Goede service en vriendelijk personeel.

De Ford Cmax die ik heb gekocht zag er prima uit. Nadat de verkoop rond was is de auto prima afgeleverd. Het bedrijf heeft er alles aangedaan om mij rijklaar de weg op te sturen. Bij de aflevering waren er nog 4 gloednieuwe all season banden onder de auto geplaatst en was de distributieriem vervangen door een nieuwe. Grote klasse. Ik ben zeer tevreden over de service van autobedrijf van Leussen.

klantvriendelijke verkoper

Volgens afspraak is de auto (Toyota CHR) netjes afgeleverd. We binne der tige wiis mei, bedankt Duncan!

uiterst plezierig

Het bedrijf van Jan van Leussen is voor mij synoniem van: zakelijk betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht. Na een korte onderbreking voelt het voor mij dus weer als vanouds en vertrouwd.

Service gericht

Men belde over de kwaliteit van de winterbanden. Heel goed. De herfstaktie was voor. Ik zeer zinvol. Aan de ruiten looistof had ik niet gedacht. Ook de service van de elektrische fiets, prima. Werd zelfs voor mij buiten gezet.

Heel goede service

Alles liep perfect bij de aankoop.

Ik kon meteen een afspraak maken, werd goed ontvangen. De service was snel en ik kreeg een vervangende auto tijdens de Werkzaamheden

Goed voor elkaar

Goede en nette hulp

Zeer klantvriendelijke verkoper en een goede deal.

Met de aankoop van een Toyota Auris ben ik zeer blij. De verkoper (Rob, Dalfsen) is zeer klantvriendelijk. Goede goede deal met inruil en trekhaak. Veel dank!

Goed onderhoud bij een prettig bedrijf

Ik heb geen enkel negatief punt te vermelden, alles was goed.

Fantastisch

Sinds afgelopen vrijdag eigenaar van een mooie Lexus gekocht bij van Leussen. Fantastische auto, en super geholpen door Jeffrey. Alles open en eerlijk plus een super service!

keurig bedrijf wat solide aanvoelt

Netjes en beleefd geholpen, geen moeite teveel. Aandachtspuntje: als iemand belooft dat er terug gebeld zal worden, is het fijn als dat op korte termijn, zeg binnen 1-2 uur gebeurt. Verder lof en een bedrijf wat mijn vertrouwen heeft.

Perfect volgens afspraak

Prettige serviceverlening en precies volgens afspraak

Deskundig, vlot en zeer vriendelijk.

Deskundig, vlot en zeer vriendelijk.

ZEER GOED

VAK BEKWAME EN VRIENDELIJKE MENSEN

Het was een plezierige aankoop, wel is het wennen, Uitzoeken van alle nieuwe handelingen

prima voor elkaar en op tijd gereed

Goede afspraak, snel voor elkaar en redelijke kosten.

Als vanouds

Geweldige,zeer betrouwbare service. Denken altijd met je mee. Bij Van Leussen zorgen ze er voor dat autorijden leuk blijft.

Prettig verlopen

Verkoper Roderick Stout heeft ons goed geholpen. Niet 'over-commercieel' in zijn aanpak; wij hebben geen druk ervaren.

Altijd perfect

Geen idee wat er beter kan

Super service zonder poespas

Medewerkers van van Leussen zijn op alle fronten en in alle opzichten zeer professioneel met hun werk bezig.

Super snelle service.

Rob, heeft ons prima geholpen te zoeken naar de juiste oplossing! Leenauto en snelle service. Onze nieuwe auto stond 2 dagen na aankoop al klaar! Topteam

Werden goed geholpen

We werden goed geholpen. Auto werd netjes afgeleverd. Wel met een aparte geur, hopen deze er nog uit te krijgen.

Een hele andere rijervaring dan wat ik gewend was. Het rijdt super.

Prettig

Goede ontvangst. Duidelijke en uitgebreide uitleg. Vriendelijke verkoper, betrokken, verdieping in de vraagstelling en mogelijkheden.

Wordt daar altijd vriendelijk ontvangen en prima geholpen

Goede garage en vakkundig personeel

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.