Wij zijn super geholpen door Dirk bij de aanschaf van onze tweede auto. Beter dan dit wordt het niet. Gastvrij ongedwongen sfeer en er wordt echt oplossingsgericht met je meegedacht. Wij komen hier zeker weer.
Zeer relax en top afhandeling
Snelle, vriendelijke service. Mini gekocht die voldoet aan alle wensen. Bedankt Dirk!
Een mooie auto gekocht bij deze keurige garage. Prima geholpen door Dirk Olijve! Super service geleverd.
Ik ben via via in contact gekomen met Olijve auto's. Vanmiddag startte mijn auto niet meer, ik werd direct gelopen en kreeg een leenauto voor the time being. Nog geen 3 uur later werd ik gebelt dat de auto klaar was. Keer op keer goede service! Ik ben zeker tevreden!
Voor de 2e keer bij Olijve auto's een zoekopdracht geplaatst voor een nette auto met weinig kilometers op de teller. Na een korte zoek periode, de auto gevonden die bij ons past. Dirk en zijn team zijn gedreven vakmensen die begrijpen hoe het werkt in deze bussines. Afspraak is afspraak en de auto is boven verwachting op hoog niveau afgeleverd. Team Olijve bedankt.
Wat een leuke 1e ervaring in Assen. Wij werden zeer gastvrij ontvangen. Binnen 10 minuten maakten wij een proefrit, waren meteen verkocht en 10 minuten later hadden een deal! Dezelfde week onze mooie nieuwe rode Mercedes kunnen ophalen. Zo snel & gezellig zijn we nog nooit voor een auto geslaagd! Bedankt, Dirk Olijve!!!
Snelle, vriendelijke service. Andere auto gekocht en die is snel geleverd en voldoet aan alle wensen. Bedankt Dirk!
Goede ontvangst, aandacht voor de klant, goede service, auto wordt met de grootste zorg afgeleverd. Erg tevreden.
Een persoonlijke en oprechte benadering bij verkoop van 'oude' auto en koop 'nieuwe' auto. Eerlijke informatie en een goede prijs. Vertrouwen als basis voor contact.
Persoonlijk en professioneel contact gehad. Ik had een zoekopdracht aan Dirk Olijve gedaan voor een Nissan Qasqai. Nadat hij de specificaties goed had opgenomen is er een auto geleverd zeer naar mijn zin en is de levering in alle opzichten prima verlopen. Zelfs zijn er nog originele matten in de auto geplaatst en is deze tip-top afgeleverd. Prettig contact in no-nonsens sfeer. Zeer tevreden dus.
Prettig en vertrouwd, we komen nog wel eens langs.
Bij de aankoop van onze nieuwe auto was het telefonisch als mede persoonlijk contact met Dirk Olijve en zijn medewerker netjes, vriendelijk en onderhoudend. Geen beren op de weg en onze auto werd keurig volgens de ons gemaakte afspraken afgeleverd.
Zeer klant vriendelijk !
Vriendelijke ontvangst en benadering, doet vertrouwd aan. Eigenaar is zeer hulpvaardig en denkt met je mee. Keurige zaak en goede service. Occasions zien er zeer verzorgd en betrouwbaar uit en de vraagprijzen lijken mij zeer reëel. Kreeg ook goede prijs voor mijn inruilauto's.
Prettig en vriendelijk geholpen door Olijve. Auto zag er piekfijn uit en stond in de starthouding, ik kon zo instappen. Nu na 1 maand nog steeds heel tevreden over de auto.
Ik kwam per toeval bij Auto Olijve in Assen terecht. Nadat ik een proefrit gemaakt had , waren we het al snel eens. Een mooie redelijke prijs voor mijn inruil auto gekregen. De oplevering en afhandeling van de papieren waren vlot geregeld. Zeker een aanrader voor wie een no- nonsens deal wil sluiten .
Bij de zoektocht naar een nieuwe auto werd er goed naar mijn wensen geluisterd. Door het vakkundige service reed ik uiteindelijk met een goed gevoel in mijn nieuwe auto naar huis!
Kort geleden heb ik een Volvo gekocht bij Olijve. Wat mij opviel was de vriendelijkheid van het personeel. Niet opdringerig maar erg behulpzaam. De auto waar wij voor kwamen werd netjes aangeboden en bij de koop was de verkoper erg schappelijk. Ik heb Olijve als vriendelijk, netjes maar vooral uitermate goed ervaren. ook technisch werd er alles aan gedaan om de auto zo goed mogelijk aan te leveren. Ik ben een zeer tevreden klant die in het verleden wel anders heeft meegemaakt.
Betrouwbare indruk en een professioneel bedrijf wat afspraken nakomt!
Zeer goede service in combinatie met een uitstekende prijs! Ook nog even de auto gewassen voor het afleveren en de tank volledig gevuld bij het afleveren
Eerste ervaring met kopen van auto bij dit bedrijf. Meteen zeer persoonlijk contact dat een goed gevoel geeft. Volgens afspraak proef gereden. Auto stond al klaar voorzien van handelaarskentekens. Auto was brandschoon, echt als nieuw. Deal was snel beklonken, denk dat beide partijen er een goed gevoel bij hebben. Tank was bijna vol, een extraatje. Tevreden klant.
No nonsens bedrijf. Eerlijk netjes goed... en zo moet het zijn. Mensen die je helpen en weten waarom het gaat.
Alles netjes geregeld.