Prettig geholpen en goede service

We hebben een prima ervaring met Van Leussen Autobedrijf. Fijne verkoper die met ons meedacht en we zijn heel erg blij met de gekochte auto. Klein minpuntje was dat een verzekeringspremie iets hoger uitviel dan was besproken. Ook dat is netjes opgelost.

Heel goede ervaring

Alles netjes afgehandeld zoals afgesproken top ben zeer te vreden ook de verkoper was zeer vriendelijk en begripvol

Fijne garage

We hebben hier een hele mooie auto gevonden. We zijn op een mooie en prettige manier geholpen. We hebben samen een mooie deal gemaakt. Auto is keurig afgeleverd. Dank aan Duncan Mars voor de goede begeleiding.

duidelijk en geen poespas

Ben geholpen door een verkoper die duidelijk was in het geen hij verkocht.later nog eens weer geweest en zeer klantvriendelijk.

De extra 150 km bleek ruim de moeite waard.

Een prettig contact met beide verkopers resulterend in een voor beide partijen bevredigend resultaat. Als klant kreeg ik ruimschoots de tijd om informatie te verzamelen en mijn beslissing te overwegen. Wat ik bijzonder vond was dat er van uw kant waarde werd gehecht aan blijvend contact (Red Carpet) voor onderhoudsbeurten, ook al kost dat u extra tijd en moeite. Ook de service na het tekenen van de overeenkomst was op hoog niveau. Ik vertrouw er op dat dit zo blijft.

Geweldig bedrijf

Goede service en behandeling

Vlot en goed geholpen. Altijd goede service.

Prima geholpen

Onvoldoende

Voor de geprenteerde premium model, is de after sale van dit bedrijf / verkoper ronduit slecht te nomen. De betrefende verkoper is voortdurend in de verdediging als je hem ergens op wijs, toont weinig initiatief en reageert niet meer op een mail. Wij willen een afspraak maken voor het plaatsen van een trekhaak op ons nieuw aangekochte Lexus, en wachten al een week op reactie van de betreffende verkoper. Wij rijden al bijna 30 jaar in premium auto's (BMW en Porsche) en altijd correct behandeld zoals het hoort. De aangeschafte Lexus beantwoordt wel aan onze verwachtingen. Wellicht te adviseren om deze verkoper een cursus in communicatie en gedrag te laten volgen.

Goed en eerlijk geholpen bij de aanschaf van mijn Aygo.

Goed en eerlijk geholpen bij de aanschaf van mijn Aygo. Er werd de tijd genomen en er is goed geadviseerd.

Onderhoud correct uitgevoerd. Ik werd prima op de hoogte gehouden.

Prettige garage. Je wordt goed ontvangen en op de hoogte gesteld van de kosten van de reparatie. Ik ben heel tevreden over deze garage.

EEN VRIENDELIJKE EN SERVICE GERICHT BEDRIJF.

HET IS EEN PRETTIG BEDRIJF MET VRIENDELIJKE VRIENDELIJKE MEDEWERKERS DIE DE TIJD NEMEN EN KLANTEN GOED ADVISEREN!

Prima!

Perfecte garage in alle opzichten

Ik ben nu twee jaar bij deze garage en ik vind de service op alle fronten perfect. Een spoedklusje werd onmiddelijk gedaan, een leenauto is nooit een probleem en de rekeningen zijn netjes en duidelijk. Ingeplande afspraken worden ook perfect nagekomen. Proficiat!

alles volgens afspraak

ben goed geholpen

Perfecte service

Ik ben erg goed geholpen door Alphons. We zijn een goede prijs overeen gekomen en de auto is perfect afgeleverd. Op verzoek ook nog eerder.

prima service

ervaring bij van Leussen is goed en ze werken vlot en goed.

Beetje teleurstellend

Een kleine maand geleden prettig contact gehad omtrent een Toyota C-HR, duidelijke toelichting op mijn vragen gehad en samen tot de conclusie gekomen dat de bijbetaling die ik in gedachten had niet haalbaar was. Kreeg nog de uitnodiging om, als ik in de buurt was, toch een proefrit te komen maken. Hiervan geen gebruik gemaakt. Afgelopen zaterdagmiddag ben ik gebeld met de vraag of ik nog belangstelling had. Dit werd bevestigend beantwoord maar dan moet de bijbetaling wel haalbaar zijn. Hierop werd geantwoord dan rekenen we hier toch op terug en of ik een aantal foto's wilde app-en. Dit heb ik gedaan. Vandaag gevraagd of er al iets bekend was. Reactie "Excuus. Ik ben er nog mee bezig, maar ik kom niet aan uw bedrag vandaar dat het wat langer duurt" ???? Mijn reactie "Als u niet aan mijn bedrag komt hoeft het toch niet langer te duren want het antwoord is dan duidelijk" Reactie "Jawel klopt maar ik kan het bij 1 bieding laten of ik doe meer mijn best, maar ik begrijp hier dat het te lang duurt. Dan gaan we er niet uitkomen. Ik wens u verder succes en een prettige dag" Mijn reactie "Jammer u gaf afgelopen zaterdag toch de indruk in de buurt van mijn bedrag te kunnen komen. Beetje zonde van de moeite" Reactie "Ik heb mijn best gedaan." Nogmaals in eerste instantie had ik een hele goede indruk maar heb nu toch een wat nare nasmaak.

ben niet anders gewend

klantvriendelijkheid en kwaliteit en prijsverhouding goed op elkaar afgestemd.

Klantgericht en persoonlijk

Eerste benadering door jonge verkoper (stagiair) uitermate correct. Gemaakte afspraken worden perfect nagekomen en bieden veel vertrouwen!

Kwaliteit went gauw

Ondanks dat ik een uur te laat was voor mijn afspraak met ontspanning geholpen. Paar pakken koeken waren niet nodig, werden gelukkig wel geaccepteerd. Tevreden klant hoor.

Top geholpen door de verkoper Ron Koggel.

Geen verbeterpunten.

goede ervaring met koop en levering

goede ervaringen met de koop en aflevering van mijn toyota

Prima service en zeer sympathiek personeel

Onze 2e kennismaking met Van Leussen. Wederom prima service, goede voorlichting, sympathieke verkoper en duidelijke (prijs) afspraken. En, niet geheel onbelangrijk, een prima bod op de inruilauto gekregen!

Vriendeliik

Werden netjes benaderd vriendelijke verkoper. Niet opdringerig beoordeelde mijn auto,op een nette manier. Verdere afhandeling bij de aanschaf van een Toyota yaris vond ik oké Vr gr evie lammers

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.