffelijk geholpen bij een lekke voorband.

Prima service aan huis, suyo opgekrikt, wiel mee naar het bedrijf en een halve dag later teruggeplaatst.

Afspraken nagekomen, prima service

Vriendelijk en vakkundig personeel. Voor iedereen die bij van Leussen Raalte werk een dikke pluim.

Zeer vriendelijk bedrijf met uitstekende service

Wij hebben onze auto in het voorjaar van 2021 besteld. Helaas kon de auto niet worden gebouwd door problemen in de toelevering van chips en andere onderdelen. Verkoper Tobias Dogger heeft in deze periode correct en oprecht met ons gecommuniceerd en tussendoor zelfs een bestelbus aan ons verkocht met terugkoopgarantie. Voor ons bedrijf een super voorstel en oplossing van het ontstane probleem. Een week geleden is onze nieuwe bestelbus afgeleverd en kunnen wij meer dan tevreden zijn over de benadering van Ford dealer Van Leussen en zijn medewerkers.

Wij zijn super tevreden met de service die ons verleend is bij de aankoop van onze auto

We hebben de aankoop van de Yaris gedaan bij van Leussen mede door de eerlijke en klantvriendelijke behandeling van iedereen die ons heeft geholpen. Super!!

geen klachten

netjes ontvangen. vertouwen.

Goed onderhoud in een fijn bedrijf

Goed onderhoud in een fijn bedrijf

Goede inruil op topoccasion!

Nuchter no nonsens of kouwe drukte. Fijn dat zulke bedrijven er nog zijn! Uurtje rijden naar Dalfsen is geen probleem en we zijn geholpen door een uiterst vriendelijke verkoper (Gerrit). Dit bedrijf houden we in de gaten als er een ander vierwieler moet komen.

Na de service beurt duidelijk uitleggen wat er gedaan is. Ook evt. wat er nog gedaan moet worden.

Het is een fijne auto rijd zuinig er mooi .

professioneel en klantgericht

Professioneel en klantgericht.

Alles top geregeld.

Vriendelijk,netjes, luisterend oor,van begin tot eind piek fijn in orde.

Wederom goed geholpen.

Goede en snelle reparatie van mankement!!

Zeer fijn geholpen, met antwoord op alle vragen

Geen opdringerige verkopers, wel even laten weten dat je gezien bent. Na interesse werd ons direct een proefrit aangeboden, in verschillende types, om het verschil te ervaren. Ook na aankoop, snel antwoord na wat vragen. Wij werden geholpen door Micheal, deze kon ons alles vertellen en had zelfs een info filmpje gemaakt over de werking van de auto. Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring.

een fijne bedrijf en je word goed geholpen

en de auto is super ik ben er zo blij mee

Met alles geholpen en overal goed doorheen geleid, met veel geduld van de kant van de verkoper;

Dankzij de geduldige uitleg en behulpzaamheid van de verkoper, en het goed luisteren naar de klant, heb ik een nieuwe auto kunnen kopen... in m'n eentje was ik er niet uitgekomen haha, geweldige klantvriendelijke verkoper dus, waarvoor mijn hartelijke dank. Nieuwe Karretje is heel fijn. Marion

Ben heel tevreden.

Alleen over de navigatie heb ik nog vragen. Bijv. of je kunt kiezen voor snelle of korte route. Ik heb soms het idee dat het boek niet bij deze auto/navigatie hoort, qua bediening.

Je wordt keurig en correct als klant geholpen.

Ik was onlangs in de auto bij de garage om de accu na te laten kijken, De auto wilde namelijk niet starten en gebeld met de garage van Leussen.Er kwam vrij snel hulp en de monteur heeft mij geholpen met een startaccu. In de garage bleek de accu van de auto op zijn eind te zijn en op mijn verzoek is er snel een nieuwe in de auto gezet. Het pro-bleem was dus snel opgelost. Prima werk.

prima voor elkaar

al 8 jaar klant, nog nooit problemen gehad. altijd goede service, overleg waar nodig, vriendelijk personeel.

Prima contact en klantvriendelijk geholpen, nemen alle tijd voor je.

Prettig -en klantvriendelijk geholpen over de verkoop van mijn oude Toyota en aanschaf van mijn nieuwe Toyota. Nemen echt alle tijd voor je.

Goede indrukken

Heel fijn contact in ommen en dalfsen

prima service

we gaan al jaren naar deze garage, prima service.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.