Vriendelijk geholpen, en goede service

Werkzaamheden zijn naar verwachting uitgevoerd.

Eerlijk snel en goed

Je wordt goed geholpen de informatie is prima.

Fijn garagebedrijf.

Onze auto ging naar Aal-Storteboom voor de onderhoudsbeurt. Alles volgens plan, dingen die niet nodig zijn worden niet gedaan zodat onnodige kosten en materiaalverspilling worden voorkomen. Aardige mensen, nemen de tijd om eea te bespreken, zowel aan telefoon/balie alsook de monteurs die indien gewenst samen kijken naar eventuele bijzonderheden. Prima service.

zeer klantvriendelijk

Terwijl mijn auto naar de garage moest en ik in de problemen kwam, is er door Aal Storteboom zeer prettig en goed mee gedacht! Wat een service, ik ben zeer content met deze garage.

Ik verstuurde alles aln

Altijd tevreden en goede hul

Uitstekend bedrijf

Wordt goed naar het probleem gekeken en met mij overlegd wat de beste oplossing kan zijn

Elke keer uitstekend!

Aal-Storteboom is een efficient en klantvriendelijk bedrijf dat z'n ambities op het gebied van auto onderhoud en service helemaal waar maakt, Als klant van dit bedrijf sinds de tijd dat het voortkwam uit het bedrijf Garage Baltussen aan de Lagestraat te Dieren heb ik nooit te vergeefs aanspraak gemaakt op hun dienstverlening, en nooit een reden gehad tot een klacht. In tegendeel, de klantgerichtheid is altijd vriendelijk en behulpzaam en effectief.

Vriendelijk

Lekkere koffie.

Prima ontvangst. Deskundig geholpen.

Perfect!

Super service

Grote beurt prima afgewerkt,inclusief kleine schade. De kosten van tevoren goed aangegeven.

zie boven

Topgarage

Ben nu al wat langer bij deze garage, en ben zeer tevreden. Vriendelijke bediening, duidelijke afspraken. Laatst een accu onder garantie vervangen: nog geen half uur gewacht, en geen kosten. Keurig!

Alles helemaal naar wens.

Alles verliep volgens afspraak, goede uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Ik ben erg tevreden.

Prima garage

Aandacht voor de klant, heldere uitleg

Blij met onze nieuwe auto

snel en vriendelijk

Erg snel geholpen en word direct teruggebeld bij een vraag. Supervriendelijk

Goede ervaring met dit bedrijf

Defect met mijn stuur inrichting was snel gevonden en verholpen

Klantvriendelijk en goede service

Heb je een probleem met je auto dan staan ze voor je klaar

Hele goede hulp

Klantgericht

Vriendelijk en effectief. Improvisatievermogen waardoor snel kan worden geholpen l

Wederom goed geholpen!

Goede service met goede communicatie

Behulpzaam en ervaren

Ben goed geholpen met aanschaf occasion. No nonsens. Goed en belangrijk advies gekregen.

top

ik ben helemaal tevreden

banden fin opgeslagen

goede sevice

Goed bevallen.

Het is mij goed bevallen. Vond alleen de prijs van 56 euro voor de apk aan de hoge kant.

Nijverheidslaan 2

6951KN Dieren

Over Aal-Storteboom Dieren

Wij zijn Bosch Car Service garage en wij nemen de slogan Wij doen alles voor uw auto dan ook zeer serieus! U kunt bij ons terecht ongeacht welk merk, zowel uw privé als uw lease-auto, voor onderhoud, reparatie, banden of schade-afhandeling. Daarnaast hebben wij een altijd gemiddeld 40 occasions staan van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u bij ons terecht! Ons personeel is heel goed geschoold en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur! Sinds de jaren 70 zijn wij al gevestigd in Dieren!! Wij waren vooral bekend om Peugeot en Citroën, maar voor andere merken kunt u ook gewoon bij ons terecht!!