Zoals altijd: Uitstekend

Vriendelijk, keurig, correct zoals altijd. Over de uitvoering van de werkzaamheden : Vakwerk!

Sympathieke verkoper met kennis van zaken

Fijn en zakelijk

heel fijn en vlot geholpen

Michael Barter een zeer klantvriendelijk en prettige Verkoopadviseur. Complimenten en een dikke tien.

Goeie service, eerlijk bedrijf

Problemen met de Yaris waar een marter in had gezeten werden zonder factuur opgelost, super service

Strak georganiseerd

Na de vraag even langs te kunnen komen om en auto te bekijken. Stond hij al klaar voor een (niet aangevraagde) proefrit. Direct een offerte gekregen en na wat onderhandelen over een trekhaak 's avonds via Wattsapp de deal gemaakt. Ibinnen enkele dagen naar alle tevredenheid geleverd.

Goed en vakkundig geholpen

Bij de aanschaf van een andere auto zijn wij goed en vakkundig geholpen. Niets op aan te merken. Gewoon prima.

Alle goede dingen komen uit het Oosten :-)

Klant vriendelijk, behulpzaam met uitleg, geven net iets extra's en komen de afspraken goed na.

goede service en fijne verkoper

Over de service niets dan goeds, maar...

Mag de volgende keer alsjeblieft de muziek wat zachter? Echt verschrikkelijk!

Prima prijs kwaliteit

En buitengewoon klantvriendelijk.

Goede sfeer

Al jarenlang ervaring , ooit gestart in Dalfsen, via Ommen naar Zwolle. Altijd perfecte service en klantvriendelijkheid. Van Toyota naar Lexus en nu weer terug op het Toyota nest maar nog steeds bij hetzelfde bedrijf. Het zegt genoeg dat ik niet over ben gestapt naar de dealer in mijn woonplaats Vriezenveen. uit praktische overwegingen was dat een logische keuze geweest maar de huidige service is ons veel waard.

Zoals ik mag verwachten

Uiteraard verwacht je als koper/klant serieus te worden genomen in het traject van aankoop. Correct, vriendelijk en netjes geholpen. Hulpvaardig

Vakbekwaam behulpzaam en erg vriendelijk

We stonden op het punt om de Ford Ka van mijn overleden vader te verkopen en we wilden hem graag laten keuren zodat hij goed verkocht kon worden, wordt direct geregeld en met goed advies.

Een fijn en betrouwbaar bedrijf

Ik breng mijn auto vol vertrouwen naar deze garage. Afspraken worden nagekomen en bij grotere dingen bellen ze altijd even om te overleggen. Kortom, precies zoals een garagebedrijf hoort te werken. Ga zo door.

Zoals, altijd prima in orde

Zoals ik al aangaf, altijd dik in orde.

Snel geholpen, prima service meer kan ik er niet over zeggen

perfekt

perfekt

Prima service en fijn geholpen

Na lang zoeken een Ford Focus gevonden bij garage van Leussen. Naar tevredenheid geholpen.

Prima sevice

Zoals elke keer; goed ontvangen en volgens afspraak afgehandeld.

Zoals elke keer ook deze keer weer goed ontvangen en volgens afspraak afgehandeld. Wel een kleine leen-auto, Toyota Aygo, gelukkig deze keer geen grote afstand moeten afleggen, was dus niet zo'n probleem.

Prima en betrouwbare garage

Al jarenlang een betrouwbare garage met vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettig geholpen

Uitstekend gemaakt formidabel!

Uitstekend gemaakt formidabel

prettige behandeling

verkoper met goede persoonlijke benadering, perfecte aflevering. wij hopen er veel plezier aan te beleven

Goede uitleg

De verkoper had geen tijd wij kregen een andere goede vervanger, Hij deed het goed

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.