Top bedrijf, meedenkend en zeer behulpzaam!

Bij aanschaf van onze nieuwe auto zijn we heel prettig geholpen. Dit alles onder het genot van een kop koffie met de nodige humor. Kortom een hele fijne sfeer om tot aankoop van een auto over te gaan.

Correct, netjes, goed, vriendelijk

Tevreden

Meer dan uiterst tevreden!!!!

Vorige week maandag werd de bij u aangekochte gebruikte Lexus nx300 voor mijn deur afgeleverd. Wat een prachtige auto, werkelijk als NIEUW. Bij de proefrit viel mij op, dat de bande niet al te best waren, echter er was ook een complete set banden nieuw gemonteerd, De papieren rompslomp was binnen enkele minuten geregeld. Over de service dus niets dan lof, helemaal top! Ik heb slechts één minpuntje. Ik heb een trekhaak nodig voor afvoer van tuinvuil, dus heb ik deze voorziening laten aanbrengen. Een gat zagen in de achterbumper was noodzakelijk. Ook afgewerkt met roest preventie maar wel scherp! Intussen heb ik hiervoor een rubberen strip besteld en zal dit zelf monteren.

Als je ze nodig zijn ze er voor je

Erg fijn om te weten als de nood aan de man is ze je ten alle tijden proberen te helpen. Ook al sta je op het punt met vakantie te gaan en er een probleem is ontstaan Superrrrr

perfecte service waarbij precies wordt gedaan wat is afgesproken.

Duidelijke afspraken, nette snelle service.

Ik ben super geholpen!

Alles was uitstekend geregeld. Ik voelde mij als klant gehoord en Michael Barter heeft ervoor gezorgd dat de aankoop van mijn auto echt een belevenis was. Ik ben heel tevreden over de auto.

Uitstekende service van de verkoper

Bij aanschaf als bij de aflevering van de auto werd door de verkoper Duncan ruim de tijd genomen als in de uitleg van de auto, garantiebepalingen en de te verwachte service.

een fijne ervaring

Wij werden geholpen door Erik. Wij waren voor een oriëntatie al bij de Volvo dealer geweest en werden daar echt weggekeken en arrogant behandeld. Wat een veel betere ervaring met Eric Stokvis en Van Leussen. We hadden echt het gevoel dat we welkom waren. Vragen konden stellen en dat Eric zichzelf en de auto had voorbereid voordat we kwamen. de afhandeling was prima en hij had alternatieven voor wat we wilden. Eric was prima per telefoon en mail bereikbaar voor vragen na en tijdens het koopproces.

Leuke fijne auto

Zuinig Auto vol doet aan de verwachtingen Goede service en prettig contact met de verkoper

Zeer tevreden,

Prettig geholpen

Heb mijn (nieuwe) Toyota Corolla nog maar een week maar mijn ervaringen zijn tot nu toe, zowel bij de sale als de aftersale, zeer goed. Personeel is ook uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Snel, vriendelijk en deskundig.

WILDE MIJN AUTO NOG VOOR DE VAKANTIE EEN CHECK LATEN GEVEN MAAR HET WAS KORT DAG. DE MONTEUR WAS TOCH BERIJD DIT OP ZATERDAG ER NOG TUSSENDOOR TE VROMMELEN. DANK DAARVOOR, GA JE TOCH WAT GERUSTER OP VAKANTIE.

Er is niets verbeterd

De deur wil soms nog steeds niet op slot en de airconditioning doet het ook nog niet

Top ervaring.

Goede service en duidelijke communicatie.

Ik ben zeer tevreden, zowel over de auto als over de wijze waarop ik geholpen ben. Bij aflevering heldere uitleg gekregen over hoe alles in de auto werkt. Showroom en personeel maken een zeer verzorgde indruk. Feestelijke onthulling van de auto was leuk.

Prius 2011

Ik woon in het buitenland (Litouwen) en heb bij van Leussen in Zwolle een prius uit 2011 telefonisch gekocht op zich een risico natuurlijk echter werd goed en uitgebreid geholpen door Alfons Jonker betrouwbaar en consistent in de gemaakte afspraken .Ik ben erg tevreden over de aankoop . Vgr Peter Wanst

Ik kom al jaren bij auto bedrijf van Leussen

Mijn nieuwe C H R GR Sport bevalt me tot nu toe prima. Ik ben alles goed aan ontdekking hoe allemaal werkt met de App en enz.

Zelfs meegedacht over stekkerdoos auto 't.o.v caravan. Prima.

Mijn ervaring is goed.

Duidelijke en goede afspraken. Leussen doet wat ze zeggen.

Goed bedrijf!

Er is goed meegedacht over de aankoop van mijn auto. Geen moeite was teveel! Mijn auto werd uit Raalte gehaald. Rob en Johan hebben er alles aan gedaan dat er een auto kwam geschikt voor mij. Ook binnen mijn budget gebleven. Ik kan weer vooruit! en weet dat ik terecht kan bij de garage mocht er wat zijn met de auto

Heel flexibel

De afspraken met garage zijn nog altijd aan te passen en dat is voor ons erg belangrijk.

Uitstekend!

Goede ontvangst en uitstekend geholpen. Prima afhandeling door de verkoper. Zeer vriendelijk en professioneel.

Super!!!!

Fijne verkoper, meedenkend en klantvriendelijk. Echt betrouwbaar net als het merk.

Top!!!

Zeer tevreden.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.