Snelle afhandeling

Gebruikte auto gekocht, onderhandeling ging snel en correct. Binnen week auto opgehaald en deze zag er als nieuw uit (Yaris, Bouwjaar 2013)

prettig en efficient

Na mijn eerste telf. gesprek met Michael Barter, besloot ik naar Zwolle toe te gaan . ....Ik woon in den haag, dus mensen van mijn omgeving meteen reageert...waarom zo ver te gaan?. "Omdat, die meneer vriendelijk was en hij kan me vanuit de treinstation ophalen en terug brengen" aantwoorde en lachte ik. De auto was binnen mijn budget. Hij heeft die houding van niet "pushing" gehad. Gewoon goed en neutrale info geven, hij beantwoordde mijn vragen, de gesprek was zonder stress, hij nam zijn tijd. Ik kreeg de indruk dat ik te maken had met een eerlijk persoon. Ik ben tevrede ook met de auto.

Onlangs een tweede hands Toyota Yaris gekocht zonder gebruik te maken van het optionele rijklaar pakket en BOVAG garantie. Immers 3 weken voor aankoop had de auto nog een beurt gehad en APK tot mei 2022. Tijdens de proefrit geen bijzonderheden opgemerkt. Echter na 2 weken wordt duidelijk, bij de eerste echte warme dag, dat de airco niet werkt. Contact opgenomen, snel een afspraak kunnen maken voor het stellen van een diagnose. Airco moest worden bijgevuld, geen lekkage of pompstoring. In overleg tot een overeenstemming gekomen om de kosten te delen ondanks dat we geen BOVAG garantie hebben. Een mooi gebaar en een prima oplossing.

de aanschaf va mijn nieuwe auto verleip buitengewoon plezierig en vertrouwenwekkend.

Uw personeel is voorkomend en vriendelijk en geven alle benodigde hulp.

Prettig contact, goede service en een goede leenauto tot onze beschikking!

Vriendelijk, snelle en nette service

Vriendelijke, snelle en nette service en verkoop prijzen

Een goed bedrijf zeer blij met mijn aankoop

Een top ford transit custom gekocht bij jan van leussen in Dalfsen voor ons bedrijf we zijn goed geholpen met een goed advies om deze aankoop tedoen super blij mee bedankt garage van leussen

APK prima gedaan. Telefonisch overleg over het verzetten van de eerder gemaakte afspraak was tevens prettig.

perfect!

Allemaal heel goed geregeld!

Zeer klantgericht, vriendelijk en snelle service

We hebben hier een 2e hands Toyota voor onze dochter gekocht en moesten hiervoor ruim 1 1/2 uur rijden om in Dalfsen te komen maar dat was de moeite meer dan waard. We hadden vantevoren telefonisch een goed beeld gekregen over de aan te schaffen auto en zijn tijdens ons bezoek door Gerrit Janssen uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. We zijn heel blij met de aanschaf en bevelen deze dealer dan ook aan iedereen aan, ook als je van ver moet komen.

Uitstekende service en overleg

Auto voor kleine beurt gebracht. Gebeld over profieldiepte van een band die net boven de grenswaarde ligt. Prima afweging te maken voor keuze. Top.

Autorijden is leuk

Het werkt erg goed in de stad en op de weg. Autorijden is leuk. Dit is mijn eerste hybride. Ik ben positief verrast. En Lexus ... nou ... luxe Klantenservice op het hoogste niveau. Professionele benadering van de zaak. Een zeer aangename en vriendelijke sfeer. Ik zal daar zeker terugkomen

Positief, mens- en klantgericht

Ik heb alle contacten, zowel persoonlijk als per mail of app als heel prettig en positief ervaren. Het draait om de tevreden klant en dat is in alles merkbaar.

Snel goed vriendelijk

Snelle reactie.op mijn probleem deskundig opgelost en vriendelijk ontvangen

Meedenkend bedrijf

Goed meegedacht met wat de beste optie qua bus voor mijn bedrijf. Ford transit custom is perfect. Snel en netjes afgeleverd. Tobias Dogger bedankt

Goede uitleg bij aflevering

Vriendelijk en goed geholpen. Top service!

Geweldig ontvangen en verder contact.

Als klanten van ver weg, de regio Amsterdam/ het Gooi zijn we voortreffelijk ontvangen en te woord gestaan door Michael Barter. Heel spontaan en geduldig zowel bij de aankoop van onze RAV4 en de instructie die daarbij hoort als bij de inruil van onze Peugeot. Wij willen uw bedrijf en zeker Michael aanbevelen bij iedere potentiële koper! Hij was altijd bereikbaar zelfs via WhatsApp ( heel handig en persoonlijk) reageerde prompt, attent en zeer vriendelijk! Dat vonden en vinden wij in deze tijd heel bijzonder. Twee héél tevreden klanten: Marja Vogelezang en Dick van Zomeren.

snel en vlot

Fijne en duidelijke service.

Wat ze beloven komen ze na

Begin van de week afspraak gemaakt. Werden vriendelijk ontvangen door Tobias. Hij had en nam alle tijd voor ons.

Prettig en goed communicatie met Roderick van Leusden Zwolle,!

Goede persoonlijk met Roderick. Vertrouwen en op mijn gemak gevoeld tijdens de digitale onderhandelingen . Face to face was prettig, service gericht en klantvriendelijk. Na het kopen van de auto kreeg ik prima vakkundig uitleg. Ben zeer tevreden.

Zeer goede ervaring met garage Van Leussen

Al enige jaren klant bij garage Van Leussen en met volle tevredenheid

Was opzoek naar een Lexus nx

Ik heb het instructieboekje nog niet helemaal door gewerkt, maar heb nog wel vragen. Ik kom volgende week langs om ze door te nemen.

Rijd fantastisch

Was maar heel even wennen. Ook voor mijn echtgenote. Benzine gebruik iets groter dan verwacht.

Chapeau!!

Zeer prettig geholpen door Michael van begin tot aflevering dit alles in een gemoedelijke sfeer, we ziijn vol lof!!!!

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.