Uitstekend garage

Prima geregeld

Vakkundig en klantgericht

Zeer vriendelijk, geven duidelijk informatie en uitleg.

Top bedrijf

Voor grote onderhoudsbeurt is mijn auto bij Van Leussen in goede handen. Van ontvangst bij de receptie t/m de aflevering verliep alles vlekkeloos. Prettige mensen, mooi bedrijf en de rekening viel weer mee.

Heel goed geholpen

Allereerst , wat een prachtige zaak. Mooi, helder en alles overzichtelijk. Zijn geweldig geholpen door Erik. Luisterde goed en had snel door wat wij zochten. Rustig persoon en legde ons alles goed uit. Tot dusver heel erg tevreden over de aankoop. Zal zeker de zaak aan bevelen als dit nodig zou zijn. Bedankt Erik voor de goede begeleiding. Hartelijke groet Fam. Raasveldt

Zoals het hoort

Een bedrijf zoals jeag verwachten van een dealer, correct en vakkundig

Prima dienstverlening

Goede prijs-kwaliteit verhouding en service vriendelijkheid.

Prettig contact en goede service maken mij tot een tevreden klant.

Het maken van een afspraak gevolgd door een goede service zorgen ervoor dat ik al 37 klant ben. Tevreden dus en houden zo.

Vakkundig geholpen.

Prettig zaken kunnen doen met de afdeling verkoop.

Goed en fijn geholpen

Goed en fijn geholpen

Prima service en persoonlijke aandacht voor de klanten.

Wij zijn al sinds 1988 klant bij garage van Leussen in Dalfsen en hebben altijd goede ervaringen gehad. De heel enkele keer dat er een probleem was met onze Toyota's stonden zij gelijk voor ons klaar. En zij denken goed mee wat betreft de kosten. Ook kregen wij bij onze laatste aankoop van een Toyota Corolla occasion een goede inruilprijs voor onze Prius. Kortom: wij blijven een trouwe klant van garage van Leussen.

To the point, erg klantvriendelijk vriendelijk.

Behulpzaam, meedenkend en zeer vakbekwaam!

Van een impulsieve proefrit naar een succesvolle aankoop!

Deze week onze nieuwe Lexus opgehaald. Na een impulsieve proefrit gemaakt te hebben in een prachtig model! Ook nog twee Toyota’s bekeken. Maar de keus was snel gemaakt, en hebben wéér voor een Lexus gekozen. Service en communicatie was top! Zoals we gewend zijn bij Lexus Zwolle. Na een paar weken wachten stond de auto eindelijk klaar! Na de nodige administratieve handelingen en natuurlijk de betaling, werd het doek gehesen. Altijd leuk op deze manier je auto te zien! Samen met twee heerlijke flesjes wijn naar huis gereden. Bedankt! We genieten nog iedere dag van dit topmodel. Vooral de Mark Levinson premium sound systeem is subliem!

Lexus customer service period!

I never give full stars because I believe one can always improve; in this case however Lexus Zwolle gets 4 stars from me because they seem very focused on satisfying their customers and do whatever possible to please you. Simply put: the Lexus standard! Well done guys and keep at it! Mvg, OGV

Vriendelijk, eerlijk, serieus en goede inruilvoorstel

Kon er vrij snel een deal sluiten

goede betrouwbare garage

wij zijn hier al jaren klant. Geen onzin reparaties maar gewoon wat nodig is. Service is goed.

Mooie auto, lekkere koffie ;-)

Onze Mazda cx5 ingeruild tegen een C-HR 2 liter. De auto bevalt prima en het contract met de verkoper verliep vlekkeloos.

Even wat onduidelijkheid gehad over de telefoon bij de aankoop van mijn nieuwe Lexus UX maar zeer correct afgehandeld bij een kop koffie! Goede service!

Prettige communicatie, goed geïnformeerd en vlotte afhandeling

Positief

Meedenkend en betrokken

Ze denken met de klant mee en proberen een persoonlijke relatie met de klant op te bouwen.

Verstandig, concreet, eerst even goed kijken en daarna snel en adequaat geholpen

Zeer correct

Klantgericht

Klantgericht, behulpzaam en meedenkend

Goede service en begeleiding bij aankoop en aflevering.

Prettig geholpen, maar twijfels over kwaliteit

Wij zijn heel prettig geholpen door Erik, en hebben ruimschoots (3 weken) de tijd gegeven om de auto afleveringsklaar te maken. Bij de proefrit stond de klok niet op tijd, maar dat was met de aflevering nog steeds zo. Ook ontbrak de linkervloermat, en deze zou nagestuurd worden. Dat is inderdaad gebeurd, maar door deze 2 kleine dingetjes begint er bij ons een twijfel te ontstaan of de rest van de afleveringsbeurt, zoals het onderhoud wel is uitgevoerd. Het geeft in ieder geval niet de indruk dat er veel aandacht aan de aflevering van een auto van €20.000 wordt besteed. Jammer.

Mooie onthulling van sublieme auto.

We hebben nu de 5e aflevering van een auto meegemaakt. 3x Toyota en nu 2e keer Lexus. Iedere keer is er alle tijd voor vragen, uitleg, en dat allemaal onder het genot van heerlijke koffie. We rijden nu voor 2e week in de Lexus RX 450h en zijn ook over deze heel tevreden. Het rijgenog is heerlijk. En de F-sport uitvoering is toch net iets anders qua uiterlijk en qua weggedrag. Wederom een zeer tevreden klant. Voor ons voorlopig geen andere merk of andere dealer.

ik ben uitstekend geholpen en begeleid tijdens aankoop Lexus.

prima begeleiding en informatie tijden s aankoopproces

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.