Gewoon top

Prima auto gekocht op een prettige manier bij Michael

Toyota Yaris 1.5 Hybrid automaat gekocht. Bevalt na de eerste ongeveer 250 km prima. Ook mijn vrouw heeft er al in gereden. Fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst.

Alles prima in orde en plooibaar geregeld.

Tijdstip kon gelukkig op het laatste moment worden aangepast. Werkzaamheden correct uitgevoerd. Ontvangst prettig.

Vertrouwde inruil

Zoals reeds vele jaren was dit ook nu weer prettig zaken doen. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service.

Een geweldige auto.

Hallo, de Mazda cx 5 rijdt lekker zit mooi hoog , maar is natuurlijk een hele andere auto dan we gewend waren.maar mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden, en we hopen er nog vele km mee te rijden. Gr. Cor.

Aardig personeel

Problemen niet snel opgelost.

Goede, klantvriendelijke behandeling!

Ondanks de corona hadden we toch een persoonlijke klantvriendelijke behandeling. Bovendien kundig personeel

Ontzettend blij met mijn nieuwe auto

Fijn geholpen door de verkoper. Uitstekende inruilprijs gekregen voor ingeleverde auto. Occasion zag er als nieuw uit door de poets- en schoonmaakbeurt. 1 minpuntje: toen ik proef ging rijden ging het lampje van de bandenspanning onderweg branden.

Hele beleving toen we ons occasion auto mochten komen ophalen . Tijd ervoor uitgetrokken om alles uit te leggen.

De auto rijd als een echte Toyota....

De auto rijd fijn, wel ff wennen dat het een automaat (Hybride) is maar dat gaat best snel. Alleen het omhoog rijden naar ons parkeerdak gaat wat moeizaam, ik zet dan meestal de Power-stand aan. Voor de rest een fijne auto dit heerlijk rijd.

Gewoon goed en degelijk geholpen!

Goed en degelijk voor een eerlijke prijs! Service staat op 1!

Top garage!

Volgens verwachting

Beurt en Apk volgens verwachting uitgevoerd.

Mooie zaak met kwaliteit auto's

Persoonlijk contact was fijn, netjes en professioneel. Bij het afnemen van een nieuwe auto is echter een korte uitleg ook wel netjes, dit heeft maar amper plaatsgevonden.

Autobedrijf van Leussen levert een Lexus occasion af alsof het een nieuwe is.

Vanaf het eerste telefonische contact voelde ik mij serieus genomen en echt klant. Goede informatie voorafgaande aan de proefrit. Ik kon hier uitgebreid de tijd voor nemen. Het verkoopgesprek was open en duidelijk. De aflevering van de auto was absoluut premium. En de NX300h AWD bevalt zoals verwacht uitstekend.

Netjes

Fijn geholpen

Klantvriendelijk en efficiënt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een plezierig bedrijf om zaken mee te doen.

Had direct een goed gevoel bij de onderhandelingen. Een goede aankoop gedaan voor een correcte prijs.

Je kunt hier goed en plezierig zaken doen.

Ik ben op een correcte manier geholpen. Direct had ik een goed gevoel al bij de eerste ontmoeting. Ik heb een gunstige prijs betaald voor mijn Lexus.

Top bedrijf

Bij de aankoop van onze nieuwe RAV4 uitermate netjes, fijn en kundig geholpen. Dit is al de zoveelste auto die we bij Van Leussen gekocht hebben. Nooit problemen gehad. Zeer goede service en de mensen staan klaar mocht je vragen hebben. Dit zal zeker niet de laatste auto zijn die we daar gekocht hebben. Top bedrijf.

Super geholpen

Bij de aankoop van een jong gebruikte Lexus ben ik zeer vriendelijk geholpen door Jeffrey. Al mijn vragen tijdens de verkoop werden zonder problemen beantwoord en waar van toepassing opgevolgd. Zelfs een onderdeel die niet helemaal meer in orde was, werd vernieuwd. Ik ben heel blij met de wijze en staat van oplevering van de auto en rij er met heel veel plezier in. Ik kan van Leussen iedereen aanraden. Bedankt!

Uitstekende service!

Ontvangst was gastvrij, persoonlijk en duidelijk in uitleg. Ook echt de tijd voor genomen. Kortom, het viel mij op dat ze er echt iets van wilden maken.

No nonsens!

Fijne service, goede verkoper die laat zien waar het om gaat zonder poespas.

Zelfde ervaring als voorheen bij Toyota Morrenhof.

Vlotte en nette behandeling

Apk naar wens

APK naar wens uitgevoerd

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.