Fijne compacte auto

Prettige auto. Compact en zuinig maar wel pittig rijden en comfortabel

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak!

Makkelijk een afspraak binnen afzienbare tijd te plannen. Vriendelijk personeel. Garage zit bij mij 'om de hoek' dus wat wil je nog meer!

Heerlijke auto

Heerlijke auto

Positief.

Goede service. Flexibel. Meedenken. Klantvriendelijkheid.

Prima,nette ontvangst,alles goed geregeld

Alles goed geregeld, Enigste minpuntje vind ik dat de achterbanden zijn vervangen door een set van een demo auto.(5.5mm) Voor een auto in deze prijsklasse had ik toch wel een nieuwe set banden verwacht.

Ben tevreden over de aankoop

De verkoper Gerrit was duidelijk en heeft alles netjes geregeld .Top de auto rijd prima.

Goed geholpen

Goed geholpen en netjes te woord gestaan

Vriendelijk ontvangen bij extra reparatie werd je gebeld met advies.

Zeer goed, uitstekend en snel geholpen

Wij hadden problemen met onze Dethleffs Camper en zijn uitstekend en zeer snel geholpen door Johan. Super service.

een erg welkomgevoel

we hebben een toyota corrola gekocht als vanaf de proefrit, tot aan het ophalen van de auto zijn we zeer vriendelijk ontvangen.

geweldig duidelijke communicatie en service. supervriendelijke medewerkers.

je wordt daar geholpen zoals je graag zou willen.

Hartstikke goed geholpen.

Erg prettig en netjes geholpen. Alles was tot in de puntjes geregeld, zoals het hoort. Niks op aan te merken!

Vlotte en vriendelijke benadering en service

De bandenwissel is vlot uitgevoerd, ik kon er op wachten.

Geweldig.

Dit is zoals Service en klant behandeling zijn moet, ook na de verkoop.

Prima en netjes geholpen

Mijn aangekochte auto stond netjes op tijd klaar. Bijna alle afgesproken puntjes die nagekeken zouden worden waren gedaan, een van deze puntjes gaan ze nog uitvoeren. Ik heb er vertrouwen in dat dit ook netjes gedaan wordt.

vriendelijk en deskundig personeel

een zeer mooie auto gekocht (CHR 2.0). Had wel graag wat meer inruil gekregen voor mijn Yaris maar ja... Verder zeer vriendelijk te woord gestaan door Tim en Erik in Raalte.

Komen afspraken na

Wordt altijd zowel gepland als bij plotselinge mankementen ook op zaterdag uitstekend geholpen.

Blij dat ik hier mijn auto heb gekocht

Fijn geholpen en hele goede service bij aanschaf van mijn Ford Mondeo. In maart terug geweest voor de bandenwissel naar zomerbanden. Ik kon er rustig op wachten met een lekker bakje koffie!

Aanrader! Volgende auto zeker weer!

Goed advies over de gekochte auto. Er wordt pro-actief meegedacht, duidelijk gecommuniceerd en voor de ingeruilde auto ook een reëel bedrag gekregen. Goed gevoel overgehouden aan de koop! Zeker een aanrader

Snel geholpen en vakkundig

Zie boven

Keurig en kundig geholpen.

Keurig en kundig geholpen.

Een goede ervaring

Na een proefrit gemaakt te hebben de auto gekocht, alles wat er beloofd is is nagekomen. Ben tevreden met de auto. We zijn netjes behandeld en er was geen enkele opdringerig heid en alle vragen zijn netjes beantwoord.

Prettig en punctueel

Echt terugbellen na toezegging, geen franje, geen praatjes, snel schakelen. Een prettige ervaring om je nieuwe auto te kopen!

Het contact met verkoper is toegankelijk, vriendelijk, niet opdringend,

Bij bezoek gelijk het gevoel dat je als koper serieus genomen te worden en verkoper bereid tot stellen van compromissen en dat nodigd uit tot verder onderhandelingen en komen tot koop

Klantvriendelijk

Vandaag mijn Toyota! CHR gekocht super goed geholpen door Michael. Neemt rustig te tijd om alles uitleggen echt Klantvriendelijk echt een aanrader om hier is naar toe te gaan .over paar jaar weer een auto te kopen ! Bij dit bedrijf nogmaals bedankt Michael.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.