Goede snelle vriendelijke service

Goede snelle vriendelijke service

Dikke prima!

Prettige service.

Prettige service, alle tijd werd er genomen tijdens de afspraak. Duidelijke uitleg op vragen. Afspraken worden netjes nagekomen. Ik zeg mooi gelopen

Snel en vakkundig geholpen

Wij zijn zeer blij met de aflevering van de SLK en de afhandeling van het nog ontdekte sterretje in

Vooraf al in spanning afgewacht wanneer we de SLK konden ophalen. Ivm gezondheid moesten we dat een aantal dagen uitstellen. De autoverkoper uit Zwolle, dhr. A. Kuiper, was er speciaal voor najaar Dalfsen gekomen. Het ontdekte sterretje werd de volgende dag bewerkt. Het is nog wel zichtbaar, maar hopelijk geeft dat geen problemen. De eerste toerrit hebben we al met veel plezier gemaakt. Dank.

Geweldig!

Goede en betrouwbare personeel. Duidelijke uitleg Ik kan op de zaak rekenen.

Klantvriendelijk

zie boven, na prettige manier van onderhandelen de auto gekocht waar ik al tijdje van droomde.

Doeltreffend, klantvriendelijk

Klantvriendelijk bedrijf, resultaatgericht,

Uitmuntend, goede service, vriendelijke behandeling.

Zeer positieve ervaring, vriendelijk te woord gestaan. Niet opdringerig, alle vragen van ons naar tevredenheid beantwoord en wensen ingevuld.

Goede service, klantvriendelijk en een heerlijke auto

Erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wat rijdt deze wagen soepel over de weg. We waren blij met de Yaris maar deze Corolla is toch wel een klasse meer!

Klantvriendelijker ga je het niet vinden!

Regelen alles voor je. Super service en factuur valt altijd mee!

Grandioos

Donderdagochtend op A28 bij Harderwijk is de distributieriem van onze Peugeot 307 (2004) kapot gegaan en kan naar de sloop. Opmerking: Peugeot was niet in onderhoud bij van Leussen. Donderdagmiddag zijn wij naar van Leussen in Dalfsen gegaan. Hier troffen wij aan verkoopadviseur Rob Popping en hebben ons verhaal verteld. Hij vroeg aan welke auto wij dachten en liet ons een Toyota Yaris zien. Om een lang verhaal kort te maken; proefrit, kopen en zaterdagmiddag ophalen. (bij uitzondering (binnen 2 dagen) snelle aflevering omdat wij zo plotseling zonder auto zaten) Van Leussen heeft er nieuwe klant bij inclusief nieuwe autoverzekering

Gewoon heel goed

De mate van professionaliteit en de wijze waarop alle medewerkers betrokken zijn bij “hun” klant , ervaar ik als bijzonder prettig.

Ontevreden en zéér klantonvriendelijkheid

Auto gebracht voor keuring en grote beurt. Afgesproken dat ze eerst nakijken en meer kosten eerst overleggen. Ze bellen met dat de achterbanden vervangen moeten worden voor 360 euro erbij. Dat wilde ik niet. Veel te duur. Dezelfde merk Banden kosten bij een ander 100 euro per stuk incl. montage. Ik zei laat dan maar zitten. Ik heb nog een maand apk. Dit is niet afgesproken. Toen zeiden ze je moet betalen. We hebben de grote beurt al gedaan. Als je die banden van 360 euro niet wil. Dan moeten we de auto afkeuren. Toen had ik een probleem. Ik zat toen met een afgekeurde auto. Dus ik kon niet meer verzekerd rijden. Ik heb een andere garage gebeld die de auto heeft opgehaald voor €50. Ik ben erg ontevreden en zeer klantonvriendelijk behandeld door Toyota in Zwolle Van Leussen.

Garage van Leussen heft ons goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe gebruikte Toyota Verso.

Uitstekende service en begeleiding door verkoper

Alles van A tot Z goed geregeld.

Van het eerste contact tot vertrek bij de dealer met de nieuwe auto is alles goed geregeld. Dhr de Bruijn nam goed de tijd voor mij en mijn wensen, en alle contact is bijzonder ontspannen en fijn verlopen. Ik kon altijd terecht met tussentijdse vragen en ook naderhand nog fijn contact gehad. Ik ben enorm fijn geholpen en heb een goed gevoel overgehouden aan deze enorme aankoop. Dank voor alle inspanning en het fijne contact.

snel geregeld en goede service

Ik had er een goed gevoel bij!

Ik kwam in gesprek met een medewerker van de garage en ik kreeg goede informatie over verschillende mogelijkheden mbt leasen, een lening, inruil etc. Ik vond dat heel plezierig gaan, zonder enige druk of verkooptrucjes. Nadat ik een geweldig leuke Aygo zag, was ik verloren. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ik ben overgegaan tot de aankoop. Ook de verdere afhandeling was heel plezierig. Ze hadden gedaan wat ze hadden gezegd. Ik kon terug komen als ik nog vragen had. Ik ben erg blij met mijn aankoop! Super auto!

Goeie service en persoonlijke benadering

Toyota Rav4 gekocht met veel plezier en tevredenheid

Prima ontvangen en geholpen!

Reactie op mail adequaat. Heldere afspraken die worden nagekomen. Goede overdracht auto. Flexibel in afspraken.

Nadat ik een mindere koop/verkoopervaring had bij de dealer waar ik klant was, heb ik de overstap gemaakt naar Van Leussen. Kreeg verkoper Kjeld aan de telefoon die gelijk dezelfde dag een afspraak maakte en toen ik in Raalte kwam stond de auto klaar voor een proefrit. Kjeld heeft na de proefrit een offerte gemaakt en nadat ik aangaf dat ik even bedenktijd nodig had, heeft hij mij de volgende dag gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Nadat de auto was afgeleverd werd ik nogmaals gebeld door hem met de opmerking dat de monteur er achter was gekomen dat er een nog een software update nodig was. Ook had ik zelf nog wat vragen over het bedieningspaneel. Ben zonder afspraak naar Raalte gereden en Kjeld nam ruim de tijd hiervoor. De eerste ervaring met Van Leussen is positief.

Goede service en betrokkenheid

Dank voor het hele proces

Fijne garage waar nog overlegd kan worden wat wel en niet gedaan moet worden

Voor onze auto's was ik op zoek naar een garage in de buurt. Over Autobedrijf van Leussen waren de meeste bezoekers positief. Na een kort gesprek met Ilse van Leussen had ik er wel vertrouwen in en bracht ik de auto's voor een grote beurt, kleine beurt en APK keuringen. Voor men dure reparaties ging uitvoeren werd ik gebeld of het accoord was en had men eventueel ook een alternatief. Bijvoorbeeld over de achterbanden van de XC40 en de Saab 900. Ook over de gebroken veer van de 207cc werd eerst gebeld. Fijn! Zo kan het dus ook. Een top-garage op nog geen kilometer afstand. Wie wil dat nu niet. Autobedrijf van Leussen: een aanrader

Goede service, korte lijnen

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.