Uitstekende service

Bij zowel het bezichtigen, als het ophalen als na die tijd is de service van Toyota Leussen echt uitmuntend. Ik kan het iedereen aanbevelen. De sfeer is heel huiselijk en de verkopers zijn erg vriendelijk en zijn heel professioneel en vakkundig.

Goed en netjes geholpen

Goed en correct geholpen, auto bevalt goed

Positief, vriendelijk

Mijn ervaring is heel goed. Ik raad het bedrijf aan.

Blij klant te blijven !

Autobedrijf Van Leussen is reeds vele jaren voor ons het vertrouwde en betrouwbare adres. Blij dat met de aankoop van onze prachtige nieuwe Toyota Rav4 Hybride onze prettige relatie weer voor jaren kunnen voortzetten.

Echt een aanrader!

Kortgeleden hebben wij bij van Leussen een mooie Toyota gekocht (2e hands). Voor ons was het wel een beetje uit de buurt, maar de manier waarop wij geholpen zijn maakte dat meer dan goed. Het eerlijke verhaal en de vriendelijke wijze waarop wij te woord werden gestaan maakte de ervaring des te positiever. Van Leussen heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en dat konden wij goed merken.

Prima.

Mooie auto gevonden, met een lage km-stand. Alles volgens afspraak.

goed en vlot geholpen

nvt

Klantvriendelijk, deskundig

Onze ervaring is prima. Deskundig wordt je geholpen de service is prima. Klantvriendelijk en er wordt goed naar je wensen geluisterd.

Vriendelijk mensen.

2 Minpuntjes. Er zijn 2 afspraken niet nagekomen. 1) Ze zouden de tank vol doen. Dat staat ook op papier bij ons. Dit is niet gedaan. 2) Er zit een sterretje in de voorruit. Deze zou gerepareerd worden hadden ze gezegd, ook dat is niet gedaan. Maar verder is t goed. En netjes geholpen. Met vriendelijke groet, Anja van Lohuizen.

Wij hebben al meerdere Toyota's naar volle tevredenheid bij Garage Van Leussen gekocht. Dit was voor ons de aanleiding om opnieuw een Toyota bij Van Leussen te kopen.

Mooie complete auto

Mooie complete auto gekocht. Prima communicatie met de verkoper. Tip voor de aflevering, gemaakte afspraken controleren of deze zijn gedaan en of alles compleet is. Bedrijf zeker aan te bevelen.

Het contact via telefoon verliep prima en het persoonlijk contact verliep ook goed dus wij zijn tevreden

Ik ben tevreden over mijn werkplaatsbezoek.

Ik heb de aandachtspunten direct duidelijk met de receptioniste kunnen bespreken. Er is achteraf uitleg gegeven over een vermoedelijk probleem en een ander punt is bijgesteld. Ik heb nog een vraag over het navigatiesysteem. Kan dit gemakkelijk worden geupdated? Alvast bedankt voor de reactie! P.S. De koffie was lekker!

Na een tijdje volkswagen te hebben gereden, zijn we gelukkig terug bij Ford en deze garage. Altijd vriendelijke en duidelijke communicatie

Buitengewoon goede service.

Uitengwoon goede service zelfs op zaterdag.

Tevreden maar niet super!

Auto bevalt prima en, op een paar schoonheidfoutjes (taalinstellingen stonden op Engels, geen DAB (wel in advertentie), boekjes niet compleet en geen banden-reparatiesetje aan boord) na, tevreden.

Uitstekende service

Heel vriendelijke en adequaat geholpen! Super klantenservice het hele aankooptraject wordt tot in de puntjes verzorgd!

uitstekend in alle opzichten

prettige benadering en goede service

Prettige sfeer, vriendelijk, deskundig, een bedrijf om aan te bevelen.

Prima service zowel van de planners/bali medwerkers als de info mbt het onderhoud van mijn auto.

Als klant wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Wat betreft de werkzaamheden aan de auto is er goed overleg over wat er gedaan gaat worden en ook als er extra zaken nodig blijken om te doen wordt je keurig geïnformeerd.

Super service.

Klantvriendelijke garage.

Vlotte service

Vlotte service

Fantastische

Geweldige verkoper, behulpzaam, goede uitleg bij aflevering, heerlijke fles wijn.

Prima garage met heel goede service.

Word netjes ontvangen en goed naar je geluisterd.

Goede en proactieve service

Ik kwam om iets kleins te laten doen en toen werd een groter probleem gesignaleerd. Er werd meteen ruimte gemaakt dat weekend om het te maken en de grote beurt kon ook alvast en ik kon ondertussen een leenauto gebruiken. Super, bedankt!

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.