Betere afspraak kunnen maken, dan de vorige keer.

Vriendelijke verkoper, ook makkelijk zo een proefrit aan huis. Zou van de inruil nog de winterbanden vandaag krijgen, is nog niet gebeurd.

Prettig en klantgericht

Open en plezierig contact met Rob Popping, die alle tijd nam om ons te woord te staan. Aflevering conform afspraak en verwachting. Storing kort na aflevering adequaat verholpen mede dankzij de heer van Leussen. Wel jammer dat Rob Popping ons niet kon vertellen dat de auto uit Letland afkomstig is. Dit is eenvoudig te traceren aan de hand van onderhoudsboekje dat in de auto ligt.

Prettig en goed contact.

De C1 is voor lekkage in de achterbak geweest en deze is hersteld. Nu even het slechte weer afwachten en kijken of er inderdaad niets meer lekt.

Erg goede service

De problemen aan onze Ford S-Max zijn geweldig goed opgelost, was lastig om de diagnose te stellen waar het probleem vandaan kwam. Was nog in de garantieperiode maar kosten noch moeite zijn bespaard. Van dit bedrijf kun je op aan ! Ook over de onderhoudsbeurt zijn we tevreden.

Top garage!, Deskundig en vriendelijk personeel!

Een dealer waar men service hoog in het vaandel heeft staan! Vriendelijk dank daarvoor!

Geweldig bedrijf

Heel goed geholpen door Jeffrey Jansen. Nette inruilprijs voor de lexus ES.

Ondanks Corona top service

Na het opvragen van een offerte werd er binnen een uur contact met mij opgenomen. Na wat over een weer gesproken te hebben werd er een afspraak gemaakt voor een proefrit en daarna werd alles in gang gezet. Vorige week heb ik de papieren ondertekend en na wat uitleg over de auto met mijn nieuwe lease auto en een fles wijn vertrokken.

Goede en snelle afhandeling

Een zeer prettige verkoper! Rustig en behulpzaam en niet met een zichtbare commerciële uitstraling, terwijl het natuurlijk wel zeker gaat over het verkopen van een auto. Dat schept vertrouwen. Ook geen gekissebis tijdens het onderhandelen. En een prettige digitale ondersteuning bij het opnieuw aanvragen van mijn vrijwaringscode.

Behulpzaam

Altijd meedenken met en over mijn mobiliteit. Goede garage met fijne mensen.

mooi bedrijf

onze ervaring was goed vriendelijke mensen en we werden goed geholpen en een goede uitleg over alles en een goede aflevering van de nissan juke Toppie

Zeer positief

Zeer fijne dealer, de overstap naar een andere auto ging zeer plezierig. Prettige sfeer, en vakkundige mensen in dienst waar je een eerlijk advies krijgt. Aanrader. De hybrid rijdt geweldig.

Super goed

Super,Toyota bij mij thuis afgeleeferd. Bedankt.

Prima bedrijf

Fijn dat Van Leussen nu ook in Raalte gevestigd is, nadat ik ooit mijn eerste Toyota in Dalfsen heb gekocht. Verhuist naar Ommen, waar Van Leussen ook om de hoek zat. Heel prettige sfeer, fijne medewerkers, correct, gedreven en behulpzaam. Nu in Raalte klant, heel handig zo dicht in de buurt. Gefeliciteerd Jan met deze aanwinst.

Door deze corona tijd moeilijk handelen.

Door afspraak op parkeer terrein voor proefrit is het moeilijker om even goed door te praten.Na proefrit die positief uitviel besloten de quto Toyota Yaris GR met veel opties te kopen.Bij aflevering bij mij thuis in Nieuw Vennep alles goed gegaan.Na inspectie van de papieren en instruktie boekje ontbrak een driver card van het alarm systeem.De verkoper terug gebeld maar deze zij deze niet te kunnen leveren waardoor het gevoel krijg dat de auto meer diefstal gevoelig is daar deze auto uit Polen in ge importeert.Daar bij de meeste Yaris modellen zijn uit gerust met navigatiesysteem viel mij op dat deze Yaris GR geen nav systeem aanwezig was wat wel mijn doel stelling was.Na het lezen van het instruktie boekje was dit wel een tegen valler.Aangezien de afstand naar jullie toe te ver is had ik hem wel omgeruild voor een met wel navigatie.

Fijne aankoop van a tot z

Auto nu 1 week in mijn bezit. Ik vond het fijn om 1 contactpersoon te hebben. Ook is de snelheid van reageren prima en afspraken worden nagekomen. Ik woon op grote afstand van de garage maar kan de garantie bij mij in de buurt uit laten voeren. Voelt allemaal vertrouwd aan.

Fantastische auto

Binnen corona regels goed en adequate geholpen met de aankoop.

Geweldig!!!!!!

In coronatijd een 2e hands Toyota AygoV gekocht in Zwolle Het contact met verkoper Natan was erg prettig! Geen gladde verkoper maar iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelde!! De auto werd netjes afgeleverd in Nijmegen en ik werd ook nog verrast met een heerlijke fles wijn van autobedrijf Leussen uit Zwolle. Nogmaals super bedankt voor de prettige onderhandelingen en u kunt trots zijn op verkoper Natan!!!!

Top services op alle fronten

Goed geholpen en met zo n filmpje weet je wat er gedaan wordt

Geslaagde aanschaf van een fijne auto

Zeer tevreden over zowel de aangeschafte auto als de service. Heel fijn een proefrit aan huis kunnen doen. Een auto kopen tijdens een lockdown is toch onhandig, maar het bedrijf doet er wel alles aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een mooie prijs en extra's voor een Toyota Yaris hybrid. Auto werd ook keurig afgeleverd. En rook naar nieuwe auto! Fijn! Ook goed geholpen, door een vriendelijke verkoper. Heel relaxed en goede uitleg. Heb ook vertrouwen dat ik voor onderhoud bij hun aan het goede adres ben, dus ik ga daarvoor ook zeker terug.

Prima klantgerichtheid en zeer vriendelijke uitstraling.

De medewerker was heel helder in zijn uitleg over de (tweedehands) auto, leveringsvoorwaarden e.d. Hij is ook met de auto naar mij toe gekomen (een goed uur rijden hier vandaan) om uitleg te geven, mijn inruilauto te bekijken, waarna ik een proefrit kon maken. Nadat we het eens waren, kon ik de auto een kleine week later bij de garage ophalen. Dit alles in een heel prettige en gemoedelijke sfeer!

Prima geholpen, netjes afgehandeld.

We zijn uitstekend voorgelicht en geholpen door Michael. Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Zeer tevreden.

Goede service!

Ik was voor mijn dochter op zoek naar een mooie en betrouwbare auto. Ze heeft al meerdere proefritten gemaakt, maar nog niet de geschikte auto gevonden. Begin deze week gesproken met Kjeld uit Raalte. Binnen 3 dagen kwam hij met de perfecte auto! Deal vandaag gesloten!

naar tevreden afgehandeld

Na een misverstand, zijn we er goed uitgekomen. Dus een goede service gehad!

Eerlijke verkoper, zeer meegaand

Ik had een goed gevoel bij dit bedrijf, betrouwbaar. Meedenkend en niet het onderste uit de kan willen halen.

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.