prettige behandeling

verkoper met goede persoonlijke benadering, perfecte aflevering. wij hopen er veel plezier aan te beleven

Goede uitleg

De verkoper had geen tijd wij kregen een andere goede vervanger, Hij deed het goed

Geweldig, we konden gelijk terecht bij problemen met auto

We hadden al een afspraak staan, verderop in de week, maar plotseling startte auto niet meer, toen konden we gelijk de volgende dag al terecht, echt heel fijn.

Klantvriendelijk en een heldere communicatie.

Uitstekend geholpen door Michael, erg klantvriendelijk en heldere communicatie.

Uitstekend!

De Ford was ruim binnen de tijd weer gereed! Koffie was lekker, wachten was wel gezellig! De prijs klopte exact! Zeer tevreden!

Goede service de auto rijd weer lekker na onderhoud ,alleen jammer dat de kabel voor de versterker weer kapot is gemaakt zoals ieder jaar MAAR heb het al weer opgelost .

Goed advies en meedenken met de klant

Ik heb Rob Popping als een verkoper met veel kennis ervaren. Daarnaast is hij erg klantvriendelijk, communiceert goed en geeft goed advies. De ontvangst was prima en de Ford Ecosport zag er op en top uit. Ook de inruil van mijn auto heeft Rob keurig afgewikkeld incl alke documenten. Bedankt Rob

Fantastisch

Erg goed geholpen en service prima Ikzelf kom uit de kop van Noord holland en kom hier zeker weer terug .

Zeer klantvriendelijk en heel informatief bij aankoop Lexus

Onze 1e Lexus (CT200h) gekocht bij Lexus Zwolle. Wij zijn zeer tevreden over de getoonde klantvriendelijkheid, de verstrekte informatie en persoonlijke interesse/-benadering. Keep going strong!

ik werd ontvangen door Roy sympathieke verkoper en tevreden met het aanbod tot nu toe geen klachten maar ik heb ook nog niet zoveel gereden fijne auto maar eigenlijk wist ik dat al wel vele jaren ervaring met Toyota vr gr Fam Boonstra

Goed geïnformeerd, vriendelijk, met aandacht en positief advies

Vertrouwen, kwaliteit en behulpzaam, goede relatie als bedrijf.

Communicatie kan beter

Ik stel bij herhaling vast, dat bij een bezoek aan de garage voor een onderhoudsbeurt, niet of pas aan het eind van de middag gebeld wordt dat de auto weer klaar staat, ook als afgesproken is dat wordt gebeld als de auto eerder klaar is, of er toch vertraging optreedt.

Goede en duidelijke communicatie. Men neemt de tijd voor jou als klant. Zeker in deze tijd erg waardevol. Aflevering van de auto zeer tevreden mee. Nazorg is ook top.

Perfect gemaakt

Mondeo moest een nieuwe krukaskeering hebben en toen ook de koppeling vervangen. Tijdens de reparatie een filmpje toegestuurd gekregen ivm een slechte remleiding waar ze nu gemakkelijk bij konden. Ook laten repareren. Ook nog een nieuwe APK laten doen waarbij een gebroken veer werd geconstateerd. Steeds goed op de hoogte gehouden en vlot klaar

Super service en klantvriendelijk

Aardige monteurs.

Fijn ontvangst en zeer klantvriendelijk

De verkoper gaf me een enthousiaste en serieuze indruk van de aankoop. De huiskamer is zeer indrukwekkend je voelt je er thuis. Alle afspraken werden nagekomen en met veel informatie en een mooie presentatie ging ik met de aankoop naar huis toe. Top bedrijf.

Snelle, duidelijke en fijne afhandeling

Na verzoek om informatie over auto waarin ik interesse had, kon ik snel een afspraak plannen en de verkoop bespreken. Hierover werd helder gecommuniceerd en meegedacht. De overdracht verliep ook in prettige sfeer en met een lekker presentje als waardering rijd ik nu tevreden rond met de aangekochte auto

Ik ben tot nu toe heel tevreden

Ik ben voor het eerst klant bij Lexus. Los van wat gedoe tijdens de onderhandelingen over de prijs ben ik heel tevreden over het contact. Michael reageert snel en denkt mee.

Top service

Smorgens gebeld en in de middag al terecht en reparatie snel uitgevoerd zeer goede communicatie

Professioneel en prettig

Gewoon tevreden , zo het moet zijn.

N.v.t.

Uitstekende service en betrouwbaarheid

Wederom een goede ervaring bij autobedrijf van Leussen. Wij komen al enkele jaren vanuit Amsterdam naar Zwolle voor service en onderhoud, vanwege de goede service, hoge betrouwbaarheid en prettige klantvriendelijkheid. We rijden met plezier in onze nieuwe Lexus!

Top bedrijf met zeer persoonlijke benadering

Doen absoluut wat ze beloven. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel

Zeer prettig ontvangen en prima verdere afhandeling van aankoop

Aankoop strekte zich over enkele maanden uit, met of zonder inruil zou pas later duidelijk worden. Het hele proces straalde vertrouwen uit, en was niet alleen op de portemonnee gericht. Uitstekende aflevering, tijdens en after sale service. De liefde voor het achterland (Lemele) van de verkoper, Nathan, heeft ons zelfs blijvend aangestoken! Hoewel we in Amsterdam wonen besloten we om de auto in Zwolle en/of Ommen in onderhoud geven. Al heel wat auto's gekocht intussen, maar deze totale deal steekt erboven uit!

Betere afspraak kunnen maken, dan de vorige keer.

Vriendelijke verkoper, ook makkelijk zo een proefrit aan huis. Zou van de inruil nog de winterbanden vandaag krijgen, is nog niet gebeurd.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.