Relaxt

Erg vriendelijk en bekwaam

Excellent

Michael is een sympathieke verkoper met kennis . Voor en nadelen besproken en goed advies gesproken. Super dat zelfs de telefooons werden ingesteld op de auto. Dus niets anders dan lof

Prima geholpen, zeer vriendelijk

Prima verkoper goed geholpen top. Fijne garage vooral vriendelijk.

Goed en klantvriendelijk

Werkzaamheden vlgs afspraak en gebeld na uitvoering

Keurig geholpen, zoals altijd!

Goed geholpen

Goed en snel weer op weg geholpen,

Goede service! Vriendelijk personeel!

We zijn superblij met onze nieuwe Toyota. Als verliep prima en zaken waren snel gedaan. Toen ik ontdekte dat ik mijn zonnebril in de oude Toyota had achtergelaten heb ik gevraagd of ze die op wilden sturen met de boodschap dat ik graag de kosten op me zou willen nemen. Omdat ik in Den Haag woon was dat de rit met de auto niet waard. Hoe lekker de auto ook rijdt. Maar Van Leussen vond dat het hoort bij de service en de bril ik keurig naar me opgestuurd.

Zoals het hoort.

Correct, helder, adequaat, gewoon een goed gevoel.

Gewoon een vertrouwd adres

We komen er al jaren het is een echt vertrouwd adres voor het aanschaffen van een auto of onder houdt

Vaak zijn de nuances bepalend voor het maken van de keuzes bij de aanschaf van auto. Toyota van Leussen Raalte, levert de kwaliteit met alle nuances en details welke voor een klant van belang zijn tijdens alle stappen van het proces. Na het aanschaffen van de eerste auto, binnen 2 weken besloten om ook de tweede occasion auto bij die vestiging te kopen. # Betrouwbaar # Klant en service gericht Kortom voor zo n zeer waardevolle diensten, maakte het voor mij als een klant niet veel uit om 800km heen en weer te rijden.

Vertrouwen

In Dalfsen was en is het prima zaken doen met een no nonsens mentaliteit.

Netjes afgeleverd

Algemeen positief Pechpas werd nagestuurd zat per abuis de verkeerde bij De verkoper was vrij jong, deed het netjes.

Prima,

Vriendelijk. Goed geholpen duidelijke afspraken

Goede service !

Goede service !

Een man waar je op kan rekenen.

Komt zijn woord na.

Goed behandeld

Super klantvriendelijk

Vanaf het telefonische moment met Duncan een goede klik. Netjes geregeld met de proefrit en top afgehandeld bij de dag van ophalen. Klantvriendelijkheid ten top, ga zo door 10+!

Zeer prettig geholpen, vriendelijk en hulpvaardige medewerkers en een top elektrische leenfiets, prima alternatief in plaats van een leenauto.

Top service

Vriendelijk, op tijd en meedenkend!

Vriendelijke behandeling, wekt vertrouwen.

Aflevering van gebruikte auto kan beter. Onder de motorkap niet schoon. Achterbankbekleding niet schoon. Vlek op motorkap niet opgelost.

Nette, eerlijke en vlotte service.

Fijn ontvangen, goede service. Wij konden in elke auto proefrijden. Fijn contact

zoals je zou wensen

Goede prijzen, vriendelijk personeel. Auto was perfect in orde, zelfs de kleur.

Prettige, vertrouwd overkomende, behandeling. Goede en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Ook tussentijds, tijdens de werkzaamheden,overleg over onverwachtte reparaties en vervanging van onderdelen met prijsindicatie. Kortom...tevreden met de uitvoering van APK, grote servicebeurt en vervanging distributieriem.

Vriendelijk en actief meedenkende medewerkers

Door goed te luisteren kon de verkoper mij een heel goed advies geven. Ik ben de zeer tevreden eigenaar van een prachtige auto geworden!

Zeer positief

Zoals gezegd zeer positief. Prettige ontvangst- terzake deskundig- vriendelijk en meedenkend en zeer sercvice gericht

Brink 2

7731TG Ommen

Over Autobedrijf van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio Zwolle, Raalte, Ommen, Dalfsen. Wij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Al sinds 1976 zijn wij actief op het gebied van verkoop, onderhoud, APK en reparaties van auto's. Service en persoonlijke aandacht vinden wij daarbij erg belangrijk.