Prettige ervaring

In algemeen een goede ervaring; alleen de auto was bij aflevering niet helemaal compleet - daarom geen 5 sterren. Over het algemeen echter heel tevreden over de service, prijs/kwaliteit etc.

Ja, wat mot ik daar nou op zeggen, in de auto staat een pot met droppies, die zaten er allemaal nog in, de ontvangst was hartelijk en behulpzaam, de auto rijdt goed en de rekening viel ook mee dus ja, ik ben tevreden hoor, ik kom de volgende keer weer terug

Prima service met veel aandacht voor wensen van de klant

Zeer professionele begeleiding van koop en inruil.

Supervriendelijk, professioneel en zonder malle prietpraat

We hebben in oktober een mooie rode Prius gekocht bij van Leussen. We hadden de auto op internet gezien en waren al gelijk verliefd. We zijn meteen gaan kijken op een zaterdag en we kwamen in een mooi verzorgde showroom met de Prius als stralend middelpunt. Gewoon simpel maar goed en duidelijk. We kregen zonder problemen een leuk inruil bedrag en we mochten gelijk een proefrit maken. Na de proefrit besloten om deze te kopen en die koop was gauw gemaakt. We zijn supervriendelijk behandeld en goed geholpen zonder malle spelletjes. Na een poosje de auto opgehaald en deze was keurig afgeleverd. Tot vandaag de dag bevalt deze nog steeds top. Al de auto's in de showroom zagen er goed en netjes uit en iedereen was bijzonder vriendelijk. Nogmaals bedankt Kjeld Ruiter en het van Leussen team Raalte!

Meedenkende receptie, vlotte afspraak, gewoon goede servicebeurt.

goede service

Goede service, klantvriendelijk

Het blijft geweldig

Vanmorgen (opnieuw) zo aangenaam verrast bij mijn garage, dat ik het wel even moet delen: Gisteren onder het rijden ineens een heel erg naar geluid bij mijn linkervoorwiel. Klonk als geschuur van metaal op metaal. Ik vreesde voor iets met remschijven, -schoenen, -klauwen, -voering of hoe dat ook allemaal mag heten. De garage gebeld en afgesproken dat ik vanmorgen de auto kon brengen, een vervangende auto - met trekhaak (omdat ik nog op pad moet met een paardentrailer), ook al zo'n goeie service - mee zou krijgen en dan maar weer zien. Kom ik daar. Luistert de chef werkplaats, Johan, er even naar en zegt hij; "wacht maar even, ik denk dat ik al weet wat er aan scheelt, ik zet 'm direct op de brug". Johan draait aan het wiel, haalt iets van een steentje dat tussen remschijf en aandrijfplaat (als het zo heet) is geraakt, weg en voila.......probleem verholpen, ik kan de auto weer meenemen. Ik vind dit echt super. Niet de auto in ontvangst nemen, mij weg laten gaan en later de auto weer op laten halen en een of ander kulverhaal ophangen over wat er verholpen is en een (dikke) rekening sturen. Nee, gewoon snel en eerlijk helpen. Dat is nou wat ik bedoel met " je moet je garage kunnen vertrouwen". Complimenten voor Van Leussen en zeker voor Johan!

Super service

Heel fijn geholpen goede uitleg

prima auto

auto rijd goed

Een mindere ervaring....

Een mindere ervaring dit keer....

Vriendelijke service

In alles prima.

VAKBEKWAAM PERSONEEL

ZEER GOED GEHOLPEN

Netjes geholpen en een fijne auto.

Prima service en goeie uitleg.

zeer tevreden met vlotte en juiste service

Prima bedrijf, met juiste medewerkers.

Top geregeld met goede uitleg.

Ik heb het idee dat er goed geluisterd wordt en dat er niet zomaar gehandeld wordt ik ben al heel wat jaren tevreden over deze garage en hun personeel. Wel ervaar ik dat het ook bij jullie steeds drukker wordt.

Gewoon goed

Heel fijn contact goed afvies

Geheel tevreden alles volgens afspraak geregeld

zie boven

Adequaat geholpen en van advies voirzien

Laag oliepijl. Advies kom langs, gelijk geholpen bij komst met de auto. Olie is bijgevuld en advies na 1000 km even terug te komen voor check oliepijl.

Prima werk

Alles volgens afspraak gedaan. En naar tevredenheid.

zeer klantvriendelijk en een perfecte aflevering van de auto

Ik heb mijn auto online gekocht bij het autobedrijf van Leussen, omdat ik er alle vertrouwen in had dat ik op dit bedrijf kan rekenen. En dat klopte helemaal. Het was een prettig contact met de verkoopbegeleider en de auto is perfect afgeleverd.

Erg tevreden. De intake altijd wel bijzonder, er wordt altijd gezegd, volkswagen geen ervaring mee, kan iets langer duren. Bij de uitvoering is die niet terug te zien.

prettig geholpen

een garage waar je klant bent en geen klantnummer

Prima behandeling

Omdat ik een probleem met mijn caravan had. Is er snel een oplossing gevonden bij de trekhaak en opgelost.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.