Perfect volgens afspraak

Airco reparatie, apk en bandenwissel in goed overleg uitgevoerd

Uitstekend!

Minder geluid van de motor dan de vorige auto's. Goede wegligging.

Op een prettige en ontspannen manier auto kopen

Auto gekocht op een prettige ontspannen manier. Alles keurig uitgelegd geen opdringerigheid . Ook aflevering alles netjes afgehandeld. Zou hier zeker weer een auto kopen

Prima service en persoonlijke behandeling

Prima service, duidelijke communicatie, plezierig contact. Fantastisch.

Professioneel autobedrijf.

Wij hebben vorig jaar een Toyota Auris gekocht bij van Leussen. Fijne sfeer en je voelt je hier nog Koning Klant! Had na aankoop een trilling door de auto heen. Auto gebracht en hupsakee, opnieuw uitgelijnd, nieuwe banden gemonteerd {voor zaten al zo goed als nieuwe banden, deze naar achteren geplaatst en voor weer nieuwe gemonteerd] en opnieuw gebalanceerd. Alles onder garantie. Na 7 maanden een melding over koeling hybride batterijen. Dit was buiten de garantieperiode. Kosteloos filter gereinigd en we konden in dat halfuurtje even een proefritje maken in een Toyota Aygo! Zeer tevreden over de service!

Top service voor van Leussen Dalfsen

Wij hebben 3 maanden geleden een occasion gekocht bij van Leussen in Dalfsen. Zelf komen wij uit Amsterdam en op basis van de zeer goede reviews van deze garage besloten wij om de lange rit te maken. Na het kopen van een auto bij hen kunnen wij ons volledig vinden in alle andere reviews. Super goede service en nazorg! Wij zijn geholpen door Rob Popping, hele aardige man met oog voor de klant. Rob dacht met ons mee en was erg attent. Zo konden we bijvoorbeeld de auto later ophalen zodra de parkeervergunning rond was. Toen we na nog geen week rijden met pech langs de weg stonden (auto uitgevallen en startte niet meer) was er slechts 1 telefoontje nodig naar Dalfsen. Meneer van Leussen kwam persoonlijk met een oplegger naar Amsterdam gereden om onze auto op te halen. Op de oplegger stond een leenauto die wij mochten gebruiken tot onze eigen auto gerepareerd was. Na een kleine week werden we gebeld dat onze auto klaar was en dat we deze op konden halen. Geheel kosteloos de distributieketting vervangen! Mocht je dus een auto zoeken: twijfel niet en kijk zeker eens naar het aanbod bij van Leussen!

Goed en duidelijk geholpen.

Zie boven.

Super goede en snelle service!

Auto niet meer naar garage kunnen brengen i.v.m. defect in de versnellingsbak. Auto netjes opgehaald door garage en een nette leenauto als vervanging afgeleverd op de oprit. Dit alles was super snel geregeld na 1 telefoontje. Vervolgens werd de auto weer snel gerepareerd, kortom uitstekende garage!!

Top service!!

Zeer vriendelijk personeel en een fantastische service.

auto volgens afspraak geleverd

vriendelijk en behulpzaam

Wordt zeer goed behandeld

Snelle en goede service, duidelijke communicatie en ze komen de gemaakte afspraken na. Erg tevreden!

eerlijke klantgerichte ervaring

duidelijke en heldere uitleg gemaakte afspraken worden nagekomen goede service gastvrij ontvangen

Beter kán niet

Wegens omstandigheden kleiner gaan rijden. De verkoper nam álle tijd voor ons en dit deed ons goed! We zijn erg tevreden over onze aankoop.

Zeer vriendelijk en netjes geholpen.

Goede prijs voor mijn auto gekregen. Zeer snel en netjes geholpen. Ik woon zelf in de randstad en daar kunnen de Ford dealers nog heel wat leren van deze dealer.

Adequate en fijne service voor een eerlijke prijs

Staan altijd klaar voor de klant, zijn eerlijk en denken met je mee. Voelen ons nooit beet genomen.

goed verzorgd.

Vriendelijke omgang met de klant, personeel voelt het goed aan wie ze voor hun hebben. goede mensen kennis noem ik dat. goede uitleg. tot nu toe goed tevreden.

Tot op heden vriendelijk en op goede wijze te woord gestaan en geholpen.

Was al klant bij van Leussen met mijn Ford C-Max. Heb recentelijk bij van Leussen de Ford ingeruild voor een Toyota C-HR. Hieruit mag u opmaken dat ik een tevreden klant ben bij Autobedrijf van Leussen.

Gewoon goed, zoals van ouds

Vind het altijd een goede garage, vlot en helder.

Gaan tot het uiterste. Goede service.

Meedenkend. Klantgericht. Eerlijk. Reëel.

Het contact was goed en kreeg ook goede uitleg,fijn personeel en erg behulpzaam.

Prettig zakendoen en houdt aan gemaakte afspraken

Verkoper Rob reageerde op mijn mail snel en correct met een mooi aanbod. Na een prettig ontvangst kregen we al snel de sleutels voor het maken van een proefrit. Onder het genot van een prima kop koffie en een fijn gesprek kwamen we al snel tot een deal met gemaakte afspraken. De aflevering van de auto was uitstekend en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Zelfs een grote onderhoudsbeurt was uitgevoerd en de aflevering was helemaal compleet met een nieuwe set automatten!

Ik rij weer in een nette bus naar mijn klanten.

Met mijn nieuwe ford transit ben ik weer onderweg naar mijn klussen. De auto is netjes afgeleverd door van Leussen Ommen.

Behulpzaam en vriendelijk

Zo als we al jaren ervaren, service is prima

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.