Vlotte degelijke service

Ondanks volle werkplaats agenda de volgende dag naar wens probleem met auto verholpen. Top

zeer waardeloos

kapotte auto aan mij verkocht al mijn spaargeld weggegooid

Geweldig autobedrijf met uitstekende service

Na geruime tijd zoeken naar een nwe Toyota yaris zijn we uitgekomen bij autobedrijf van Leussen. Na een rit van 180 km (vanuit Tilburg) werden we keurig netjes te woord gestaan. Testrit gemaakt, optie op auto genomen. Uiteindelijk gekocht na 2 weken opgehaald. Duncan dank je wel voor de geweldige service en gastvrijheid.

Heel goed

Hele mooie ervaring met Tobias Dogger. De auto ingeruild, en de Aygo rijd super, dus ik ben zeer tevreden.

Rijervaring is zoals ik die verwacht tot nu toe

Rijervaring is prima behalve audiosysteem dat onvolkomenheden vertoont en waarvoor 8nmiddels een afspraak gepland staat

tevreden

n.v.t.

Klantvriendelijk

Goede sfeer, klantvriendelijk, goede service. Ik ben uitermate tevreden.

prettige ervaring

Vriendelijke verkoper, keurig behandeld, auto naar wens!

Ik ben goed geholpen. Het contact met de verkoper was uitstekend

Super tevreden, goede service en zeer klantvriendelijk.

De eerste 1000 km zitter er op en wij zijn zeer tevreden met deze UX met veel opties. Na 8 jaar CT te hebben gereden hebben wij deze ingeruild bij autobedrijf van Leussen. Na veel wikken en wegen zijn wij toch naar Zwolle gereden vanuit zuid Limburg en hebben een proefrit gemaakt. De beslissing was snel genomen het werd de Lexus UX. Wij zijn goed geholpen door de verkoper Loran de Bruyn die mij na een week belde en vroeg of de auto in orde is en of ik nog vragen had. gr Ine en Ed de Bruyn.

Tot nu toe

Ik heb tot nu toe geen spijt van de aankoop. De eerst volgende rit is op vakantie in juli, dat weet ik pas wat hij kan met de caravan er achter.

Prima zaken doen.

Snel en kundige uitleg en toelichting.

Onderweg kreeg ik mijn schuifdak niet meer dicht. Dus meteen door naar de garage. Ik werd daar sneller geholpen dan de snelheid van het licht. Geweldig goede service. Voor de definitieve reparatie een afspraak gemaakt. Een leenauto werd probleemloos meegegeven. Ik ben, ook door vorige servicebeurten bij deze dealer, een zeer tevreden klant.

Precies volgens afspraak

Prima bedrijf klantvriendelijk geholpen

Al jaren klant bij van leussen, top

Een garage zoals een garage hoort te zijn, duidelijke afspraken en geen poespas. Dit is ook de reden waarom ik hier zo graag kom.

Prettig geholpen

Michael Barter heeft me goed alles verteld en uitgelegd over de nieuwe toyota yaris hybrid 2021 Vooral de proefrit heb ik als zeer positief ervaren Hij legt alles rustig uit en stelt je op je gemak, hij is geduldig Hij heeft een opgeruimd en prettig karakter wat ik zeer kan waarderen

Klantvriendelijk

Heel fijn contact Klant is hier echt klant. Nemen de tijd voor je

De medewerkers zien je!

Zeer prettige sfeer en toegankelijke dealer met uitstekende service.

Zowel met de Yaris als nu met deze auto uitstekend geholpen. Ook de werkplaats verdiend een 10

als de auto na onderhoud geen problemen veroorzaakt dan ben ik heel tevreden

Prima geholpen

Op tijd en goed geholpen.

Wordt goed en snel geholpen en bijzonder prettig is vooral dat er een leenauto ter beschikking is.

Service zoals je het wenst!

‘S ochtends bleek mijn accu zwak/auto startte niet meer. Even contact gehad met de garage. Auto is door de garagemedewerkers uit Ommen bij huis opgehaald en ‘s middags alweer klaar. Top en snelle service!

Goed nette afhandeling

Goed behandeld alleen vanuit lexus nederland niet Slechte voorlichting over onderhoud de dealer weet het wel maar de klant niet beetje jammer elke lexus krijgt gratis Onderhoud behalve die van mij rij ik in Zuid-Holland langs een lexus dealer staat er met GROTE letters lexus 5 jaar gratis onderhoud.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.